פוקר חינם - רוצים 50$? - לא חייבים להפקיד

milor77

New member
פוקר חינם - רוצים 50$? - לא חייבים להפקיד

אני שם פה לינק למדריך שמסביר איך אפשר לקבל $50 חינם על ידי מענה על חידון פוקר את הכסף מקבלים ב-FullTilt או PokerStars תבלו הנה הלינק www.freepokerplaces.blogspot.com

DoubleN

New member
במידה ויבקשו

תעודה מזהה, אני יכול לשלוח צילום של ת"ז בעברית, פשוט אין לי דרכון.

nadd

New member
אל תשלח, זה לא עובד - סתם רמאות../images/Emo70.gif

Rinor

New member
אני ובן דוד שלי קיבלנו כסף

אני שלחתי דרכון, לא יודע לגבי ת.ז אולי עדיף שתבדוק את זה בכל מקרה, אני ובן דוד שלי כן קיבלנו את הכסף, היו בעיות אצלי עם POKER STARS אז ביקשו ממני לבחור תוכנה אחרת ואז קיבלתי את הכסף ל-FULL TILT שיהיה בהצלחה! ניר...

adi cb14

New member
הגעתי ל1000 דולר אבל היה לי בעייה בהוצאה של

הכסף אז התחלתי סתם לעשות שטויות ורק אחכ הגיע מייל שלהם עם תגובה למה הייתה הבעיה ואיך להוציא את הכסף. קשה להתאושש....חחחח

DoubleN

New member
תוך כמה זמן

הכסף מגיע? פתחתי חשבון חדש ב-PS ומילאתי את ההוראות במדוייק, ועברו יותר מ-24 שעות, אני מקווה שלא יעשו לי בעיות, יש לי כבר חשבון ב-FT ולא בא לי לפתוח עוד אחד, אני מעוניין לשחק PL 5 CARD DRAW SNGS בסטארס, ולהתברג בטופ של רשימת הזוכים במשחקי הסטאד ראש בראש גם בפוקרסטארס (אני כרגע מוביל בכל האתרים עם החשבון ב- FT את המשחקים של ה2$ מתחילת השנה)

Rinor

New member
חייב לפתוח חשבון חדש - הסבר

אהלן ידידי אתה חייב לפתוח חשבון חדש (עדיף בפול טילט כי בסטארס היתה להם בעיה להעביר לי את הכסף ובטילט עבד ושם גם הניקוד מצטבר מהר יותר) מכיוון שאם תפנה אותם לחשבון קיים לא תקבל את הכסף, זה גם רשום שם בבירור! זאת לא בעיה לפתוח חשבון חדש, סה"כ שנה שם משתמש ותפתח חשבון דוא"ל חדש בוואלה או GMAIL וזהו...לא חבל להפסיד 50$ על זה? אני עשיתי את זה וגם לי יש עכשיו 2 חשבונות. אם תצטרך לשלוח תצלום דרכון זה גם בסדר, אני שלחתי וקיבלתי אח"כ את הכסף. זה לוקח בין 24-48 שעות, אם יהיו בעיות צור קשר עם POKER STRATEGY, לי היו בעיות עם סטארס ועזרו לי להעביר את הכסף לפול טילט. בהצלחה. ניר...

modz0r

New member
הכל סבבה עם זה, אבל

צריך לקחת בחשבון שזה איסור חמור לפתוח יותר ממשתמש אחד באתר פוקר, בין אם זה פוקרסטארס, פולטילטפוקר, או כל אתר אחר. במידה ועולים על זה שזה שלאותו אדם יש יותר ממשתמש אחד (והם יכולים לעלות על זה, בין אם עכשיו או עוד חצי שנה), המשתמשים יחסמו. אני מציע לא להיכנס לזה.

Rinor

New member
מה בדיוק הבעיה?

אפשר לחשוב מה אני כבר יכול לעשות...זה לא שאני מחובר בו זמנית עם 2 החשבונות שלי ומבצע מרמה. אז אחד יהיה פעיל יותר ואחד פחות...

modz0r

New member
החוקים, בעיקר.

חוק 4 תת סעיף 2 בפולטילטפוקר אומר (בין היתר): A User may not have more than one account with Full Tilt Poker. Violators of this rule are subject to an account review, which may result in the suspension or termination of all accounts.

milor77

New member
הכסף אמור להגיע תוך 4 ימים מקסימום

אלא אם כן הם מבקשים תעודה מזהה ואז זה 4 ימים מרגע שאתה שולח להם את הסריקה של התעודה לגבי משיכת כסף, מה שנאמר פה לא מדויק. אני משכתי מפול טילט 900 דולר בצ'ק כמעט בלי בעיה (הם ביקשו גם תעודה מזהה והוכחת כתובת אז שלחתי להם ארנונה בעברית!) אני מציע להתאמץ ולקרוא את החומרים של poker strategy כי הם גם יעזרו לכם לעבור את החידון וגם יעזרו לכם במשחק הפוקר שלכם. בכלל מקרה במדריך יש גם כמות נכבדת של שאלות ותשובות לחידון. הנה הלינק למדריך שוב פוקר חינם

DoubleN

New member
תודה לך על הבלוג

עזרת לי מאוד. שלחתי להם הודעה דרך האתר שלהם, אבל לא חזרו אלי, נחכה עוד יום ואז אני אשלח להם הודעה נוספת.

למעלה