פורום אורלנדו ממליץ

פורום אורלנדו ממליץ../images/Emo22.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ברוכים הבאים לבכורה של הפינה המאגניבה שלי
הממליצה הראשונה שלנו, היא לא אחרת מאשר..... אושר. היא הולכת להמליץ לנו על קולדפליי, ואני מבקשת שתקבלו אותה במחיאות כפיים סוערות!
אני מבקשת לא להגיב להודעה עד שאושר תשרשר את ההמלצה.
הבמה שלך

Look at the stars..../images/Emo41.gif

Look how they shine for you And everything you do, and they were all yellow... אלו השורות שבעצם הביאו אותי לכתוב המלצה על הלהקה המדהימה הזאת.. אני בטוחה שלחלק מכם השורות האלה מאוד מאוד מוכרות, ואם לא - אז עוד מעט תכירו
trust me
בקיצור, ובלי יותר מדי חפירות, אני עוד תכף הולכת לשרשר להודעה הזאת את הביוגרפיה, תמונות, המלצות לשירים.. וכו' וכו' אז אני מקווה שתהנו [ושיהיה לכם כוח לקרוא הכל
]

All that noise and all that sound..

All those places I got found And birds go flying at the speed of sound To show you how it all began או במילים אחרות - ביוגרפיה. כל מה שרציתם לדעת ולא רציתם לדעת על קולדפליי, הדרך שהם עברו עד שהם הגיעו למעמד של אחת הלהקות הכי אהובות בעולם. אנג'וי :] קולדפליי נכנסה להיסטוריית המוסיקה כשהוכתרה כאחת ההבטחות הגדולות של המוסיקה הבריטית בשנת 2000 עוד לפני שהוציאה את אלבום הבכורה שלה. היא הצטרפה בכך לרשימה של להקות שזכו לתואר דומה והגיעו רחוק, כמו סווייד, אואזיס ו-The Verve. עם השנים עקפה קולדפליי את הלהקות האלה בסיבוב והתעצמה, כשהיא זוכה בארבעה פרסי גראמי ומוכרת כ-17 מיליון עותקים מאלבומיה. בעת הוצאת אלבומה השלישי, X&Y, בשנת 2005, כבר נחשבה הלהקה לשניה בגודלה בעולם, כשהיא סגנית רק ל-U2. כריס, ג'ון, וויל וגיא נפגשו בשנת 1997 באוניברסיטה בלונדון ודי מהר גילו את החיבה המשותפת שלהם למוסיקה. הם ניגנו יחד מספר פעמים, סתם בשביל הכיף, עד שהחליטו להקים להקה ולנסות לעשות את מה שהם תמיד חלמו. את השם קולדפליי לקחו מחבר אחר שלהם שהגה אותו כשחשב בעצמו להקים להקה, דבר שלא יצא לפועל. קולדפליי ניגנו במועדונים ברחבי לונדון ובמאי 1998 נכנסו לאולפן הקלטות והקליטו ב-200 פאונד את האי.פי. Safety, שיועד להפצה בין חברות התקליטים. הלהקה הייתה כל כך מרוצה מהתוצאה, שהחליטה לשכפל עוד 500 עותקים מהשיר ולהפיץ אותם בין אנשים מהתעשייה, תחנות רדיו ובעיקר חברים ובני משפחה נלהבים. ההופעות שלהם במועדונים גרמו לכך שעיתונאי המוסיקה שמו אליהם לב ובסוף 1998 הוכרזו קולדפליי על ידי מגזין המוסיקה הבריטי NME כאחת ההבטחות של 1999. באפריל 1999 הם הוציאו סינגל בשם "Brothers And Sisters" שצד את אוזנו של אחד השדרים ב-"Radio 1" של הבי.בי.סי, שניגן את השיר בלי הפסקה ובכך עזר לשיר להיכנס למצעד הבריטי במקום 95. חברות המוסיקה התחילו להביע התעניינות ובקיץ 1999 נחתם החוזה המיוחל עם חברת "פרלפון". קולדפליי הופיעו במהלך קיץ זה בפסטיבלים רבים לצד להקות ידועות יותר, ביניהן קטטוניה. חברת התקליטים התעקשה שהלקה תוציא עוד סינגלים לפני שהם שחבריה נכנסים לאולפן כדי להקליט אלבום וכך הם הוציאו את "Blue Room", את "Bigger Stronger" ואת "Shiver" שנכנס למקום ה-35 במצעד הבריטי. כבר אז החלו ההשוואות של קולדפליי לרדיוהד של תקופת OK Computer. הלהקה טענה, מצידה, שהשירים האלה נכתבו זמן רב לפני שרדיוהד הוציאו את האלבום המדובר. ביוני 2000 יצא הסינגל "Yellow" שהצליח לעשות סוף סוף את מה שכולם חיכו לו: להיכנס למקום רביעי במצעד הבריטי. אלבום הבכורה שלהם, Parachutes, שיצא שבועיים אחר כך, כבש את המקום הראשון של המצעד הבריטי וזכה לשבחים רבים מצד המבקרים, ולמעמד של פלטינה משולשת. לאחר שתיקה אולפנית הוציאה הלהקה ב-2002 את אלבומה A Rush of Blood to the Head. הסינגל הראשון מתוכו היה "In My Place", שהגיע למקום השני במצעד הבריטי. ב-2004 היה כריס מרטין בכותרות בעיקר בזכות בת זוגו המפורסמת, גווינת' פלטרו, ובזכות העובדה שלשניים נולדה בת בשם אפל במאי אותה שנה. ב-2005 עשתה הלהקה היסטוריה כאשר הוציאה את הסינגל "Speed Of Sound" שנכנס היישר למקום השמיני בארצות הברית - הישג אליו הגיעה לפניה רק להקת הביטלס עם "Hey Jude". בבריטניה הגיע הסינגל למקום השני, כשאת מקומו בפיסגה לוקח הרמיקס של רינגטון "הצפרדע המשוגעת". ביוני יצא אלבומה השלישי של הלהקה, X&Y. האלבום נכנס היישר למקום הראשון עם צאתו, בארה"ב ובריטניה בו-זמנית. בבריטניה נמכרו ממנו כמעט חצי מיליון עותקים מהאלבום תוך שבוע. שם האלבום, על פי מרטין, מייצג את המשתנים במשוואה מתימטית. [ואנחנו שואלים - כריס, מה חשבת לעצמך?!
]

