פורום ביונסה מסכם שבוע!

HanAn189

New member
פורום ביונסה מסכם שבוע!

שיר השבוע של ביונסה - שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - האנשים שעשו לכם את השבוע - בילוי השבוע שלכם - מאכל השבוע שלכם - דבר טוב שקרה לכם השבוע - דבר רע שקרה לכם השבוע - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - צפיתם בארץ נהדרת השבוע? מה הריאליטי שאתם נהנים ממנו בזמן האחרון? הייתם רוצים אפליקציה של ביונסה לסמארטפון? שיהיה סופ"ש מוצלח ורגוע

asaf105

New member
סופ"ש מעולה!

שיר השבוע של ביונסה - Halo שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - Rihanna- Wait Your Turn, Lady Gaga- Poker Face סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - ארץ נהדרת שליטעע
האנשים שעשו לכם את השבוע - חברים
בילוי השבוע שלכם - עמוק עמוק במיקוד של ספרות
מאכל השבוע שלכם - איזה עוגיות פלורנטין שאכלתי השבוע ופשוט גאד איזה אלוהיות הן!
דבר טוב שקרה לכם השבוע - קיבלתי מגן 90 בספרות ובגרות במתמטיקה שהלכה מעולה
דבר רע שקרה לכם השבוע - ספרות אוכלת לי ת'מוח
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - בגרות בספרות, והפרידה הסופית מספרות!!!! ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - ספרות זה לא כיף!
תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - אין צפיתם בארץ נהדרת השבוע? ברור! מה הריאליטי שאתם נהנים ממנו בזמן האחרון? האח הגדול
הייתם רוצים אפליקציה של ביונסה לסמארטפון? וואוו כל כך!

HanAn189

New member
Wait Your Turn של ריהאנה.

אני לא חובב של ריהאנה הכועסת של RR, אבל השיר הזה דורס

asaf105

New member
דווקא RR גרם לי להתאהב בריהאנה עוד יותר

לדעתי האלבום הזה כל כך מדהים, אפילו שהוא קודר וכועס ואפל כזה, אני מת על הסגנון שלו! כל שיר ושיר באלבום הזה מדהים בצורה כלשהי ואני פשוט בזכותו הבנתי באמת כמה ריהאנה היא אמנית מוכשרת ומדהימה

RTur

New member
weekend

שיר השבוע של ביונסה - DIL (TBE), RDY (LAR) שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - לירז צ'רכי - אל תסרגי לו סוודר, האלבום BUTTERFLY של מאריה, Korgis - Everybody's Gotta Learn Sometime סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - מצב האומה, אקסטרים מייקאובר והספר "הסמל האבוד" של דן בראון האנשים שעשו לכם את השבוע - דודים שלי ביומולדת של דודה.. היה מצחיק בילוי השבוע שלכם - יומולדת לדודה אתמול מאכל השבוע שלכם - כרובית חח דבר טוב שקרה לכם השבוע - הרבה דברים טובים נקבעו לפברואר.. הולך להיות לי חודש עמוס עמוס עמוס אבל בדברים ממש טובים חח דבר רע שקרה לכם השבוע - אני חושש שאני מתחיל להיות קצת חולה וזה ממש אבל ממש לא טוב משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - לא משהו מיוחד ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) - צפיתם בארץ נהדרת השבוע? מה הריאליטי שאתם נהנים ממנו בזמן האחרון? הייתם רוצים אפליקציה של ביונסה לסמארטפון?

RTur

New member
אופס חחח שכחתי

צפיתם בארץ נהדרת השבוע? ראיתי חלק, לא את כל התוכנית מה הריאליטי שאתם נהנים ממנו בזמן האחרון? אקסטרים מייקאובר והמירוץ למיליון הייתם רוצים אפליקציה של ביונסה לסמארטפון? זה נראה מעניין מצד אחד אבל כשאני חושב על זה - מה כבר יכול להיות באפליקציה של ביונסה שיהיה כזה מעניין? את השירים שאני אוהב יש לי כבר באייפון

asaf105

New member
אם כבר מזה בא לי שירים של ביונסה לטאפטאפ!

המשחק הזה כל כך שווה, ולמלא זמרים יש אפליקציות רשמיות של שירים שלהם בטאפטאפ למה לביונסה אין?

Eurovision Aces

New member
אז מה אם אני מאחר

שיר השבוע של ביונסה - Deja Vu שיר השבוע שלכם לא של ביונסה - Loreen - Euphoria סרט,תכנית או ספר שאהבתם השבוע - עורבני חקיין האנשים שעשו לכם את השבוע - חברה טובה שלי בילוי השבוע שלכם - קבל"ש בשמו"צ ואז ארוחה במסעדה אסייתית טובה
מאכל השבוע שלכם - וופלים (מה זה לעזאזל השם הזה "בפלות"
) דבר טוב שקרה לכם השבוע - שיש לי כרטיס להיות קהל ב"מצב הואמה" עוד שבוע וקצת
דבר רע שקרה לכם השבוע - ידידה טובה שלי התוודתה על משהו די חשוב, וזה קצת מבלבל. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא - מצב האומה
ציטוט מרתק\מסר לאומה\כל דבר שתרצו להוסיף - מיס ת'ורמן, כבר לא רואים אותך בימים אלה משחקת בסרטים, מה הקטע? תמונה שבא לכם לחלוק איתנו (אם אתם רוצים) -
צפיתם בארץ נהדרת השבוע? בקטנה מה הריאליטי שאתם נהנים ממנו בזמן האחרון? THE VOICE, וזהו נראה לי
הייתם רוצים אפליקציה של ביונסה לסמארטפון? סתם בזבוז של מקום.

למעלה