פוקר חינם - נותנים לכם 50$ מתנה, לא תיקחו?

milor77

New member
פוקר חינם - נותנים לכם 50$ מתנה, לא תיקחו?

היי חברים דיברו פה בכל מיני פוסטים על הלינק ששמתי לחידון שנותן 50$ בפוקרסטרס או טילט אז הנה אני שם שוב את הלינק לשירותכם - עונים על חידון (כל ההוראות באתר) - בוחרים איפה רוצים לקבל את הכסף (סטארס או טילט) - לא צריך להפקיד הנה הלינק: פוקר חינם

nadd

New member
שלחתי ת.ז ומחקתי את התמונה - אולי זה עוקץ ../images/Emo70.gif

קיבלתי בתגובה שהתמונה בת.ז לא ברורה - האם מדובר בעוקץ ?

nadd

New member
אזי מדוע הם צריכים את התמונה ../images/Emo35.gif

האם התמונה היא אשר תאמת את נתוני ההרשמה ? במקרה ראיתי את התוכנית בערוץ 10 - "העוקץ" והראו כמה קל לזייף ת.ז. אני מקווה שלא עשיתי טעות.

../images/Emo41.gif קיבלתי את הכסף ! (שאלה בפנים)

האם הרמה של השחקנים ב-Play Money זהה לרמה של השחקנים המשחקים על כסף אמיתי?

ועוד שתי שאלות:

1. אני מתאר לעצמי שאינני יכול למשוך את 50 הדולרים, ועליי לצבור ותק ע"מ למשוך את הסכום - איך זה בדיוק עובד? 2. האם אני יכול לקבל מ-PokerStrategy בונוסים נוספים, או שניתן לקבל בונוס רק לאתר אחד? תודה

זונע

New member
1.אני די בטוח שאתה יכול למשוך

מה שאתה לא יכול זה להעביר את הכסף לחשבון אחר 2.לדעתי אפשר לקבל בונוס לכמה אתרים-לא רואה סיבה שלא. שווה לנסות!

ereuveni

New member
אפילו לא קרוב

וזה לא רק הרמה, אלא היחס לכסף הוא שונה (מן הסתם). כשמשחקים על כסף אמיתי אנשים הופכים ליותר פסיבים מהפחד להפסיד כסף אמיתי.

זונע

New member
../images/Emo45.gifבפליי מאני סתם עושים אול-אין כל הזמן

עזוב את הפליי מאני זה בזבוז זמן, כנס לשולחנות קאש גיים של בליינדים נמוכים(0.01, 0.02) וכל כמה זמן תעלה קצת...עוד אופציה זה להיכנס לטורנירים(9 אנשים) של 1$. תשתפשף קצת בהתחלה על סכומים נמוכים, אם הולך לך...תעלה כל פעם קצת בסכומים

adi cb14

New member
עניתי על החידון אמרו שאני אקבל את הכסף תוך 2

ימי עבודה והכסף עוד לא הגיע.... כבר עברו 3-4 ימים.

adi cb14

New member
אם מילאתי משהו לא בסדר בפרטים הם היו אמורים

כבר להודיע לי על זה...לא?

adi cb14

New member
לא ביקשו ממני גם שום ת.ז וכאלה.... =\

אני עובר פה על השרשור אני רואה חלק שמו ת.ז וכזה...

למעלה