פורום אחים שכולים

shlish2004

New member
פורום אחים שכולים

שלום לכולם לאחר תקופת הדממה לצורך שיפוצים פורום אחים שכולים נפתח מחדש, כדי שיוכל לשמש בית חם לכל אותם אחים ואחיות אשר חייהם התהפכו מאותו יום בו נלקחה מהם הצלע השניה. אני מזמין כל מי שמעוניין לשתף, או סתם לפרוק את הקיטור או העצב בעצור בתוכו. עמית

דליה ח

New member
כל הכבוד

הפורום הזה חשוב בדיוק כמו הפורום שלנו, ומהווה כתובת יותר ממוקדת לאחים השכולים. זה היה ברור שזה רק עניין של זמן שהוא ייפתח מחדש. יישר כח !

liat1953

New member
אחים יקרים,שמחה שביתכם שב לפעול

מאד אהבתי את שהייתכם כאן במחיצתנו,חשוב לי לראות דרך עייני אחים. בטוחני שאגיע להציץ אצלכם איחולי שלא יהיו עוד דיירים חדשים אצלכם ואצלנו אם ללא בן

בלה ענת

New member
טוב שהפורום חזר לפעול.../images/Emo189.gif

כולנו לא יודעים איך לשרוד. כאשר כותבים מוצאים החוצה קצת מהתסכול. מזדהים עם אנשים כמונו. לכולנו נגמרו החיים הטובים, אבל חייבים להמשיך, מפני שישנם עוד אהובים שאנחנו והם זקקוים אחד לשני. אני איבדתי בת אהובה, בן שלי איבד אחות אהובה-חברת אמת. בעלי איבד את הילדה הקטנה האהובה שלו. סבא וספתא איבדו נכדה אהובה. בני דודים איבדו את הבת הדודה האהובה שלהם. וזה ממשיך וממשיך. והשורה של הנפגעים היא כל כך ארוכה. תראו מה עושה פגיעה קטלנית אחת - המון נפגעם עם לב שבור לרסיסים קטנטנים שאי אפשר לחברם בשום דרך. מאחלת לכולנו להחזיק מעמד ולא להשבר. אמא של ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

למעלה