פוקר מחוץ לשולחן

Papito

New member
פוקר מחוץ לשולחן

השרשור הפעם לא יתמקד בשחקן זה או אחר, בניתוח של היד הזו מול הפלופ הזה ולא בפרק של HSP או בדוואן מול ברונסן. בתחילת הסרט LUCKY YOU, הגיבור מגיע לPAWN SHOP ומסביר למוכרת בצורה מתמטית ומאוד "פוקר" למה ואיך היא צריכה עוד מצלמה מאותו דגם שיש לה 4 כאלו כבר ואיך זה יעזור לה למכור את ה4 האחרות. וכשהיא מבלפת אותו ואומרת לו שיש לה כבר אריזות לכולן הוא עושה "אול אין" ואומר לה שאם היא תראה לו א האריזות הוא ייתן לה אותה במתנה. זה עבד לו. השאלה היא כזו, איך ואם בכלל הידע שלכם בפוקר עזר לכם בחיים האמיתיים? האם שיחקתם "פוקר אנושי" מול סיטואציה מסויימת בחיים? אשמח לשמוע סיפורים

modz0r

New member
מה?

מצטער, אבל ממש לא הבנתי מה אמרת

Papito

New member
יצא לך

פעם לנתח דברים יומיומיים, או סיטואציות מסויימות שקרו לך, בצורה מחושבת כמו בפוקר? וכל היוצא בזה.

modz0r

New member
לא, לא ממש

חוץ מפעם אחת שחבר אמר לי, שהוא יצא עם מישהי, שאלתי איך היא, אמר T9סויטד, שאלתי מה זה אומר, אמר שבהתחלה זה נראה נחמד, אבל לאט לאט אתה מתחיל לחשוב שזה לא משהו. שזה היה ממש גרוע, אבל ניחא

זונע

New member
כל השיחות שלי עם חברים

מקושרות לפוקר. רואים בחורה-"הייתי הולך איתה אול אין", סתם שטויות כאלה
מעבר לזה לא ממש

Kgt1

New member
בכל שיחה עם חבר שמשחק, יש מוטיבים של פוקר...

אתם לא מבינים כמה דברים אפשר לאלתר... (החל אגב מהעובדה הפשוטה שאנחנו כבר לא קוראים לתיקו בכדורגל בשמו המקורי, אלא כספליט
)

shaywh

New member
היום

דיברתי עם סוחר מתחיל בבורסה. אמרתי לו שאם הייתי מתעסק בזה אז הייתי קונה מניות של סיטי בנק כשהם היו בשפל המטורף שלהן. הוא התוכח איתי שאני לא הייתי יודע אם הוא יקרוס או לא. אז אמרתי לו שמקבלים פה יחס טוב על ההשקעה ואני צריך להיות צודק רק באחד לכמה פעמים כדי לצאת ברווח וזה משהו שלקחתי נטו מפוקר. ובכלל יש המון דברים דומים בין מסחר לבין פוקר.

Papito

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף מישהו

שהבין את ההודעה שלי

זונע

New member
../images/Emo13.gifגם זה מתקשר לי לבחורות

להתחיל עם בנות זה פוט אודס...לא בטוח שתזכה בקופה, אבל שווה להתחיל בשביל הסיכוי

NoEgo

New member
אתה מתכוון בטח ל..

פות אודס. (-: ולגבי השאלה המקורית. אני בהחלט מסתכל על הרבה דברים שמובן של השקעה מול רווח אפשרי, אם זה בעבודה, בילויים ועוד. הכל כמעט הופך למשוואה מתמטית כשאתה משחק הרבה פוקר.

b.o.b

New member
יש לי דוגמא הזויה - "טרייה" מהבוקר

היום בעבודה, כשהלכתי להכין קפה - ראיתי שיש 3 קרטוני חלב - אחד כמעט גמור עם תאריך של עוד כמה ימים ו2 קרטונים עם התאריך של אתמול. החלטתי שאני מכין את הקפה הראשון עם הקרטון הכמעט ריק מתוך מחשבה שאולי לא אכין עוד ואז לא תהיה בעיה(סיימתי את הקרטון). שהלכתי להכין את הכוס השנייה, כאן התחילה הבעיה. התחלתי לנתח את הסיטואציה מבחינת סיכויים שהקרטון שאני אשתמש בו מקולקל(כמובן שביצעתי את הבדיקות הרגילות - שניהם נראו בסדר). בקרטון אחד היה 1\3 חלב ובשני משהו כמו 80% , החלטתי שאני הולך על ה1\3 , מכיוון שהסיכויים שהוא היה מקולקל כבר כמה ימים ועדיין שתו ממנו 2\3 לא היה ריאלי מבחינתי ולקחתי את הסיכון שבפחות מ24 שעות הוא לא הספיק להתקלקל. כמובן שהפוקר לא עבר לי בראש באותו זמן, אבל אני באמת חושב שזה איפשהוא בתת-מודע בכל כך הרבה החלטות פשוטות ביומיום.

למעלה