פוקר חברי בפ"ת...

S h l o m y R

New member
פוקר חברי בפ"ת...

מספר חברים נפגשים בימי חמישי בעיקר ...כניסה 100 ש"ח 1-2 מעוניינים להצטרף ? שלחו לי הודעה... שיהיה אחלה שבוע

ד י נ מ י

New member
בעייתי

לשבת לשחק עם 50 ב"ב נראה לי מעט מידיי. או שתשחקו 1-1 או שתכניסו 200. אחרת זה מתחיל ברולטה ונמשך ככה כל הערב.

S h l o m y R

New member
זה לא בעייתי בכלל...

אתה יכול להכנס ב-200 300 400 כמה שאתה רוצה... בגדול אנחנו נכנסים ב-100 ובהמשך אתה נכנס עם יותר אם בא לך... מה ההבדל לשחק 1-1 ? יש הבדל בין זה לבין 1-2 ? אם כן תסביר לי כי באמת אין לי מושג מה הוא. גם ככה כמעט תמיד מישהו נכנס בהתחלה יותר מהביג ככה שזה לא רלוונטי כ"כ. נ.ב אנחנו משחקים אולי מחר ,אתה מוזמן : )

ד י נ מ י

New member
ההבדל

מו הסתם ברור לך שצריך להיות הבדל בין 1-1 ל 1-2 - זה כפול בבליינדים. זה מאד משמעותי. להכנס עם 100 שקל ל 1-2 זה מעט מאד, והופך את תחילת המשחק לכמעט רולטה. זה אומר שיש לכל אחד 50 ב"ב בהתחלה ואין הרבה תמרון. תחשוב שאם אתה לדוגמא עושה רייז ל 8 שקל פרפלופ - שזה לא הרבה ל 1-2 , ושניים/שלושה משווים זה כבר 25-32 שקל בקופה לפני הפלופ. אם אתה מהמר נגיד 20 שקל ומקבל השוואה, יהיה בערך 80 שקל בקופה וזה כבר יותר ממה שנשאר לך ביד, נוצר מצב שגודל הקופה עולה הסכום שאתה מחזיק. קשה לשחק ככה וזה שיש עוד שני קלפים שצריכים להפתח. מקובל לשחק עם 100 ב"ב בתחילת משחק, כלומר להתחיל עם 200 במקרה של 1-2 או לשחק 1-1 אם רוצים להתחיל עם 100 שקל.

S h l o m y R

New member
אנשים...יחס משהו ?

או סתם נדמה לי שחלש פה : ) ?

למעלה