ההמצלצות שלי ../images/Emo13.gif
הממ, אוקיי.. האמת, שאני בקושי זוכרת מתי התחלתי לשמוע את קולדפליי, זה היה מתישהו באמצע שנה שעברה.. את A rush of blood to the head קניתי לגמרי במקרה, חיפשתי דיסק של להקה אחרת ולא היה אותו אז לקחתי את של קולדפליי, הכרתי אז 2-3 שירים שלהם ולא יותר מזה, אבל אחרי שהכנסתי את הדיסק לדיסקמן – הוא לא יצא משם במשך הרבה מאוד זמן. התאהבתי ממבט ראשון.
המוזיקה המיוחדת, הליריקה המדהימה והקול של כריס פשוט עשו לי את זה
. מאז, קניתי את 2 האלבומים האחרים שלהם, ואני לא יכולה להחליט איזה מבינהם הכי יפה.. כולם פשוט מדהימים. ה-שירים שלי [שאני הכי אוהבת, וגם ממליצה לכולם לשמוע
] Yellow - הראשון ששמעתי, איך שהוא נגמר אמרתי לעצמי "טוב, אחלה שיר, נשים בריפיט" ומאז הכל היסטוריה
. Clocks - מהמם וממכר, ביצוע מדהים של כריס על הפסנתר.
[יצא חרוז, חע!] The Scientist - שיר מקסים, ליריקה מדהימה.. יש לשיר הזה גם קליפ מיוחד אם מתישהו יצא לכם לראות
Don't Panic - או בשמו היותר מוכר "Beautiful World". Trouble - שיר עם מלודיה שקטה, בהחלט אחד האהובים עליי
Fix You - משמיעים אותו המון באמטיוי, אין מצב שפספסתם.. מרגש, מדהים, קליפ מקסים בהופעה חיה, מי צריך יותר?
Speed Of Sound - נכון, שיר חרוש.. אבל איך אפשר שלא לשמוע שוב ושוב ושוב? תענוג
Square One - פשוט מומלץ. תשמעו ותבינו
. White Shadows - הראשון שבאמת שמתי לב אליו באלבום השלישי
Politik – מהמם. נקודה. In My Place – הסינגל הראשון מתוך AROBTTH וכמובן, האוסף הביתי שלי, שרק ילך ויגדל [אמן!]