פוקר כנראה לא בשבילי

klapim

New member
פוקר כנראה לא בשבילי

יש במשחק הרבה מאד מרכיבים גם הרבה מזל וגם ידע גם פסכולוגיה נמשיך בשש בש שם הרטחתי הרבה מאד כסף מי שרוצה מוזמן לשחק נגדי בפלי 65

klapim

New member
רציתי קצת להשתעשע

אבל השעשוע הזה עלה לי בכסף והכי חשוב בעצבים בשש בש מרכיב המזל פחות מפוקר וגם המשחק הוא 1 על 1 ואם אתה שחקן טוב אין חכמות תנצח בסוף בפוקר גם אם יש לך זוג אס בכלל לא בטוח שתנצח

b.o.b

New member
אתה רציני?

אני לא מתיימר להבין בשש בש, הרמה שלי היא נמוכה מינוס. אבל בניסיון להיות הכי אובייקטיבי שיש, אני חושב שמרכיב המזל שווה בשניהם(כמובן שהיא אפשר לכמת את זה). ב1 על 1 המשחק עם פחות ורייאנס גם בפוקר ואם אתה שחקן טוב אין חכמות תנצח בסוף, גם בפוקר. הרי אתה יכול להפסיד לשחקן הרבה פחות טוב ממך בשש-בש כי היה לו מזל, לא? אבל בסיכום של 5000 משחקים כנראה שתנצח יותר, נשמע לי מאוד דומה. איך אתה יכול להסביר שחקנים שרווחיים בכ800K מטורנירים אונליין? יש להם פשוט מזל מטורף? יכול להיות, אבל הם בעיקר שחקנים טובים יותר מהאחרים.

klapim

New member
אני רציני מאד

אני עשיתי באתר פלי 65 עשרות אלפים דולרים בפוקר ידעתי שאני לא ארוח אבל לא ידעתי כמה חוסר מזל וחוסר ידע חסר לי בפוקר לכן החלטתי להפסיק לשחק פוקר

klapim

New member
אסור לשחק בפול טילט

גם אם אתם מאד אוהבים לשחק פוקר כמוני תנסו לשחק באתרים אחרים מאד קשה לנצח בטורנרים בעוד שאתרים אחרים יש הרבה פחות שחקנים בטורניר ויש הרבה סכוי לזכות הבעיה שחברות האשראי חסמו כל אפשרות להפקיד וגם כל חברות הארנקים האלקטרונים למינהם כגון נטטלר מאני בוקר ועכשיו יש בעיה למי רוצה לשחק פוקר מדוע ישראל היא המדינה היחדה שבו אסור לשחק פוקר? מה אנחנו שונים ממדינות כמו ארהב גרמנייה רוסייה? מדוע אין שום עורך דין שיכול להרים תנושא? לפני כשנתיים רצו לסגור גם את אתר פליי 65 בשש בש האתר לא ויתר נתן להם חוות דעת שש בש לא מזל וכיום אפשר לשחק ואפשר להפקיד בכרטיס אשראי ישראלי מדוע אי אפשר לעשות זאת בפוקר? מדוע כולם שותקים? מספיק יש בארץ ככ הרבה צרות מדוע לא נותנים לנו להתפרק קצת במשחק מה זה עניין המדינה מה אני עושה בכסף שלי שכבר שילמתי עליו מס הכנסה בטוח לאומי וכו

איך בדיוק הסיכוי משתנה לזכות בין אתר לאחר?

בכל מקרה זוכים מס מסויים של אנשים זה שאתה לא זוכה אומר שמישו אחר זוכה....

klapim

New member
נו באמת דבר כזה פשוט צריך להסביר?

יותר קל לקחת טורניר מ800 איש או מ10000 איש?

2המרפא

New member
אני עושה את רוב הכסף שלי בראש בראש

כל שאר הדברים שאני משחק (טורנירים גדולים וכו') זה לקיחת שוטס. זה מבחינתי האיזון הנכון, הלחם והחמאה שלי שזה ראש בראש ששם יש לי יתרון גדול מאוד על פני שאר השחקנים והקוויאר שזה טורנירים גדולים ויקרים יותר.

למעלה