פורום המעריצים הרשמי בקרוב הסגירה !!!

TAL BAR ZOHAR

New member
פורום המעריצים הרשמי בקרוב הסגירה !!!../images/Emo51.gif

הודעה רשמית !! לכל חברי הפורום הרשמי גיבשתי דעה והחלטתי על נעילת הפורום הרשמי ברשת תפוז. הסגירה תתבצע לא באופן מוחלט ונעשית מצידי בלבד בימים הקרובים אני יגיש בקשה לרשת תפוז לסגירת הפורום ! אני מודה לכל חברי הפורום המקסימים שאוהבים ואהובים! אני מודה לעשרות חברויות ולפורום אחד ומיוחד שבזכותו רקם אין ספור חברויות מקצוות הארץ ואפילו בעולם !! אני ינצל הזדמנות זו ואוסיף תודה למאות צופים מדיי יום ביומו שלא לקחו חלק רציף והשתתפו במהלך שהותו של הפורום (אחד השיקוליים שבגללכם החלטתי שלא מגיע לכם להנות מההפקר !!))) עוד אני יוסיף שלי אישית כואב לדעת שצופים בפורום מאות ומתעדכנים בצורה הכי אמיתית ורלוונטית שיש!!עידכונים ברמה הכי קרובה! וכנראה שלא ידעו לנצל זאת לטובה?! או פשוט חזירונים שלא למדו להגיד תודה !!! ------------------------------------------------------------------------------------ ולכל אותם אנשים (המדהימים) שעוקבים ומשתפים פעולה אל חשש !! ההרכב נכנס לתדירות היסטרית ברחבי הנט בכל העולם ובימים הקרובים יעלה אתר המעריצים הרשמי של הרכב הקלאב הטוב ביותר בישראל שיכלול פורום,תמונות,TOP 10 לו"ז הופעות,דיבורים,ליחשושים מסיבות,הכרויות והרבה עידכונים חמים שלא נבראו ובעיקר מוסיקה טובה !!! כל זאת ועידכונים נוספים תוכלו להתעדכן בדף הפייסבוק הרשמי שלנו כנסו כבר עכשיו והצטרפו שלא נבראאא!!!!! http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1111437689 הזדמנות אדירה להודות לרשת תפוז המדהימים ועל שיתוף הפעולה!! ------------------------------------------ אני פורים אני פורים שמח ומבדח!!!!! **** דיוות המועדונים ג'ואל חוזרת ברוח קרב לסיבוב הופעות ברחבי הארץ שיכלול את ב"ש ,חיפה,אילת,ת"א ****ענק הסצינה דודי שרון בסט מרכזי בפסטיבל ענק שיערך במקסיקו ============================= לו"ז הופעות ועידכונים שוטפים בדף הפייסבוק הרשמי !! http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1111437689 ---------------------------------------------- אתם מוזמנים לקבל בשמחה את העידכון האחרון לפורום הרשמי ברשת תפוז ! הקטע המלא ששוחרר היום מה שהופך את הסופ"ש לחם מהרגיל !!! DUDI SHARON VZ NIR-HOPPING FULL MIX 2010 תגידו שזה לא מושלם !!!!!!!! חברים תנו בתגובות והשמיעו את קולכם !!! אנחנו בפייסבוק-http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=1111437689 אנחנו במייספייס-http://www.myspace.com/djdudisharon אנחנו במייל[email protected] TAL BAR ZOHAR-052-3094000

:(( חבל טלול...אבל בהחלט עדיף אתר בית סוף סוף

בכל אופן שיהיה בהצלחה אני אמשיך לעקוב באתר החדש, אני שמחה שהגיע היום שיהיה להרכב אתר בית משלהם ולא רק פורום... מגיע להם! אבל בכל זאת יחד עם השמחה יש גם עצבות מסויימת כי זה כמו משפחה פה כולם.. אתה רוצה שהדף בפייס ישאר או למחוק אותו? מחכה לכם בלאון בסוף החודש הולך להיות הורס! סופ"ש נעים וחג שמח..בקרוב:)

