פורום החלומות הצלולים שלי עובר לכאן

פורום החלומות הצלולים שלי עובר לכאן ../images/Emo51.gif

היי גיא !
הגעתי למסקנה שאני מקדיש זמן רב מדיי לפורום החלומות הצלולים שלי וזאת על חשבון הרבה דברים חשובים אחרים שאני מזניח לאחרונה. לכן אשנה עוד היום את הקישור באתר שלי כך שיפנה לפורום שלך במקום לפורום החלומות הצלולים שניהלתי שם עד עכשיו בעצמי. בתחתית דף הכניסה לאתר שלי אוסיף גם קישור לפורום שפעל שם עד עכשיו בניהולי אך תהיה אפשרות רק לקרוא הודעות קיימות ללא אפשרות להוסיף הודעות או תגובות חדשות. אם יבוא לך אז תוכל להוסיף גם כאן קישור לפורום הזה ובו תירשום משהו כמו "פורום חלומות צלולים שאינו פעיל ( לקריאת הודעות בלבד )" או משהו דומה ... ( רק אם בא לך )
כי סך הכל יש שם המון חומר מעניין לקריאה, חלומות צלולים של אנשים והמון אינפורמציה שחבל לאבד. שיהיו לכולכם המון חלומות צלולים ארוכים קסומים ומקסימים !! אלון ברמן

Variety

New member
תגובה

היי אלון, ראשית כל, תודה רבה. בתחתית הדף מרשים לי להוסיף רק 3 קישורים, אז מי שיכנס לאתר שלך, יכול להכנס דרך הקישור שאמרת. אבל אוסיף קישור בקישורים המשתנים בלמעלה של הפורום. רק תגיד לי מתי אתה רוצה שאני אוסיף. חלומות פז, Variety-

או-קיי , תודה גיא ../images/Emo45.gif

בסדר אין בעיה, כמו שאמרת אז יגיעו לפורום הישן דרך קישור שיהיה אצלי באתר. דרך אגב, אתה אמור להתגייס בקרוב לא ? אתה חושב שיהיה לך זמן לטיפול בפורום ? להתראות ! אלון

Variety

New member
לא. לא בקרוב... לא משנה...

בגלל משהו, הייתי צריך לדחות את הגיוס... אז יש עוד הרבה זמן. חלומות פז, Variety-

אבצע את שינוי הקישור תוך מספר ימים

אני רק רוצה שחברי הפורום באתר שלי יספיקו לקרוא את ההודעה שרשמתי בפורום בקשר לנושא העברת הפורום לכאן, אתן לצורך כך מספר ימים להבטיח שכולם יקראו, בכל מקרה עד יום חמישי הקרוב אשנה את הקישור אצלי שיצביע לכאן. שבוע טוב לכולם ! אלון

אהלן אלון, זה נשמע לי כמו רעיון

מצויין! נראה לי שכדאי באמת לרכז את הדיון לתוך פורום אחד, כך זה יהיה הכי פורה ונוח. ו... אגב, אם עוד לא יצא לי להגיד לך אף פעם, אז עכשיו הזמן: האתר שלך א-ד-י-ר ואפקטיבי מאוד - ומרגע שהתוודעתי אליו אני שולח אליו כל מי שרוצה ללמוד לחלום חלימה צלולה. הוא מספק את נקודת-ההתחלה הטובה ביותר, לדעתי, לצורך התנסות בחלום צלול. אז היות שזה בטח מה שרצית להשיג מהאתר מלכתחילה... פשוט הצלחת. ואגב, גם אני למדתי הרבה מהאתר שלך! שלך בתודה בן

תודה תודה תודה !! ושוב תודה ! ../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי לרבים אחרים שכתבו אלי בנושא זה, רק בשביל לקבל מחמאות כאלה היה שווה לי המאמץ של בניית האתר הזה במשך שנה וחצי ! תודה לך בן ! הלכתי לישון אלון

למעלה