פוקר סטארס - פשוט מגעיל מה שקורה שם

פוקר סטארס - פשוט מגעיל מה שקורה שם

פוקר סטארס הפך לאתר הפוקר הכי מגעיל, כמעט בכל שולחן יש לפחות 2 שחקנים שהם חושבים את עצמם PROS, משחקים כמו רובוטים (לא אתפלא אם מדובר אפילו על תוכנות מחשב) - הבעיה שלי איתם שהם משחקים במקביל ב - 6 עד 24 שולחנות נוספים והתגובה שלהם איטית מאוד ורובוטית מאוד, הם גורמים לזה שאם אתה לא משחק בלפחות 6 שולחנות במקביל המשחק פשוט הופך לסיוט. אומנם כל לשחק מולם אתה מראש יודע שבוודאות של 90%+ שאם הם מעלים הם סופר חזקים, אלו תמיד NUTS PLAYERS אבל זה פשוט הורס את הכיף שמשחק. לדעתי פוקר סטרס צריך לאפשר שולחנות שבהם מותר רק לשחקנים שמשחקים בשולחן אחד בלבד לשחק, אני באופן אישי לא מעוניין לשחק עם שחקנים שכאלו, אין שום יצירתיות במשחק, פשוט לא כיף. בכלל בלי קשר לשחקנים האלו, פוקר סטרס הפך לחדר פוקר של "כרישים" אני בכוונה משתמש במרחאות מכיוון שאלו לא באמת כרישים אלא שחקני סופר סופר טייט שבעצם משחקים בעשרות חדרים במקביל ומקוווים לצאת מאוזנים ברוב החדרים ולאכול כמה מהמרים בחדרים האחרים וככה הם יוצאים עם ROI של כמה אחוזים בודדים - אנשים מסכנים לטעמי.

shaywh

New member
באמת תפסו שם כמה בוטים לא מזמן

משהו כמו 9-10 משתמשים ששיחקו שורט סטאק, כמות ידיים רצינית ונתונים דומים לכל אחד (היו ברווח קטן. היה מעניין לראות שלמרות שזה בטח היה אותה תוכנה מאחורי כל אחד אחרי כמה מאות אלפי ידיים עדיין היו הבדלים קטנים בנתונים. עוד קטע טוב היה שהראשון שעלה עליהם היה משתמש רגיל שזה מה שתמיד אמרתי, שבלתי אפשרי פחות או יותר לעבוד גם על האתר וגם על המשתמשים. אגב, ברור שמשחקים כמה שולחנות אם יכולים לעשות את זה. אם אתה חושב שלמשחק שלהם יש בעיות אז זה רק לטובתך שאנשים עם בעיות נמצאים בהרבה שולחנות.

לא מדוייק

זה נכון מה שאתה אומר שזה לטובתי, לא בעייתי לעשות מול השחקנים האלו כסף (אם יש לך סבלנות לשחק כמו רובוט במלא שולחנות במקביל), אבל אני סה"כ רוצה לשחק בשביל הפאן ולא לסבול מהמשחק. הבעיה שפוקר סטרס בחיים לא יעשה משהו בהקשר הזה כי אלו השחקנים שמהם הם מרוויחים הכי הרבה רייק.

shaywh

New member
אתה בטח רגיל יותר מדי לפוקר לייב

ברוך הבא לאונליין פוקר! אגב, נסה פעם לשחק כמה שולחנות שאתה יכול במקביל, יש לזה גם יתרונות מהזוית של ההנאה.

shaywh

New member
חוץ מזה

מה שאתה קורא לו כמו רובוט זה הרבה פעמים תוצאה של הרבה ידע וניסיון בפוקר שעוזר לקבל את רוב ההחלטות במהירות

להיפך...

הלוואי והם היו משחקים מהר, הם לוקחים את כל השעון תמיד וזה כנראה בגלל שהם בים שולחנות במקביל.

Harleydude

New member
מצטרף להמלצה על המולטי טייבלינג

לא רק שזה יותר מהנה (למי יש כוח לשבת לחכות ליד מול קולינג סטיישנס) זה גם יותר רווחי. אם יש לך אדג' מול שחקנים מסויימים אז יותר ידיים = יותר כסף בכיס שלך. רק לקחת את זה לאט. לא לפתוח ישר 12 שולחנות. תנסה 2 ואז 4 ואז 6...

Harleydude

New member
יש לי כמה טיפים בשבילך

קודם כל, אם יש לך בשולחן שחקן צפוי, כמו למשל בונקר רצח, תתחיל ללמוד איך אתה מנצל את זה ומוציא ממנו כסף. ואני לא מדבר על מה שאתה אמרת של להתבנקר מולו ולעשות קרב קולרים. ממשש לא. תתחיל לעשות לו 3בטים, תתחיל לעשות קצת פלוטינג בפוזיציה, תירה איזה 2-3 כדורים מדי פעם על לוח מפחיד. פאק, אפילו תראה לו עם מה אתה עושה את זה. תוציא אותו מאזור הנוחות שלו או שתנצל את זה שהוא בונקר והוא לא יתחבר מספיק חזק להרבה לוחות בשביל לעמוד באקשן. אין כמו טאגפישים. צריך לדעת לעבוד איתם טוב טוב. כל זה בהנחה שהוא יודע למצוא את כפתור הקיפול ואתה לא משחק איזה 5NL כן? ועוד משו, תתחיל לשחק 6מקס. אם אתה משחק פול רינג בסטארס אז אל תחשוב שהזבובים האלה ייעלמו גם כשתעלה בלימיטים, להיפך, הם רק מתרבים. אם תתישב ב50NL פול רינג הדבר הראשון שתחשוב אחרי שתשחק דקה זה "בוא'נה כולם פה בונקרים טילים". כן זה מגעיל אבל יש הרבה דרכים לעשות כסף במשחק הזה וזה אחת מהן. פתח מלנתלפים שולחנות וחכה לאסים. אם אתה רואה 1000 ידיים בשעה אז זה בערך מה, אסים 5 פעמים בשעה? וקינגים עוד 5? לא רע אם זה מה שאתה מחפש. אם זה מפריע לך באמת לך לסיקס מקס, אנשים מוצאים את עצמם הרבה יותר בבליינדים ובLP ככה שהם נאלצים לשחק יותר ידיים. ואתה יודע איך מזהים דג סיקסמקס ? הוא משחק יותר מדי ידיים. Over adjusting קוראים לזה. יהיה לך הרבה פחות משעמם שם.

למעלה