פורום דבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דן צ

New member
תתפלא עד כמה שכן

בתור אוהד כדורגל היית צריך להבין לבד כי אירוע בסדר גודל שכזה שמקבץ לתוכו את מיטב שחקני הכדורגל בעולם שלא לדבר על הכמות העצומה של אוהדים מצריך פורום יחודי לכך פורום שיתעסק אך ורק במונדיאל . ואם לא הבנת את זה כנראה אינך אוהד אמיתי של כדורגל, צר לי ועם כל מילות "הברכה" שלך לפתיחת הפורום , אתה מוזמן להצטרף

תקשיב טוב לשטויות שאתה מדבר

"אירוע בסדר גודל שכזה שמקבץ לתוכו את מיטב שחקני הכדורגל בעולם שלא לדבר על הכמות העצומה של אוהדים מצריך פורום יחודי לכך פורום שיתעסק אך ורק במונדיאל " פחחחח תקשיב אידיוט.... בפורום כדורגל מדברים על כדורגל-כל השנה כדורגל מדרום אמריקה, מאירופה, מאסיה וכדורגל ישראלי...כל יום כל היום וכל אלה הם קצת יותר מהמונדיאל.... ובקשר לניהול... אנחנו לא מכירים אותך, אנחנו לא מכירים בך, אתה לא רצוי כמנהל פורום כדורגל, תשתדל כמה שפחות להראות את עצמך שם,ראיתי בכרטיסך האישי שאתה בכלל איש רב אשכולות אז תעשה טובה תוריד את "פורום כדורגל" מהלקסיקון הניהולי שלך... זה בושה שאתה בתור אחד שכותב חודש בפורום כדורגל מציע את עצמך לתפקיד המנהל אתה צריך להתבייש! אנחנו קבוצה של אוהדים שמשנת 99 כותבים באותו פורום... אז מי אתה עם פז"ם של חודש שתעשה עלינו פאלאבות ותרגילי מנהיגות??? למנוע סתם מריבות וירטואליות רצוי שתשאיר את יכולות הניהול שלך לפורומים אחרים.... וגם זה שמינה אותך בתרגיל פוליטי מסריח(יואב טלמון הבדואי) לא רצוי בתור מנהל אז יאללה... דע את מקומך...ותן גז ודרך אגב-נעים מאוד... אני וואחד מי-ם, ואני אגרום לך להרגיש החוליה החלשה.... שלום

דן צ

New member
ואני לא אמחק את זה

ולמה?? כדי שכולם ידעו שכך לא מתנהג גולש נורמלי , כך לא מתנהג מי שמיתיימר להיות מנהל פורום כדורגל ורק בגלל שהוא לא קיבל את הניהול על הפורום הוא מוציא את "הטוב" שבו . אז אל תתפלא שלא קיבלת את ניהול הפורום לא קיבלת אותו בגללך ולא בגלל אף אחד אחר כולל יואב. ואתה תגרום לי להיות החוליה השלשה??? גדול

מי אתה שתחליט איך מתנהג גולש נורמלי

אתה קובע נורמות??? אתה בטח עוד לא למדת להכיר אותי-לא נורא, אתה תלמד... אני לא מאלה שמלכלכים מאחורי הגב.... אני לא מאלה שיוצרים קליקות מסריחות... יש לי תכונה אחת חשובה-והיא כנות אני אומר מה שאני חושב בפנים, בלי להתבייש.... ואני חושב-שלא משנה מי אתה, ולא משנה מה עבר עליך, ולא משנה את מה אתה מנהל.... מבחינתי הפורום הוא כמו מקום עבודה.... כמו שאתה לא נהיה מנהל בכיר אחרי שבועיים שאתה בעבודה.... אתה לא יכול לנהל פורום אחרי שבועיים שאתה כותב בו-ולא משנה מה כישורך... אלא אם אתה חבר בממשלת הבובות של טלמון יואב הלוא הוא הבדואי... בממלכה זו כל מטאטא-יכול להפוך לשואב אבק משוכלל... הבנת...?? מה שנראה לי זה שטיפסת על עץ יותר מדי גבוה-עץ בדמות פורום כדורגל... רד מהעץ.... אני אומר בכנות... מי שלא תהיה רק מראדונה היה נהיה מנהל פורום כדורגל אחרי שבועיים..... הבנת???

דן צ

New member
החברה היא שקובעת את הנורמות

ועל פי דרכה קבעתי את קביעתי הקודמת. בנושא דרך קבלת ההחלטות בפורום כדורגל אני מכבד את דבריך ומבין את הרגשתך אבל אני מבקש ממך להעביר את הנושא לפורום הרלוונטי והוא פורום כדורגל ולא לכתוב כאן על הנושא הזה בפורום מונדיאל , אתה מוזמן לכתוב כאן כל דבר שהוא קשור למונדיאל נטו. תודה לך

ראית... זה מה שמראה לך...