גרוזיה

New member
מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אני חסרת מילים !!!! אבל כמו כל דבר טוב שקורה להרכב כנראה שגם ההחלטה הזו תניב לעתיד אתר רשמי טוב יותר שיכיל קישורים עם תכנים הרבה יותר מורכבים ! פורום הכי טוב בתפוז סוגר ת.נ.צ.ב.ה. חחחחחחחחחחח מעגל של שנתיים אינטסביותתתתתתתתתתתתתתתתתת ניפגש באתר הרשמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

TAL BAR ZOHAR

New member
ההפך דובשנית! זה הזמן להרעיל בפייסבוק !!!חחחח

איןןן עליכם !! באמת שאיןן !! אנחנו נמשיך להתעדכן בפייסבוק שזו רשת נט הרבה יותר מפותחת וברורה מתפוז לדעתי האישית ! אז עד לרגע שיפתח האתר הרשמי של ההרכב ,כל העידכונים וכל מה שבוער ייתבצע בפייסבוק ! אלה עם כן כמה נפשות יראו כאן סימני חיים ושכדאי לעדכן גם כאן ! אני נורא קיוותי שההענות תיהיה כאן הרבה יותר חזקה כי באמת שאין אתר אחר עם כמות מידע כלכך עדכני רלוונטי ומרגש אבל יש כמה חזירים שלא יודעים להעריך ועל כל עידכון המינמום לרשום תודה! אז כל עוד אין שיפור בפועל אני מעדיף לסגור את הפורום. מה גם שלדעתי ההתפתחות לפורום מעריצים רשמי אמיתי ואתר שיוביל את כל הסיקורים והעידכונים של ההרכב יפרש בשטח ענק ברחבי הנט בארץ ןבעולם ! כיאה למעמד של ההרכב ! ניפגש בקרוב !!! וכנסו להיצטרף לפייסבוק !

ציונעע

New member
וו-א-ט ?../images/Emo2.gif

אבל זה הפורום שלי אני מגיל 13 כאן ! פה ובקומונה . טוב אבל ברור שאתר רשמי זה הרבה יותר עדיף ומראה עם משהו קצת יותר מכובד
והפייסבוק בכלל כבר עכשיו כולם עכשיו בשגעת למרות שיש 200 עמודים שלהם חח שבת שלום לכולם !

עינת TO GO

New member
ממש לא מעניין פייסבוק!ולמה על חשבון הפורום:/

למרות שאתר מעריצים רשמי נשמע ממש טוב ולדעתי באמת הגיע הזמן שיעלה האתר שלהם אבל פה זה היה הבית שלנו אוףףףףףףףףףף טל תודה לך על הכל!!!!! תודה לדודי וג'ואל על זה שהם קיימים ובהצלחה להמשך הדרך !!! אתר רשמי ???!!! אני אהיה שםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והקטע של הופינג פשוט מפיללללללללללללל טנקס טל אין דברים כאלההה!@!@!@!@!@!@!

צודק במיליון אחוז טלול!

סבבה, אני בהחלט אמשיך לעדכן גם בדף שאני פתחתי להם ! ואין לי ספק שהבחירה להקים להם אתר בית היא הבחירה הנכונה עבורם לדעתי ממזמן היה צריך להיות אתר בית אבל תמיד עדיף מאוחר מאשר בכלל לא:) בקשר למה שרשמת על חזירים וכו' שלא מעריכים לדעתי יש הרבה גולשים שפשוט אין להם שם משתמש ולכן הם לא מגיבים ויש גם סוג של גולשים שהם לא מתערבים ממש בפורומים ולא מגיבים אך כן נעזרים בו ואנ בטוחה שהם מודים לך גם אם לא רשמו כלום.. עובדה שהפורום הזה זה המקום היחיד שמעדכן בזמן אמת ראשוני וכל המעריצים הגדולים מתעדכנים בו על בסיס קבוע, וחלקם גם עוזרים בפרסומים והפצות בין חבריהם..אז גם אם לא אמרו לך את זה מספיק, אני אומרת לך תודה בשם כולם אני חושבת שאתה באמת עושה עבודה נהדרת עם ההרכב ועוד רבים יסכימו איתי. מאחלת המשך עבודה פוריה משגשגת ומהנה , תמשיכו להפתיע ולהפציץ במסיבות עם המון אנרגיות והטירוף שרק לכם יש! חולה עליכם כבר אמרתי?! :)