And I could write a song..../images/Emo79.gif

,a hundred miles long Well, that’s where I belong and you belong with me.. או: דיסקוגרפיה

-Parachutes-

האלבום הראשון
01. Don't Panic 02. Shiver 03. Spies 04. Sparks 05. Yellow 06. Trouble 07. Parachutes 08. High Speed 09. We Never Change 10. Everything's Not Lost

-A rush of blood to the head-

01 Politik 02 In My Place 03 God Put A Smile Upon My Face 04 The Scientist 05 Clocks 06 Daylight 07 Green Eyes 08 Warning Sign 09 A Whisper 10 A Rush Of Blood To The Head 11 Amsterdam

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאעאע קניתי אותו../images/Emo9.gif..ביום שישי

דרך האינטרנט וזה;[ אעאע אני לא מכורה
.

-X&Y-

1. Square One 2. What If 3. White Shadows 4. Fix You 5. Talk 6. X&Y 7. Speed Of Sound 8. A Message 9. Low 10. The Hardest Part 11. Swallowed In The Sea 12. Twisted Logic

ההמצלצות שלי ../images/Emo13.gif

הממ, אוקיי.. האמת, שאני בקושי זוכרת מתי התחלתי לשמוע את קולדפליי, זה היה מתישהו באמצע שנה שעברה.. את A rush of blood to the head קניתי לגמרי במקרה, חיפשתי דיסק של להקה אחרת ולא היה אותו אז לקחתי את של קולדפליי, הכרתי אז 2-3 שירים שלהם ולא יותר מזה, אבל אחרי שהכנסתי את הדיסק לדיסקמן – הוא לא יצא משם במשך הרבה מאוד זמן. התאהבתי ממבט ראשון.
המוזיקה המיוחדת, הליריקה המדהימה והקול של כריס פשוט עשו לי את זה
. מאז, קניתי את 2 האלבומים האחרים שלהם, ואני לא יכולה להחליט איזה מבינהם הכי יפה.. כולם פשוט מדהימים. ה-שירים שלי [שאני הכי אוהבת, וגם ממליצה לכולם לשמוע
] Yellow - הראשון ששמעתי, איך שהוא נגמר אמרתי לעצמי "טוב, אחלה שיר, נשים בריפיט" ומאז הכל היסטוריה
. Clocks - מהמם וממכר, ביצוע מדהים של כריס על הפסנתר.
[יצא חרוז, חע!] The Scientist - שיר מקסים, ליריקה מדהימה.. יש לשיר הזה גם קליפ מיוחד אם מתישהו יצא לכם לראות
Don't Panic - או בשמו היותר מוכר "Beautiful World". Trouble - שיר עם מלודיה שקטה, בהחלט אחד האהובים עליי
Fix You - משמיעים אותו המון באמטיוי, אין מצב שפספסתם.. מרגש, מדהים, קליפ מקסים בהופעה חיה, מי צריך יותר?
Speed Of Sound - נכון, שיר חרוש.. אבל איך אפשר שלא לשמוע שוב ושוב ושוב? תענוג
Square One - פשוט מומלץ. תשמעו ותבינו
. White Shadows - הראשון שבאמת שמתי לב אליו באלבום השלישי
Politik – מהמם. נקודה. In My Place – הסינגל הראשון מתוך AROBTTH וכמובן, האוסף הביתי שלי, שרק ילך ויגדל [אמן!]

גם אני רוצה להמליץ../images/Emo98.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אני פחות אוהבת את ה"חרושים" שלהם כמו In my Place, Clocks, Speed of Sound וכל אלה
האהובים שלי... The Scientist כמובן.
מיי סונג. Green Eyes איזה שיר
הכי הכי הכי.... Shiver Everything Not Lost רצוי בהופעה
A Massage X&Y What If
וFix You, אופקורס... ואין לי כוח יותר

גם אני אוהבת המון שהם "לא חרושים"

פשוט המלצתי על ההכי טובים למי שרוצה להתחיל לשמוע אני מתה על warning sign daylight talk a rush of blood... ובזמן האחרון גם the hardest part

יאפ..../images/Emo13.gif

ואיך שכחתי את sparks parachutes [למרות שהוא בקושי דקה! אני מאוהבת בו
] shiverrrrrr amsterdam
נראה לי הגענו למצב שאנחנו ממליצים על כל השירים שלהם

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifאז אם שחר, גמאני ../images/Emo9.gif

אוקיי. יש הרבה. >< Square One
What If White Shadows Fix You
X&Y Twisted Logic Talk In My Place Trouble
שלי Don't Panic Green eyes A Rush Of Blood To The Head ועוד מלא, אינלי כוח יותר

You could take a picture..

of something you see In the future where will I be You could climb a ladder up to the sun Or write a song nobody had sung Or do something that’s never been done.. תמונות.

למעלה