פורום הזה גוסס...

LagoonBlue

New member
פורום הזה גוסס...

ואני מנסה להחיות את הפורום! לכן, אני מאלתר נושא לדיון, מה דעתכם על גלישה? אני מדבר על גלישה באינטרנט וגם על גלישה בים. מה אתם מעדיפים יותר, את גלישה בים או גלישה באינטרנט? מה יותר מהנה לדעתכם? אם גלשתם אי פעם בים? איך הרגשה? מטרפת? אני רוצה ללמוד לגלוש בים, ואני מעוניין לדעת פרטים על גלישה בים...אם יש לכם... מצפה לתשובתכם! הפעם תשקיעו טיפת המאמץ כדי להשאיר הודעה בפורום, למען הפורום... בברכה. -BlueLagoon

הדעות שלי:

הפורום הזה כלל וכלל לא גוסס, יש לי הרבה קוראים ש"מתעצלים" לכתוב.... דעתי על גלישה: ברור שגלישה באינטרנט!!!!!!!!!!!!!!!!!

גסיסה...חוסר פרגון...

למה כל כמה ימים אני מוצא הודעה בסגנון כזה? במקום להתלונן פשוט תתאמצו לכתוב משהו בנושא כלשהו שמעניין אותם, יהיו כאלו שיגיבו לפעמים ויהיו כאלו שלא, מה שטוב פה שאין שום חובה כזו.... באמת הגיע הזמן שאנשים יבינו שלא תמיד אפשר לכתוב כאן כל דקה ודקה או כל שעה ושעה והפלא ופלא גם לא כל יום זו חובה לכתוב
למרות שמי לא רוצה בכך .....

גם אני כתבתי את זה אבל במילים אחרות

אחרי ההודעה של בוקאט או משהו אחר, לא יודע. ויש כאן חלק שחושבים שהכול תלוי במישהו אחד וזה לא נכון. מי שמתלונן על "גסיסה" קודם כול שזה בכלל לא נכון ודווקא חלק מהגולשים מנסים להחזיק את הפורום. לולא הם לא היה הפורום. אז תפסיקו להתלונן ותגיעו למעשים. ביי

למעלה