פורום גאנז אנד רוזס

CyberP

New member
פורום גאנז אנד רוזס

הכי לא מעודכן והכי חסר ידע שראיתי בזמן האחרון. בקשר להכל. מצטער. בכל מקרה, הנה שני הסינגלים הראשונים מצ'ייניז דמוקראסי (חוקי לגמרי). אל תצפו לסולו עם בנדים ארוכים וויבראטו מרטיט של סלאש. אבל תצפו שאקסל יבעט לכם בפרצוף עם רוק כבד. תהנו. עוד 6 ימים.

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

זה אנחנו. מה לעשות.. הלהקה לא כזה מתפקדת,אז לא מי יודע מה תוסס פה.. ההתחלה של בטר מוזרה
ההמשך חביב כזה^^

CyberP

New member
זה רק מראה על חוסר העדכון

עוד שבוע יוצא אלבום חדש, ולבט ריבולבר מתפרקים, דאף מוציא אי פי, סלאש מוציא אלבום סולו חדש וסטיבן מודיע שישמח להצטרף לאקסל. זאת אחת התקופות עם הכי הרבה חדשות בשנתיים האחרונות!

RockTheFuckOut

New member
אהלן שוב

סלאש בסולו, מי ינגן איתו? אני מת שהוא ירכיב את סלאשז סנייק פיט מחדש ויביא את הסולן מהדיסק השני , הוא היה לפנים ולווט רבולבר היה הדבר הכי גרוע שסלאש נגע בו.

CyberP

New member
ואאו אנחנו פשוט לא מסכימים על כלום

קודם כל מידע - באלבום סולו הנגנים הם סשן פליירז, לא כזה חשוב. מה שכן, יתארחו סולנים שונים בכל השירים, וכנראה שיהיו כמה אינסטרומנטלים. ההערכה הרובחת שהסולנים יהיו כל החברותא של סלאש - סטיבן טיילר, צ'סטר בנינגטון, לני קרביץ וכו'. וולבט ריבולבר - אלבום ראשון מדהים. פשוט מעולה. אלבום שני חלש, אבל עם יציאות טובות פה ושם (קאנט גט יו אאוט, ג'אסט סיקסטין ועוד...) סלאש'ז סנייקפיט - אלבום ראשון גדול. אלבום שני קצת מעל הממוצע. אני מקווה מאוד מאוד שכרגע זה לא הסוף של וולבט והם ימצאו סולן חדש ויתנו עוד חומר טוב. בינתיים יש דברים אחרים להתעדכן בהם. לדוגמא היום התעדכנתי שלארץ יגיע צ'ייניז דמוקראסי כנראה ב-27 לחודש, כשבארה"ב, כאמור הוא ייצא ב-23. וגם מגיעה איתו גרסאת אספנים באיזה 500 שקל עם דיסק בונוס (מאוד מאוד מעניין מה יש בדיסק הזה) ועוד כל מיני פריטים. גרסא שכמובן תהיה אצלי בחדר באותו יום

RockTheFuckOut

New member
צסטר בנינגטון מלינקין פארק?

לא אוהב אותם אבל יש לו קול יפה יכול להיות מעניין יש מצב שהוא יביא גם אליס קופר ולאמי ממוטאר הד אם ככה..(שיתופי פעולה קודמים) לגבי השאר, אנחנו מסכימים על הדברים במידה מעטה ואני אסביר. שהאלבום הראשון של ולווט יצא גם אני אהבתי אותו ומאוד! הקטע שאלבום גדול, גם אחרי חרישה אתה עוד אוהב אותו, את האלבום הזה אני פשוט לא מסוגל לשמוע. החיבור בלהקה לא היה טוב, סקוט וילנד בסטון טאפל פילוטס היה ענק בסגנון גראנגי יותר , CORE אחד האלבומים היותר טובים של ה 90. סלאשז סנייק פיט אני מאוד אוהב את שני האלבומים פשוט הסולן בשני אהבתי יותר את הקול שלו, הוא הרבה יותר אנרגטי ואני מקווה שסלאש יביא אותו לפחות לאיזה שיר. אגב הסולן בראשון זה אריק דובר שעכשיו מנגן עם מלך אחר(אליס קופר) מכיר את סלאש בלוז בול אגב? פריקט שסלאש ארגן להופעות שממש אהבתי בין שני אלבומי סנייק פיט, עשו קאברים בלוזים לשירים מוכרים , לסנייק פיט וגם כמה של גאנז.(יש לי שני בוטלגים היתי רוצה להשיג עוד) תתחדש על הגירסאת אספנים מעניין מה התוספות..

CyberP

New member
כמובן

אני מכיר בערך כל דבר שכל חבר מקורי בלהקה עשה והרבה מהדברים שגם חברי הלהקה האחרים עשו (חוץ מבאקטהד, כי הוא מוציא אלבומים עם מיליון אמנים בקצב מסחרר, שנה שעברה הוא הוציא אלבום של איזה 30 דיסקים. לך תבין.) בקשר לוולבט - אני מסכים, פשוט לא הייתה כימיה טובה בלהקה לקראת הסוף. בהתחלה וולבט היו בדיוק מה שסקוט צריך, וסקוט היה בדיוק מה שהם צריכים. בזכות זה הם זרמו והוציאו אלבום נפלא. (Loving the Alien ו-Dirty Little Thing הם מהשירים האהובים עליי של שנות ה-00). אח"כ משהו השתבש בכימיה ביניהם. לפי הראיונות אחרי שסקוט עזב, ה"beef" העיקרי שלו היה עם מאט. אבל זה ניכר באלבום השני, שהיה פשוט חסר השראה, חוץ מכמה דברים בודדים.

RockTheFuckOut

New member
כמוני כמוך, למרות שבשנים האחרונות אני פחות

עוקב מאוד אהבתי את The Outpatience - Anxious Disease שלמעשה שיר הנושא של האלבום הכיל את שיתוף הפעולה האחרון בין סלאש לאקסל. באקטהד שמעתי כמה קטעים אנסטמנטלים יפים שלו.

CyberP

New member
אני פחות התלהבתי מזה

רוב החומרים של חברי הלהקה, אם לאמר ת'אמת, הם לא משהו מיוחד. יש כמה דברים של איזי (שהיה יחד עם אקסל הכותב הבכיר בלהקה) שהם נחמדים, האיפי שיצא לאחרונה של Loaded, של דאף, הוא ממש נחמד. והדברים של סלאש... השאר קצת חלשים. בקשר לבאקטהד, צריך לשמוע את האלבום שלו Population Override. אני בהתחלה לא השתגעתי עליו, אבל מאז ששמעתי חומרים מצ'ייניז... וקצת התעמקתי יותר בחומר שלו, אני יכול להגיד שהוא עושה דברים נפלאים. לדוגמא

למעלה