פורום גולשים בזמן! מעולה!

Plok2

New member
פורום גולשים בזמן! מעולה!

אני אוהב את הסדרה הזאת! חבל רק שזרקו את הפרופסור, ועכשיו גם קווין... הרסו את הסדרה בכך שזרקו את הפרופסור, והתחילו לסבך אותה יותר מדי. מעניין למה דווקא עכשיו פתחו פורום על גולשים בזמן, בכלל בערוץ 6 נשארה אולי עוד עונה אחת בלבד... לקראת הסוף. הסדרה הזאת אחת הטובות, נהניתי ממנה רבות!

Plok2

New member
תרשמו מתי לדעתכם הסדרה הדרדרה

לדעתי, כשהם החליטו להכניס את מגי על חשבון הפרופסור מקסימיליאן ארתורו. אין לי כלום נגד מגי אבל למה לזרוק את הפרופסור?! הוא היה ענק!

King Of Kromags

New member
הפרופסור מקסימיליאן ארטורו. עם ט'.

בכל מקרה, לדעתי, הסדרה הדרדרה החל מעונה חמש, אחרי שקווין עזב. בקשר למגי, היא זו שהחזיקה את הסידרה בשתי העונות האחרונות שלה.

גם אני מסכימה.

מאז שהפרופסור מת - הכל התחיל להדרדר. בעצם מאז הפסקתי לעקוב רצוף, אלא ראיתי פה ושם כשיצא לי. בעקבות זאת, רציתי לשאול (בתור אחת שלא ראתה את העונות הרביעית והחמישית הנוכחית) - מתי בדיוק וויד עזבה? מתי קווין עזב? מתי קולין הצטרף ואיך גילו אותו? מי זה מלורי? והאם רמברנט עדיין משתתף בעונה החמישית?
מראש על הבורות.... ו
על התשובות!

Plok2

New member
הם גלשו לעולם של קולין בכוונה

קווין גילה את הקורדינטות של העולם של קולין אם אני זוכר נכון, והם לקחו אותו איתם, לדעתי הוא לא שחקן כל כך משובח, ואפילו בסדרה הוא לא כל כך היה פעיל. הסדרה לא הדרדרה בגלל הקרומגס.. גם אני בהתחלה אמרתי למה הם עשו את העניין הזה, אבל אתה לא יכול רק להחליף עולמות, יש גבול לכמה עולמות שונים אפשר לייחס עניין. היו חייבים בסוף להשים את העסק עם הקרומגס.

The tooth Fairy

New member
חבל שקווין עזב...........!!!!!!

אני ממש מתגעגעת אליו. אין לכם מושג כמה הייתי עצובה כשגיליתי שהוא לא ישחק יותר! זה ממש הרס את הסדרה! כלומר הוא זה שבנה את מד הזמן, הוא זה שהתחיל את כל המסע הזה! והוא השחקן שהכי מתאים לסדרה!!! אבל למה באמת פיטרו אותו? או שהוא התפטר לבד? זה קשור לסרט צעקה 2?

אני לא יודעת ממש אבל לא נראה ../images/Emo117.gif

לי שפטרו אותו. אני מניחה שהוא התפטר כי נמאס לו מהסדרה. הוא באמת החזיק את רב הסדרה על הכתפיים ומי שקורא לפעמים את הכתוביות בשיר של הסדרה יודע שהוא גם היה אחד המפיקים. אם זה קשור לסרט צעקה 2 לא נראה לי אבל אולי הוא החליט שהוא רוצה קריירה קולנועית (ועם כל הערצה שלי אליו זה לא ממש הולך לו בנתיים)

לדעתי

הסדרה התדרדרה מאז שווייד עזבה ונשארה בעולם שם..או מתה או משהו!!! ואז כאילו התחילו להחליף את כולםםםםםםםםםםם!! אי אפשר לעשות את זה!!!:(

Charmed 4ever.

New member
ברוך הבא ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

למה לא פתחו עד עכשיו? כי אני דאגתי לשלוח מייל לאפרת רק לפני שלושה חודשים, נראה לי, ולחזור על מיילים אחרי כמה זמן ממש לפני שנפתח הפורום. ועכשיו יש פורום
וגם אם הסדרה מסתיימת עוד מעט, יש לא מעט טופיקים ודברים שאפשר לכתוב על הסדרה. ובקשר להודעה שמעליי, הסדרה לדעתי התדרדרה הכי הרבה כשקווין וקולין נעלמו. אבל לפני חן היא גם כן ירדה קצת מהאיכות שבה. לא אהבתי מאוד את הפרקים שהיו מיד אחרי שהפרופסור מת והפרקים אחרי שוויד נעלמה גם לא.

לדעתי היא החלה להדרדר כש...../images/Emo117.gif

הפרופסור מת. אבל היא הדרדרה מעט מאוד אז. וויד הייתה הדמות האהובה עליי ומאוד התבאסתי כשהוציאו אותה. הסדרה עוד טובה עם קולין ומגי אבל הייתי מעדיפה שלא היו מסבכים הכל כמו שסיבכו. הסדרה הדרדרה לחלוטין כשזרקו את קווין. הרי הסדרה מבוססת עליו (למרות שגם לאחרים יש בה חלק חשוב) ובלעדיו זה לא זה.

למעלה