שאתה החוליה החלשה... ובוא נעשה עיסקה... אל תבוא לפורום כדורגל ... ויותר לא תראה אותי כאן.... שלום

באונה אתה דפוק

מי אתה שתיקבע לו אם לבוא לפורום כדורגל או לא??????????? אני חושב שיש לך די מזל שלא נחסמתה מהפורום הזה יש למנהל הרבה סבלנות כלפיך אתה בא לפה ורק משמיץ זה לא צורה להיתנהג עם כל הכבוד יש לך המון מזל שלא נחסמת

אמירש

New member
תקשיב לי וואחד

מה יש לך, אתה בסדר
מזל לפורום כדורגל שלא נבחר בנאדם כמוך לנהל אותו, מזל גדול! אתה מדבר כמו בן אדם מגעיל, תסלחו לי על הביטוי. ומה יש לך נגד דן
דן עשה משהו לא טוב? או שאתה פשוט מקנא בו על כך שהוא מנהל פורום מונדיאל ועוזר מנהל פורום כדורגל
בהכרותי הקצרה עם דן, ראיתי עליו ישר שהוא אדם גם שמבין בכדורגל, וגם בן אדם נחמד ולא ברברי כמוך. תפוז צריכים לשמוח שהם מצאו מנהל כזה טוב! ועוד משהו... אתה החוליה החלשה
שלום

אורדי12

New member
מי אתה חושב שאתה בכלל!

באמת מזל גדול יש לפורום כדורגל שאתה לא המנהל שלו. בהכרות הקצרה שלי עם הפורום כדורגל הזה מייד הבנתי שיש שם אנשים כמוך שאי אפשר לדבר איתם והם רק מחפשים עם מי לריב כל הזמן, והתכונה שלך שאתה כל כך מתגאה בה, זה שאתה אומר את מה שאתה חושב בפרצוף, זאת לא התכונה שהייתי מתגאה בה במקומך, כי אין לך טיפת טאקט ויש דרך להגיד דברים. וחוצמזה, דן עושה כאן עבודה מעולה, וישר רואים שהוא בנאדם שאכפת לו שאנשים יבואו לפורום ויהנו ולא מעניינים אותו כל הפוליטיקות של מי ינהל איזה פורום (שלא כמוך..)ואם לא טוב לך פה, אף אחד לא אמר לך להשאר. זהו...אמרתי את שלי.

אין לי בעיה עם האיש

יש לי בעיה אם האופי!!! אל תגררו אותי להגיב כי הבטחתי למנהל שיותר לא יראה אותי כאן!!!! רציתי להבהיר כמה נקודות לא צריכים להיות "תאמאעים" מיסטר דן לא יצור פה סינדיקט ניהולי... (רשמית יש בידיו כיום 3 פורומים מבינים??????כדורגל,מונדיאל,ופעולות איבה) מיסטר דן לא יקבל ניהול של פורום אחרי שהוא כותב בו רק חודש (כדורגל)כשיש אנשים שנמצאים בפורום הנ"ל יותר משנה(והתפקיד אפילו לא הוצע להם) מיסטר דן יכול לעשות חיים איפה שרק ירצה ואני לא רוצה להכנס לו לחיים מבחינתי זה לא ראוי שהוא יקבל ניהול של פורום שהוא בקושי יודע איך קוראים לכותבים בו.... אני מאחל למיסטר דן בהצלחה בכל פורום שרק יבחר!!!!! אבל שרק יעזוב אותנו בפורום כדורגל.... ואני באמת בן אדם טוב סליחה אם פגעתי במישהו וואחד שמאמין שאם הדברים ימשכו כפי שהוא מתכנן... חברי פורום מונדיאל לא ישמעו ממנו יותר...... והו מקווה שגם חברי הפורום ימנעו מאיתנו חוויות מרטיטות עם האדון ד. שלום וכל טוב

אתה לא תקבע לאף בנאדם לאן הוא יכול

או לא יכול להגיע
אם לא טוב לך תלך אבל אתה לא תעיז ליקבוע לאף אחד לאן להגיע

אמירש

New member
הכל טוב ויפה

אבל למה לדבר במילים כמו המילים שדיברת בהן? אתה יכול לעשות את זה בצורה תרבותית ומכובדת יותר... תקח את זה לתשומת ליבך

אורדי12

New member
אני מציע למחוק את כל השרשור

הזה אחרי שכל נגמר כדי שלא יהרוס את האווירה הטובה שהייתה בפורום וגם כדי שהפורום הזה לא יגרר לרמה של פורום (ויכוחים) כדורגל.

תרשו לי לסגור את הויכוח!!!!!!!!

כולכם הסכמתם פה שדן הוא הבחור הכי מקסים בעולם כולנו הסכמנו בפורום כדורגל-שאיננו רוצים לראות את דן אצלנו כמנהל!!! בואו נעשה עיסקה!!!!! אתם תשמרו על דן טוב טוב אצלכם אנחנו לא נבוא לפה וזהו.... אוהב את כולכם-אבל לא רוצה את דן אצלי כמנהל.... ביי

למעלה