פורום ביונסה מסכם שבוע!

HanAn189

New member
פורום ביונסה מסכם שבוע!

שיר השבוע של ביונסה - שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - האנשים שעשו לכם את השבוע - בילוי השבוע שלכם - מאכל השבוע שלכם - דבר טוב שקרה לכם השבוע - דבר רע שקרה לכם השבוע - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - מאמינים שהנה הגיע דצמבר ועוד שנה נגמרה? מה הולכים לעשות מחר? סכמו איך עבר השבוע!
סופ"ש רגוע, שבת שלום!

RTur

New member
אז...

שיר השבוע של ביונסה - וואו השבוע דווקא שמעתי המון: I Am... Yours כל ההופעה I Am... World Tour כל ההופעה BTINH, LOT, Deja Vu כל הפסקול של Dreamgirls (אתמול פתאום היה לי חשק לשמוע אותו) שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - Kylie Minogue - Red Blooded Woman, Chocolate Robin Thicke - Love After War Seal - Wishing On A Star סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - טוב, התמכרתי סופית לExtreme Makeover Home Edition חחח ראיתי מלאאאא פרקים מעונה 7 ו-8 וגם התחלתי לראות אונליין מההתחלה מעונה ראשונה (כי לא ראיתי חח) חוץ מזה המירוץ למיליון וסוכן מחוק עונה 5 האנשים שעשו לכם את השבוע - האנשים בקורס של הוט.. פשוט כי הייתי איתם רוב השבוע המוןןןן שעות.
בילוי השבוע שלכם -נפגשתי פרטנית עם כמה חברים חח מאכל השבוע שלכם - הארוחת סיום קורס שעשינו בהוט.. היה טעים אש דבר טוב שקרה לכם השבוע - החליטו לעשות לנו הסבה מקצועית בקורס ולהעביר אותנו לטכני חח דבר רע שקרה לכם השבוע - לא יצא לי לעבוד בכלללל על הפרוייקט שלי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - מקווה שהפעם כן יהיה זמן לעבוד על הפרוייקט ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) -

RTur

New member
אה, בעצם יש לי משהו להוסיף חח

רד הוט צ'ילי פפרס - כרטיס רגיל לדשא או להתפנק על טבעת הזהב ולראות את ההופעה כמו שצריך? ומה עם מדונה? ללכת שוב? די, כמה הוצאות יהיו לי... אני צריך רומן עם איזו עשירה בלי ילדים שעומדת למות ותוריש לי הכל חחח

HanAn189

New member
הסיכום שלי,

שיר השבוע של ביונסה - (Ring The Alarm (Freemasons Remix
שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - Trey Songz - Top Of The World (George Michael - Flawless (Go to the City סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - סדרה: תמרות עשן, GLEE, סרט: דמדומים 4. האנשים שעשו לכם את השבוע - חברים! בילוי השבוע שלכם - סינמה סיטי עם חברים
מאכל השבוע שלכם - לא זכור לי... דבר טוב שקרה לכם השבוע - סמינר בן יומיים במכון משואה. חוויה ממש מעשירה על השואה. דבר רע שקרה לכם השבוע - רציתי לקנות את הDVD של B והוא לא היה בחנות!!!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - אני רוצה את הDVD
תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) -

HanAn189

New member
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - DVD!

אני רוצה לצפות בו כ"כ

LALSH

New member

יאיי.. שיר השבוע שלך לא של ביונסה.. אני משפיעה עליך, לטובה..
אחלה שבוע היה, ושיהי לך עוד שבוע מקסים...

LALSH

New member

יאיי.. שיר השבוע שלך לא של ביונסה.. אני משפיעה עליך, לטובה..
אחלה שבוע היה, ושיהי לך עוד שבוע מקסים...

למעלה