פורום הבית הלבן

Nimst

New member
פורום הבית הלבן

הוחלט על סגירת הפורום, לפחות באופן זמני עד תחילת העונה החדשה בערוץ 22. למרות חוסר הפעילות בפורום (שלי, בתור מנהלת, בוודאי שיש בה חלק), נהניתי לנהל פורום לסדרה כל כך איכותית ומוצלחת. תמשיכו לראות טלויזיה טובה
להתראות, -סתיו.

מילות פרידה. ../images/Emo7.gif

אוף. כמה מילות פרידה. אני חושב שמותר לי. כשבועיים לפני הגיוס שהיה אמור להיות לי בדצמבר, איפשהו ב- 20/11/04, נכנסתי לאינטרנט ופתחתי את 'תפוז'. זה היה במוצאי שבת. שבע בערב, אם אני לא טועה. הנהלת הפורומים פשוט הכחילה אותי לניהול של הפורום הזה ושלחה לי מסר אישי. התעלפתי. אחרי שהתאוששתי, כתבתי את ההודעה הראשונה שלי כמנהל והתחלתי לגבש את העסק פה. כמה ימים לפני הגיוס שהיה אמור להיות לי - (אחרי שבועיים של ניהול פעיל בפורום) - עזבתי את הניהול והשארתי את העבודה ל- Nimst הנפלאה. וזהו. עכשיו הכל נגמר. אני מוכרח להודות שאני אתגעגע. גם לסדרה, גם לכם, לכולכם. אני רוצה להודות באופן אישי לכמה אנשים. ל- Nimst. תודה. על הכל. ל- Not4Sale2004 על כתיבת המאמרים הנפלאים על חברי הסגל של הבית הלבן. עשית עבודה טובה - עבודה שלא תיעלם גם אחרי סגירת הפורום. ל- trilliane, חצישלישרבע, scoutlavie, princess taly, vi-TAL-ity, עלעל1, תתש, b i s c u i t, elrad, shulak14, חיים חפר, buffgirl ולשאר הגולשים שגלשו בתקופה שבה אני ניהלתי! וגם לאלו שהצטרפו אח"כ!
ל- arden20 על הקישורים של הפורום. מה היינו עושים בלעדייך??! ל- gilriv1 על העדכונים השונים. ולכולם. לכולם. כ"כ אהבתי את הפורום הזה.
רע לי ועצוב. אבל נחיה. שמרו על קשר.

אנו מודים ל-Nimst על ניהול הפורום

בשלב זה הפורום ייסגר עקב מיעוט פעילות. אנו מקווים כי בעתיד הוא ייפתח שוב ובינתיים מזמינים את הגולשים לבקר בשאר הפורומים שבמערכת.

G I L R IV

New member
כולם למנוי יס+ בלבד

הבית הלבן החל מנובמבר בYES YES פלוס עונה6

למעלה