פורום ביונסה מסכם שנה!

HanAn189

New member
פורום ביונסה מסכם שנה!

לעניין! חוגגים את השנה האזרחית החדשה? אם כן, איך? כיצד עברה עליכם שנת 2011? (בכמה מילים) תנו ציון מ-1 ל-10 לשנת 2011. אילו אירוע/ים טובים שהיו בשנת 2011? אילו דברים הייתם משנים בשנה החולפת? משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? מה רציתם שיקרה ולא קרה? לאילו הישגים הגעתם השנה? אילו סרטים שהכי אהבתם השנה? אילו ספרים שהכי אהבתם השנה?
מוזיקה
מה היה שיר השנה שלכם? זמר/ת/להקת השנה? קליפ השנה? אילו אלבומים אהבתם השנה? איך אתם מסכמים את המוזיקה בשנת 2011? מה אתם מצפים מהמוזיקה של 2012?
Queen B
מה שיר השנה של ביונסה? הופעת השנה של ביונסה? קליפ השנה של ביונסה? (פעם אחרונה שאני שואל
) טעות השנה של ביונסה? הצלחת השנה של ביונסה? מעוניינים במסע הופעות ב-2012? מעוניינים באלבום חמישי ב-2012? אם כן, מה הייתם רוצים לשמוע באלבום? מה הייתם רוצים שביונסה תעשה עוד חוץ ממוזיקה?
2012
למה אתם מצפים ב-2012? אילו מטרות שמתם לעצמכם לשנה החדשה? מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה?
מאחל לכולם ששנת 2012 תהיה שנה מוצלחת,מהנה ומספקת

asaf105

New member
Happy New Year!

חוגגים את השנה האזרחית החדשה? לא ממש
אם כן, איך? X כיצד עברה עליכם שנת 2011? (בכמה מילים) שנה טובה דווקא
תנו ציון מ-1 ל-10 לשנת 2011. 8 אילו אירוע/ים טובים שהיו בשנת 2011? ששרדתי את תקופת הבגרויות הנוראית של י"א, ואני מרגיש שניצלתי יפה מאוד את החופש הגדול האחרון שלי ובכלל השנה אני מרגיש שיצרתי יותר קשרים עם חברים חדשים ויצאתי איתם
אילו דברים הייתם משנים בשנה החולפת? כלום משהו חדש שגיליתם על עצמכם בשנה האחרונה? שאני מסוגל לזרום עם חברים גם אם לא הכי בא לי להיות באותו רגע עם חברים או משהו כזה
ואותו דבר לזרום עם הכיתה במסע השנתי שהיה לנו מה רציתם שיקרה ולא קרה? אממ לא יודע לאילו הישגים הגעתם השנה? התחלתי ללמוד נהיגה ואני בקרוב אסיים עם העניין הזה
הגעתי לציונים גבוהים בבגרויות והצלחתי להשיג את ציוני המגן שרציתי, רק בבגרות במתמטיקה לא הסתפקתי בציון כל כך אילו סרטים שהכי אהבתם השנה? הארי פוטר ואוצרות המוות חלק 2, הארי פוטר והאסיר מאזקבאן, הארי פוטר והנסיך חצוי הדם, מהיר ועצבני 5 אילו ספרים שהכי אהבתם השנה? התפסן בשדה השיפון מוזיקה מה היה שיר השנה שלכם? Born This Way זמר/ת/להקת השנה? ליידי גאגא ריהאנה וביונסה
קליפ השנה? You and I של גאגא אילו אלבומים אהבתם השנה? Born This Way, 4. Loud, Talk That Talk איך אתם מסכמים את המוזיקה בשנת 2011? שנת 2011 היתה שנה מצליחה מאוד מבחינת מוזיקה, היתה מוזיקה חדשה וטובה, אבל LMFAO לדעתי הם פשוט הדבר הנורא ביותר שקרה למוזיקה השנה והם ממש הרסו עם המוזיקה שלהם מה אתם מצפים מהמוזיקה של 2012? שתהיה עוד יותר טובה! Queen B מה שיר השנה של ביונסה? End Of Time הופעת השנה של ביונסה? ההופעה בגלסטונברי קליפ השנה של ביונסה? (פעם אחרונה שאני שואל ) Run The World טעות השנה של ביונסה? לשחרר את Party כסינגל
הצלחת השנה של ביונסה? Run The World ו-Love On Top כסינגלים
מעוניינים במסע הופעות ב-2012? ברור! מעוניינים באלבום חמישי ב-2012? לא כל כך, האלבום 4 עוד לא מימש את עצמו מספיק אם כן, מה הייתם רוצים לשמוע באלבום? X מה הייתם רוצים שביונסה תעשה עוד חוץ ממוזיקה? שחקנית ממש בסרטים
2012 למה אתם מצפים ב-2012? שהעולם לא ייחרב ב21 בדצמבר
אילו מטרות שמתם לעצמכם לשנה החדשה? אממ לשרוד את צה"ל?
מקום שתרצו לבקר בו בשנה הבאה? אין מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת השנה באה? שתהיה יותר טובה מקודמתה, איכשהו

למעלה