פורום אבק כוכבים

מיצי007

New member
פורום אבק כוכבים

פורום זה כנראה ירד מרשימת הפורומים בזמן הקרוב... מי שרוצה שפורום אבק כוכבים ישאר,שיפרסם בפורומים אחרים...מי שלא,אז לא משנה,תהנו בפורומים אחרים
בכל מקרה רציתי להיפרד מכם בצורה נאותה שלא תבהלו אם הפורום נסגר... בהצלחה לך פינוקי בניהול הפורום החדש. שוב פעם אני אומרת,אם אתם לא רוצים שהפורום יסגר אתם צריכים לעזור ולתמוך בו ולפרסם אותו...

pinoki

New member
מה ??? למה???../images/Emo4.gif

אוף.... לא !!!!! חייבים להחזיק את אבק כוכבים באויר.... כבר עכשיו אני יסייר בפורמים אחרים וינסה להביא אנשים ... חבר'ה ...מה קורה.... הדרדרתם.... ומיצי... תודה בקשר לפורום... תגידי עם כמה פורמים את מנהלת?

פרפר15

New member
מה דעתכם על זה

רוצים לדעת קצת על ג'וליה רוברטס ? מה קורה עם ג'ניפר ובן ?
כל מה שרציתם לדעת הל הכוכבים הגדולים בפורום אבק כוכבים

pinoki

New member
נשמע נחמד אבל שכחתי מישהי

מה עם אנג'לינה... מה היא עז... סתם.... כל דבר שיחזיר את אבק כוכבים לחיים...

pinoki

New member
דוגמא....

זה מה שאני ממליצה... כנסו לקישור אני קישור לחצו עלי

pinoki

New member
זה פשוט...

כאשר את כותבת הודעה אז יש לך למטה 2 דרכים.. 1.כתובות אינטרנט נלוות ... זה אומר שבתיאור את כותבת מילה ובכתובת את כותבת את כתובת האתר שאת רוצה לקשר ... 2. קישורים בתוכן ההודעה.. במחרוזת מתוכן ההודעה את רושמת מילה כולשהי שמופיע בהודעה שלך ואז את הכתובת שאת רוצה ליגיעו אליו כאשר ילחצו על המילה... וזהו... פשוט וקל... הבנת?

מיצי007

New member
בכל מקרה,כנראה שהוא נסגר

פרסמתם בפורומים אחרים??? זה לא כל כך חשוב.... פינוקי אני מנהלת 2 פורומים כעת.

pinoki

New member
חחח ../images/Emo6.gif חמודה...

אוף אני לא רוצה שהפורום יסגר... הוא חלק מאיתנו ... הוא דן בעיניינים מאוד חשובים בעולם הבידור... אוף... מיצי אולי תפרסמי בפורום שלך... או תתני לי את האישור לפרסם שם.... אני ינסה עוד לפעול....

pinoki

New member
../images/Emo26.gifמיצי007.... חשוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תגידי מה כבר סגרו את הפורום .... אין טעם לפרסם? .... אני רואה שהפורום לא מופיע בקהילות.... זהו זה נגמר??

למעלה