פוקר זה משחק הכי משונה שאני מכיר

klapim

New member
פוקר זה משחק הכי משונה שאני מכיר

אין חוקים ואין הגיון לי יש זוג קינג שמתי אול איין נכנסו אתי אס דמה אס נסיך ו67 אתם בטח מנחשים לבד מי נצח צדקתם!!!!!!!!!!!!! 67 נצח אפילו לא צבע סתם ככה נפתחו להם 345 עבדתי שעתיים בשנייה הפסדתי הכל האמת ברגע שנכנסו 4 אנשים ידעתי שאני אפסיד

darkAI

New member
צודק לגמרי

היה לך בערך 56% לנצח ול-76 היה 19%. מן הסתם אין שום היגיון שיד שאמורה לנצח 1 מתוך 5 פעמים אכן מנצחת 1 מתוך 5 פעמים[ובמקרה זה הפעם הזאת]. שום היגיון. שום חוקים.

klapim

New member
תראה תשמע

אם הייתי מפסיד שנפתח אס עוד הייתי יכול להבין אבל להפסיד עם זוג קינג ל67 זה מעצבן

darkAI

New member
זה שזה מעצבן לא אומר שאין היגיון כפי

שכתבת בהודעת הפתיחה. מה שעוד יותר, במקומך דווקא הייתי מתעצבן יותר אם ה-AJ או הAQ היו לוקחים. לך היה 56% לנצח, ל-76 היה 19%, ל-AQ היה 16% ול-AJ היה 9%. במילים אחרות, חוץ ממך, ל-76 היה את הסיכוי הכי גבוה לנצח פה. אז אם כבר, תגיד תודה שהידיים האחרות לא לקחו כי זה כבר היה bad beat רציני יותר.

thecrater

New member
מזכיר את המאמר המפורסם שלך

שזוג אס בטווח המאוד מאוד רחוק צפוי בסבירות מאוד גבוהה להפסיד 5 פעמים רצוף לזוג 9

Shaycus

New member
מבין אותך אחי

זה למה אני לא נותן לעצמי לשחק בסכומים גבוהים, אף פעם אל תשחק עם כסף שאתה לא יכול להרשות לעצמך להפסיד..ברצינות, כמו שאתה אומר אתה יכול להיות הכי טוב שאפשר ולהפסיד כי בשורה התחתונה אלא קלפים

למעלה