פורום דובים גאים - לאן ?

ז י ק ו

New member
פורום דובים גאים - לאן ?

בספטמבר 2002 אנחנו חוגגים 5 שנים לפורום 5 שנים של מאות היכרויות, אלפי הודעות, עשרות מפגשים, מאמרים, אירועים, גלריות ועוד... רציתי לשאול ומעניין אותי לדעת איך אתם רואים את הפורום בראיה קדימה:
לאן אתם רוצים שהוא יובל ? לאן אתם רוצים שהוא יתקדם ?
מה חסר פה בבית של הדובים הזה כאן בפורום ?
מה תרצו להוסיף לפורום ? מה תרצו לשפר ?
האם יש לכם רעיונות חדשים לפיתוח ופרסום הפורום הזה בקרב קהילת הדובים בארץ ? אשמח אם נוכל לפתח את הדיון על זה (גם למיליוני הקוראים הפאסיביים שיש בפורום הזה שלא נוהגים לכתוב כאן אלא רק לקרוא) זיקו

גלעד בן

New member
גם אני קורא פסיבי../images/Emo13.gif

(תרתי משמע) מזל טוב על היום הולדת של הפורום. אני גלעד. וגם אני אוהב דובים. ז"א אני אוהב אותם בעיקר שעירים ורחבי כתפיים, פחות שמנים
. מה הייתי רוצה לראות בפורום? אולי חיים, כי אנשים פה ישנים חבל"ז. אולי גם תמונות חדשות ומגניבות במאמרי הפורום ומלא תמונות שוות של דובים. האם יש מקום מפגש גם לדובים וחובבי דובים בארץ? נראה שיש פה קליקה מאוד סגורה, ומאוד חבל שהיא לא יותר עירה. אני מתנדב לרייר על (כמעט) כל דוב סקסי שתעלו לפה

fman1

New member
מזל טוב לפורום ../images/Emo65.gif

מזל טוב לפורום הדובים הגאים. כל הכבוד על 5 שנים של פעילות דובית. שאלת לגבי רעיונות חדשים לפרסום הפורום בקרב קהילת הדובים, אני, כפי שאתה יודע, זיקו, צועד כבר 3 שנים במצעדי הגאווה עם דגל הדובים. השנה פנו אלי מספר אנשים (דובים וחובבים) שממש שמחו לראות את הדגל. חלקם לא ידע על קיום קהילת דובים בארץ. הסברתי לחלק שישנה קהילה קטנה, אך די ישנה ומנמנמת. בכ"א הפניתי אותם לפורום כאן. אני חושב שאם היינו צועדים מספר דובים (וחובבים) יחד, עם דגלי דובים (ואולי גם עם פליירים עם כתובת הפורום כאן), נגדיל את הפרסום גם לגבי הפורום וגם לגבי קהילת הדובים בכלל. האופוריה תהיה אם באמת תקום כאן קהילה פעילה כמו בחו"ל, ואולי מתישהו גם בר לדובים וחובבים. (אני בטוח שכולם כאן ביקרו בבר כזה בחו"ל ויודעים למה אני מתכוון). הצעתי זאת גם בעבר, לפני שנה ולפני שנתיים, אך נתקלתי בתגובות יבשות וצוננות (בלשון המעטה). אני מכבד את הדעות של כל אחד. אני, בכ"א אמשיך לצעוד עם הדגל החמוד
ואקווה לטוב
שוב מזל טוב לפורום. נתראה בחגיגות העשור...

טוב שנה הבאה בעז"ה ....

אני צועד איתך אבל במיצעד האמיתי בירושלים בת"א אתה וכל השאר יודעים את דעתי ל קרנבל אבל בירושליים אני איתך בע"ה (מין גינונים של העבר תיסלחו לי )

itziki2

New member
תזיזו ת'תחת האנורקטי שלכם ותיפגשו יותר !

אני למשל אשמח להיפגש באיזה חוף שקט ככה בכיף עם כל הדובים והחובבים

stefan10

New member
אני גם בעד ....

לראות את התחת האנורקטי שלך בחוף הים..

למעלה