פורום דיני עבודה

liatg27

New member
הבוס הודיע לי

אחרי שלוש שנים בהן עבדתי אצלו במשרה מלאה,מעל 12 שעות ביום כולל מוצאי שבת,ללא תוספת לשכר החודשי הגלובלי וללא תנאים.הוא אמר שמישהו ראה אותי גונבת ולכן נתן לי מכתב פיטורים עקב גניבה ועוד לפני שהוכיח זאת.הוא דרש שאלך למכונת אמת אך לקחתי עורך דין שטען שבשום אופן לא אלך למכונת אמת כרגע אלא נתבא את המעביד על הנזקים ,על אי התנאים . בינתיים גם המעביד מגיש תביעה אזרחית נגדי ומכפיש את שמי. אני מרגישה שחיי נהרסו במיוחד שאני חפה מפשע והוא כבר מזמן רצה להעיף אותי מחוסר עבודה אך לא רצה לשלם לי את הפיצויים ולכן עשה משהו מכוער כזה. מה עושים?

פיטורין

לאחר כ9 שנות עבודה פוטרתי ללא כל הודעה מקדימה ! בנוסף לכך המעביד טוען, שאני חבר בקופת גמל מבטחים ,וחל עלי סעיף 14 לחוק פיצויים ,שקובע שבמידה והמעביד הפריש לקופת פנסיה, לא חלה עליו חובת תשלום פיצוים, גם במידה וסך ההפרשות לצורך פיצועים פחות מסך הפיצועים המגיע לי? אני לא חבר הסתדרות! מה עושים? תודה מראש

TRANSFER

New member
עיתונות? שאלה....

כשאתם מתכוונים "עיתונות"... זה מפחיד רק מלחשוב על זה.. כי העיתונות זה גוף עצום. אינטרנט, עיתונים, טלוויזיה, רדיו... ובתוך כל תת גוף, יש סוגים שונים... למי לפנות ב"עיתונות"... תמקדו קצת... יש גורם כלשהו? איך מגיעים לעיתונות ולמי?

m o e

New member
תשלום נסיעות לעבודה

שלום רב! עברתי דירה ועקב כך הוצאות הנסיעה שלי (ברכב) גדלו ל כ- 550 ש"ח לחודש -רק עבור הדלק ! אני מרוויח כ4000 נטו. האם המעסיק מחוייב לשלם לי רק עד 160 ש"ח ? מה עושים ???

למעלה