פורום ביונסה מסכם שבוע!

HanAn189

New member
פורום ביונסה מסכם שבוע!

שיר השבוע של ביונסה - שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - האנשים שעשו לכם את השבוע - בילוי השבוע שלכם - מאכל השבוע שלכם - דבר טוב שקרה לכם השבוע - דבר רע שקרה לכם השבוע - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - סכמו איך עבר השבוע שלכם חברים
שבת שלום וסופ"ש רגוע

Jottamme 20

New member
מסכם :)

שיר השבוע של ביונסה - כ"כ קשה לבחור! חרשתי עליה השבוע...אני אלך על Crazy In Love, Smash Into You, Love On Top ו- I Was Here. ובחיי שזה אחרי שצמצמתי! שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - המאש אפ האדיר של GLEE לאדל- Rumour Has It/Someone Like You סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע -
האנשים שעשו לכם את השבוע - החברים המדהימים שלי
בילוי השבוע שלכם - כל השבוע הזה היה בילוי אחד ארוך...קשה לבחור. מאכל השבוע שלכם - ממ הכנתי עוגת טריקולד שיצאה מעלפת! דבר טוב שקרה לכם השבוע - נכנסתי חזק לחיפושי עבודה דבר רע שקרה לכם השבוע - עוד לא מצאתי עבודה
אבל ראיון נוסף ביום ראשון בתקווה שיהיה סבבה! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - עיין שורה למעלה וסתם שיהיה שבוע טוב כמעט כמו זה, כי זה היה מעולה. ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) -

asaf105

New member
מסכם

שיר השבוע של ביונסה - run the world שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - rihanna - hard סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - המירוץ למליון האנשים שעשו לכם את השבוע - חברים
בילוי השבוע שלכם - בית ספר עד 5 וחצי
מאכל השבוע שלכם -
דבר טוב שקרה לכם השבוע - קיבלתי 86 במבחן במתמטיקה(5 יחידות) דבר רע שקרה לכם השבוע - לא קרה שום דבר רע
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - לקרוא ספר בשביל ספרות, ושיעור נהיגה, ולקבל מבחן באנגלית ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - אין תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - אין

RTur

New member
באיחור קל

שיר השבוע של ביונסה - Love On Top, Sweet Dreams שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - Gym Class Heroes Ft. Adam Levine - Stereo Hearts Jason Derulo - Breathing Jessie J - Nobody's Perfect Janet Jackson - I Get Lonely סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - ראיתי לא מעט פרקים של Extreme Makeover: Home Edition. אני כל כך אוהב את התוכנית הזאת. וגם המירוץ למיליון הרג אותי מצחוק. האנשים שעשו לכם את השבוע - חברים בילוי השבוע שלכם -לא היה מאכל השבוע שלכם - הפטריות במסעדת "הספריה". היה טעים רצח. דבר טוב שקרה לכם השבוע - יצאתי ממעגל האבטלה
דבר רע שקרה לכם השבוע - חוסר שעות שינה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - יומולדת! ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - אין תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - אין

למעלה