פורום המאבק ובחירות בארגון

almana73

New member
הודעה ליתום הנטוש

אני בכוונה עונה לך בפורום שלכם אתה נכנס לפורום שלנו מעליב וכותב בבוטות למרות שהערנו לך מספר פעמים אתה ממשיך בשלך. אתה גס רוח ואין לנו עיניין לענות לך. תישאר בבקשה במאורה שלך או לחילופין תלך לפורום של גילה מאוד משעמם שם אז לך ותפיח שם רוח חיים. אנחנו לא מעוניונות בדבריך

למאורה שלך ? תזחלי חזרה מתחת לאבן

ממנה באת. אם אין ביכולתך השכלית לקרוא את מה שאני כותב לכי לבית ספר. מי את שתגידי לי לאן והיכן להיות? את פנינה כהן? אם לא את לא טובה ממנה. לא מוצא חן בעינייך שאני מוחה כפיים ומנשק בתחת של נאווה ושולי כמוך? אחרי הבחירות תקבלי ג'וב שהבטיחו לך בארגון? נראה!

נא לא להשתמש בביטוים כה בוטים

אחרת תימחקי ומיד. את מתבקשת להתנצל על הביטוי ''תישאר במאורה שלך'' או שלא תורשי לכתוב כאן כלל.

עדי,גם "יתוםנטוש" השתמש בביטוי בוטה

"תזחלי חזרה מתחת לאבן" "......יכולתך השכלית........" מדוע אינך דורש גם ממנו להתנצל? אני מקווה שלא תנהג יחס של איפה ואיפה כלפי הכותבים, גם כלפי אלו שאינם יתומי צה"ל.

את צודקת,אך לא ענית לשאלתי הקודמת

מדוע לא נדרשת התנצלות גם מ"יתוםנטוש"? קביעת עמדה שונה ומפלה כלפי הכותבים, אינה תורמת למניעת ריבים, להיפך.

No name for now

New member
לא רציתי לומר את זה

אבל כנראה שאין ברירה לאור הדיונים בשבוע האחרון אני לא מיישבת סכסוכים ואני גם לא גננת, אני לא מבקשת התנצלות בשם אף אחד. גם הייתי רוצה שהמריבות על גבי הפורום יפסקו והמבין יבין, אתם חייבים לריב? מסרים, טלפונים, מסנג'ר, אפשר גם להיפגש (רק אל תלכו מכות), הפורום משמש במה ליתומי צה"ל לדון בזכויות, קשיים, מאבקים, ייצוג וגם מפגש חברתי וירטואלי. אני מוחקת הודעות כשלדעתי אין עוברות את תקנון תפוז, גבול הטעם הטוב ועוד כמה כללי אצבע שעדי ואני גיבשנו, כשאני מקבלת בקשה למחיקה אני גם משתדלת ללכת לקראת הגולשים, את ההודעה ההיא השארתי כדי להבהיר נקודה.

את צודקת,אך מכיוון שעדי ביקש התנצלו

ואכן, אינכם גננות ואין סיבה שתשמשו כגננות, אך מכיוון שעדי בכל זאת ביקש התנצלות מאחד, מדוע לא להיות הוגן ולבקש גם מהשני, זה משאיר טעם לא טוב, כאילו יש כאן יחס של איפה ואיפה. הפניתי אליו את שאלתי, ועדיין לא קיבלתי תשובה, מדוע הוא מבקש מהאחד התנצלות ולא מהשני גם כן. את נחמדה מאד, אך אבקשך לא להסתובב סביב שאלתי, ולענות בצורה הוגנת. אני חושבת שיהיה מכובד לכולם, אם תהיה תשובה ישירה לשאלתי, ולא נסיון ל"מרוח".

No name for now

New member
אני לא מדברת בשם עדי

ההודעה שבראש השרשור היא על דעת שנינו אחרי שיחה, בקשת ההתנצלות נכתבה על ידו

א.יתום נטוש לא התחיל את השפה הבוטה.

ב. אין ''קביעת עמדה שונה ומפלה כלפי הכותבים'' אך יחד עם זאת גם אלמנה 73 לא הייתה צריכה לכתוב את שכתבה כאן ולגרור את הפורום שלנו למה שקורה בפורומים האחרים מחד, ומאידך בודאי שלא להתבטא כך. כן-אני מבין לליבו של יתום נטוש (אור למהלומות שספג וסופג מזה חודשים בפורום האחר.)ולכן העדפתי לא לנזוף בו, אלא הבנתי את תגובתו החריפה לדברי הבלע שהושמעו מולו. בהזדמנות זו אני פונה לכולנו ומבקש: אני מגדל נענע בגינה וזה מספיק לי לעסוק בגננות שם. אז תודה לכולם ושמרו על תרבות שיחה.

almana73

New member
עדי אני מאוד מכבדת אותך

אבל אין לי שום כוונה להתנצל היתוש הנטוש עושה שמות בפורום המאבק מציק לכולנו מעליב אותנו קורא לנו בכינויים לא ראויים. האם עדיין אתה סבור שאני צריכה להתנצל?

No name for now

New member
המסרים האלה מקומם לא בפורום זה

יתום נטוש לא נשלח כנציג הפורום לפורום המאבק ולא מקובל על מנהלי הפורום שכאלה מסרים יעברו דרכו ובזה תם הדיון תודה

No name for now

New member
פורום המאבק ובחירות בארגון

מבלי להביע דעה בנושא עצמו כיוון שאנחנו לא עוקבים אחרי פורום המאבק עדי ואני רוצים להבהיר שאנחנו לא שולחים אף אחד לכתוב בפורום המאבק ואם לפורום המאבק יש בעיה עם גולש מסויים שהוא במקרה יתום צה"ל זה עניין מנהלי הפורום הנ"ל ואותו היתום ולא עניינו של פורום יתומי צה"ל בתפוז מדובר ב-2 פורומים שונים באתרים שונים הודעות כאלה ימחקו בפעם הבאה תודה על שיתוף הפעולה

למעלה