פורום ג'קו הרשמי השתלט על הפורום הזה...

dor and more

New member
פורום ג'קו הרשמי השתלט על הפורום הזה... ../images/Emo190.gif

נותר רק פורום רפאים, שנתון לשליטה של כל טרול מצוי.... מה נעשה כדי לקחת שליטה שוב? שרשור תמונות !!!!!!!!!!!!!!!!
חצי קוקו או לא- תמונה מרהיבה.

rifkin1

New member
טליטל מוחקת

את כל השרשורים של טרולים מגעילים.ותמיד היו כאן שרשורי offtopic אבל הדיונים הרציניים וכל העידכונים על ג'קו נעשים ברישמי זוה דיי הגיוני. חוץ מזה, אני בטוחה שג'קו יותר מרוצה שכולנו נמצאים שם למרות שטוב שיש גם את תפוז. דרך אגב, אני עדיין מעדכנת את האלבומים עם כל תמונה שמתפרסמת.

dor and more

New member
חמודה את...

כל הכבוד על העדכונים של התמונות. סתם היה נראה לי שיש יותר מדי הודעות שהן לא שלנו של שורה אחת. את יודעת לפעמים המדיה של אנשים היא תפוז- וכשהם רואים שאין פעילות בפורום- זה נראה אולי כאילו אין לג'קו תומכים. מה את אומרת?

rifkin1

New member
אנחנו יודעים שיש

לו המון תומכים... אני אישית מעדיפה את הפורמט של הרישמי.

talytal

New member
אסור לתת לפורום הזה למות! ../images/Emo7.gif

האמת היא שחשבתי לפרסם את זה ברשמי, ואולי אני עוד אעשה את זה, אבל בשיטוט אקראי ברשת מצאתי את ההודעה הבאה מפורום שי גבסו ז"ל בתפוז, והיא מאוד מאוד העציבה אותי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1626&msgid=93705102 בואו לא ניתן לזה לקרות גם כאן! מבחינתי, נחליט על נושאים מסוימים שנשארים כאן, או משהו, אבל אסור להשאיר את הפורום הזה נטוש. קודם כל, כי אנשים מגיעים אלינו גם דרך תפוז, ומעבר לכך, כי זו בכל זאת הפינה שלנו. מזכירה שבהתחלה כולם, אבל כולם, העדיפו את הפורמט בתפוז על פני הרשמי. זה עניין של הרגל. אני יודעת שיש כאן ניגוד אינטרסים. לא איכפת לי. אל תתנו לפורום תפוז למות!

dor and more

New member
אוי זה באמת עצוב.

אני בעד לתחזק אותו. בארמת מהסיבות שאמרתי כבר קודם. תודה על הלינקים מהרשמי.

למעלה