פוקר סטארס

natali28

New member
פוקר סטארס

מישהו יודע איך אפשר להפקיד כסף בפוקר סטארס? מישהו אולי יכול להעביר כסף בתמורה למזומן? סכום קטן של 100$

milor77

New member
$50 חינם לפוקר סטארס

כנס למדריך פוקר חינם, הוא מסביר איך לקבל $50 לפוקר סטארס או פול טילט ללא הפקדה

Pants

New member
שאלה חשובה!!

אני באתר של איך לקבל 50 דולר חינם, אני עכשיו בחידון. אבל אין מצב שכל פעם שיש שאלה אני ימצא את התשובה באתר שנתנו- יש איזה תכונה או משהו שאפשר לחפש את התשובה בתוך דף האינטרנט כי יש שם מאות תשובות וזה קשה נורא. אני מדבר על דף התשובות הזה: http://pokerstrategy-quiz-answers.blogspot.com/

Pants

New member
לא משנה- הצלחתי!

בטיפשותי לא המשכתי לקרוא, אפשר פשוט לעשות CTRL +F טוב, כמה זמן צריך לחכות עד הניסיון הבא?

shaywh

New member
האמת שעדיף לך לקרוא את המאמרים

וללמוד ככה איך שורט סטאק משחק. בכל שולחן ב5/10 יש לפחות אחד ובד"כ יותר מהם, למרות שרובם לא טובים בזה יש גם כאלה שכן וכדאי ללמוד איך הם משחקים. אם אתה מתכוון לא לקרוא תאוריה הסיכוי שלך להצליח לאורך זמן הוא די קטן.

Pants

New member
ויש לי שאלה

ה50 דולר שאני אמור לקבל עכשיו, הם אמיתיים לגמרי? אני יכול למשוך אותם? אפשר אולי דרך PAYPAL איכשהו?

shaywh

New member
אמיתיים לגמרי

אני לא יודע אם אפשר למשוך אותם מיד, יכול להיות שיש לפוקר סטרטג'י הסכם עם האתרים כדי למנוע דבר כזה. אם תשחק עליהם מספיק זמן והם עדיין יישארו לך בטוח תוכל להוציא. דרכי ההוצאה משתנות בין האתרים, אם אתה בפול טילט בסכום של מאה דולר ומעלה הם יכולים פשוט לשלוח צ'ק, הכי נוח.

milor77

New member
$50 אמיתיים לגמרי

זה כסף אמיתי לגבי משיכה, כל מה שאת מרוויחה את יכולה למשוך ישר. את ה-$50 הראשוניים את יכולה למשוך רק אם הגעת למספר נקודות מסוים (לא בשמיים)

Wish Master13

New member
תגידו, זה אמיתי?

מניסיון שאנשים ממליצים על משהו בפורום תפוז הוא בדר"כ אמיתי, מעניין אותי לשמוע מכם אם מישהו באמת קיבל ככה כסף חינם לשחק פוקר בלי להפקיד כסף בכלל. אתם השתמשתם בזה?

inteli

New member
זה אמיתי

אני קיבלתי את ה50$. לעומת זאת כשחבר שלי ניסה ביקשו ממנו להוכיח שהוא מסר פרטים נכונים ע"י שליחה של צילום של איזשהי תעודה מזהה, בסוף הם לא העבירו לו את הסכום וסגרו לו את היוזר באתר, לא ברור כל כך למה, גם לא ענו למייל שנשלח על זה(הוא שלח צילום של רישיון..). תנסה, לא מבקשים שם שום פרטים שקשורים לחשבון בנק או משהו כזה לכן יחסית זה דיי בטוח.

כמה זמן לוקח עד שרואים את הכסף בחשבון?

מהרגע שפתחתי חשבון ונתתי את הבונוס קוד

למעלה