פורום ביונסה מסכם שבוע

HanAn189

New member
פורום ביונסה מסכם שבוע

שיר השבוע של ביונסה - שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - האנשים שעשו לכם את השבוע - בילוי השבוע שלכם - מאכל השבוע שלכם - דבר טוב שקרה לכם השבוע - דבר רע שקרה לכם השבוע - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - סכמו איך עבר עליכם השבוע החולף
שיהיה שבוע רגוע!

HanAn189

New member
השבוע שהיה לי.

שיר השבוע של ביונסה - Rather Die Young, Countdown שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - KISS - I Was Made For Loving Yo סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע -
האנשים שעשו לכם את השבוע - אלמוג, חבר טוב שלי! בילוי השבוע שלכם - לא היה לי. היה שבוע לימודים עמוס מעט. מאכל השבוע שלכם - גויאבות |אנימכור| דבר טוב שקרה לכם השבוע - שהוא עבר טוב, אה, והמתנה שקיבלתי ליום ההולדת. דבר רע שקרה לכם השבוע - עבודה של המגמה שהייתי צריך להגיש ביום חמישי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - השבוע? לחגוג יום הולדת לאלמוג ביאכטה של אבא שלו. ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - איזה כיף שיש פורום לביונסה בתפוז!
תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - המתנה שקיבלתי ליום הולדת 18 [היה שבוע שעבר
] מאלמוג (איזה כוכב הוא
). פוסטר של HONEY B

RTur

New member
my week

שיר השבוע של ביונסה - בגדול: Live At Roseland. מצאתי אודיו ריפ שלו באינטרנט וזה כמעט לא יצא לי מהאוטו. בקטן: I Care, Love On Top, Rather Die Young - מתוך רוזלנד שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - Mariah Carey - Butterfly
Mariah Carey - Daydream
Rihanna - We Found Love (עכשיו נזכרתי פתאום לאהוב אותו... כשהוא יצא ממש לא התלהבתי ממנו, אבל ממש..) Robin Thicke - The Evolution Of Robin Thicke
סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - Extreme Makeover Home Edition האנשים שעשו לכם את השבוע - סבא, שחגג יומולדת :) בילוי השבוע שלכם - הייתי פעמיים ב"ספריה" (זו מסעדה בבאר שבע, לא ספריה עירונית
) והיה ממש טעים וכיף. ואתמול בכלל זה היה נראה כאילו שמים שם מוסיקה בשבילי. איך שהגעתי, שמו איזו הופעה של דסטיני'ז צ'יילד ואחרי זה היו מלא קטעים מTBE
מאכל השבוע שלכם - העוגת וופל של אמא
דבר טוב שקרה לכם השבוע - יומולדת לסבא, קניתי כרטיסים לסקורפיונס! דבר רע שקרה לכם השבוע - חוסר שעות שינה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - לא משהו מיוחד ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - אין משהו מיוחד תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - לורוצה

HanAn189

New member
אודיו ריפ של LAR!

יש לך לינק אולי בבקשה (מסרים)? WFL -
אם כי חרשתי ונמאס לי. וגם אני מפתח אנטי נגד ריהאנה

למעלה