פורום "אסון הכרמל" נפתח

פורום "אסון הכרמל" נפתח ../images/Emo101.gif

גולשים יקרים, בימים האחרונים צפינו כולנו בדיווחים אודות שריפת הענק בכרמל והתפללנו לנס חנוכה. על מנת שתוכלו לקבל דיווחים על הנעשה בכרמל, לעדכן במראות מהשטח, לקבל סיוע ואוזן קשבת, להציע אירוח למפונים ולחלוק את התחושות בנושא, נפתח פורום אסון הכרמל. אנחנו מזמינים אתכם להיכנס לפורום, להתעדכן, לקבל סיוע ולתמוך. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2235 שלכם, צוות הנהלת הפורומים

shirit111

New member
THIS IS WAR DELUXE בידי!!!!!

עבודה של חודשייים הגיעה לסיומה [= כמו כולנו, כ"כ רציתי את הדלוקס הזה, ויכולתי להזמין באמאזון אבל רציתי לדאוג שזה יגיע לארץ כמו לכל העולם! חפרתי להליקון במשך חודש וואי שיגעתי שם אנשים כמו לא יודעת מה, ואז ביום רביעי קיבלתי את הטלפון המיוחל שמחר זה מגיעעעע!! מתוך 15 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) עותקים שהגיעו לכל הסניפים של טאוור בארץ הצלחתי להשיג לסניף שלי 3 [= האמת שרציתי לחלוק איתכם את האושר כבר יום חמישי אבל קניתי אחד מתנה לטלי (TOOL2) ולא רציתי שהיא תגלה, זאת הייתה הפתעה, עכשיו נצפה סופסוף במה שיש בפנים.. בקיצור רוצו לסניף טאוור הקרוב לביתכם וקנו את הדיסק, כי לפי החישוב שלי נשארו רק עוד 12 עותקים!!

Pooola

New member
עאהההההההה)*&^%$

מחר על הבוקר אני מתקשרת לכל הטוואר שיש לי באיזור!@ ><

RenanaD

New member
סחטיין עליך ../images/Emo13.gif

(אני אקבל את שלי עוד כמה ימים, ואני כבר לא יכולה לחכות יותר
)

Pooola

New member
יאאאאי היום הזמנתי לי אחד שישמרו לי!! ../images/Emo252.gif

RenanaD

New member
תפוזונה ../images/Emo46.gif

TIW הרגיל עלה 70, לא? אז עוד 30 שקל ל-DVD וכל השטויות, נראה לי דווקא סבבה. אבל כשאת משווה את זה למבצע הפסיכי של בסט-באי... אז כן, ברור

RenanaD

New member
איזה חמודים TimKelleherArmy, הם הקדישו לנו

הודעת תמיכה בטוויטר: Thoughts go out to the Echelon in Israel, being surrounded by fire. @Echelon_Israel לא יודעת מי מפעיל את היוזר הזה, אבל כמה נחמד מצידם!

למעלה