ש ח ר ו נ ת
New member
פורום אורלנדו ממליץ../images/Emo22.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif
זוכרים את הפינה הסודית שלי? אז הנה היא
אז מה הולך להיות? כל יום שני, הפינה נפתחת- אני שוב מזכירה, זה לא עוד משהו שאני מכינה, אלא משהו שמחייב היענות בשביל להמשיך ולפעול. אז נחזור ליום שני- בשעה שתקבע איתי, תפתח הודעה ובה אחת מכן תשתף אותנו במשהו שהיא מאוד מאוד אוהבת ונורא רוצה להמליץ לכל הפורום. זה יכול להיות כל דבר- ספר, הצגה, סרט, שחקן/ית, זמר/ת, להקה, דיסק, תכנית טלויזיה, ספר היסטוריה, גרביים וכו' וכו'. מה המטרה? שכולנו נכיר פה אחת את השניה אפילו יותר, ומה כל אחת אוהבת ומה הטעם שלה. וגם, קצת להעלות את רמת התרבות בפורום
מה צריך להיות? ההמלצה לא אמורה להיות- "אני רוצה להמליץ על פיק אפ כי זו סדרה מאממתתתתת!!!11111" לא. משהו טיפה יותר מושקע, אם זה על אדם מסוים, אז ביוגרפיה, שחקן- איפה הוא שיחק, זמר- קצת רקע מוזיקלי, וכד'... מה עוד? תמונה אחת לפחות, חוות דעת אישית שלכם על ההמלצה, למה אתן כ"כ אוהבות את המשהו הזה, וחוצמזה- לגוון קצת
להוסיף לדוגמא, אם זה להקה או משהו, מתי התחלתם לשמוע אותם ואיך וכו'. איך משתתפים? שולחים לי מסר אישי עוד היום עם הנושא שתרצו לכתוב עליו. אני אסדר את התאריכים ואקבע לכל אחת מכן תאריך, אם יהיה נוח- סבבה, אם לא- נשנה. ברגע שלא תהיה היענות או שיהיו בנות שאם ירצו- יעשו כמה שבועות ברצף, ואם לא- אז לא תהיה פינה
את שאר הפרטים החשובים יותר אני אתן לבנות המשתתפות במסר אישי.... אם יש שאלות אתן מוזמנות לשאול, ואם לא- להתחיל לחשוב על נושא ולשלוח לי מסר
זוכרים את הפינה הסודית שלי? אז הנה היא