אור enjoy

New member
מהההה אומייגגאאד אני לא מאמינה למההה

קודם כל טוב שיהיה אתר רשמי כי זה התקדמות ומגיע להם וכמובן שנמשיך לעקוב אחרי העידכונים בפייסבוק והכל. אבל למה סוגרים את הפורום????? באמת שיש פה אנשים שכל כך אוהבים ומעריכים , אני בטוחה שמי שפה ימשיך להתעדכן אבל זו הזדמנות לאנשים חדשים גם שמעריצים אותם לבוא ולהתעדכן ולבקש שירים שלהם וגם לוותיקים להמשיך להתעדכן בכל מה שקורה איתם .בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד שהפורום הזה מהמם ואין עליכם בעולם באמת אנשים מדהימים ובאמת שחבלללל לסגור אותו !! ההחלטה סופית?

hofit1234

New member
ממש חבל! לדעתי זה צריך להמשיך כרגיל!!!!!!!!!!

אוקי אתר רשמי פייסבוק וכל זה אבל זה ממש לירוק לבאר ששתו ממנו עקבנו פה יום יום ובאמת צ'יפרת ברמה שלא נראה לי שהאתר בדיוק יתן את אותו המענה כמו שפה הכל היה אישי והחומר שזרם כאן באמת כלל הרבה רגעים גדולים שלהם לדעתי זה צריך להמשיך כרגיל ושבאמת אנשים יתחילו להתעורר פה ולהעריך את אחד הפורמים שעוד מסומנים בכוכבית אז תתחילו להתעורררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה שלא תחליטו אני אתכם כי אני באמת מכורה לצמד הזה ואני חושבת שהם הולכים להגיע ממש גבוה! המוזיקה שלהם קליטה וממש טובה!

אחרי המון זמן שלא הייתי פו אבל בדקתי כל תקופה

אני פשוט מסתכל וקורא את מה שטל כתב! ופשוט דמעתי אני לא יודע אם זה מאושר או מעצב! אבל שיהיה בהצלחה! JOJO

hofit1234

New member
וואיי אני ממש חושבת על זה וזה ממש מבאסססססססס

מזההה מבאסססס אני יתגעגעעעע לכל השיחרורים שרצו פה ועשו לי כל יום מבאס לשמח ממש אסור לנו להישאר אדישים ולא הכל מובן מאיליו ויאללה כל המתחסדים שפתאום לא מגיבים תתחילו להגיב ובמינמום להגיד תודה על כל קטע שמשתחרר פה ובמיוחד על הלו"ז שטל בכלל טורח לעדכן אותנו אוףףף אני חושבת על זה וזה באמת מבאססססססס טל תחשוב עלינו שכן אוהבים ומתעדכנים ואני נשבעת בין הדפים הראשונים שכשאני ניגשת לאינטרנט אני נכנסת לפה לראות מה חדש אוףףףף חפרתי אבל אני באמת מתבאסת !!!!!!!

hofit1234

New member
להרים עצומה נגד טל ושלא יסגור תפורום חחחחחחחח

נו זה חייב להיות חלוםםםםםםםםםםםםם טל תשאיר את הפורום איןןן עליוווווווו!!!!!!!!!!

t rex1

New member
חבל מאוד

טוב לפחות אתר רשמי יותר מכובד אני חושב שזה כמה דרגות קדימה.

למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמלה וואייי אני בהלם<

כלכך צודק אם נתחיל להגיב פה סוף סוף אז אולי באמת נשאר כאן למרות שאני בטוחה שאתר רשמי זה צעד גדול וזה גם ימשוך הרבה יותר גולשים וכל האוטוביוגרפיה תיהיה שם וסוף סוף יהיה באמת מעניין<<<<<<<

ELIRAN ZOAR

New member
בפרושי הפירושים שיש! לא לסגור תפורום!

וזאת פקודה :) טוב שירשור של מי בעד לסגור ומי לא.. פשוט לרשום כן כן לא לא עדיף לשמור על פורום שקיים ויש הרבה אנשים שנכנסים אליו גם אם לא רשמו תודה פלוס אתר רשמי פלוס דף בפייסבוק פלוס שוקס לאלו הישנים בייננו פלוס פלוס פלוס על הפלוסים עם כל העבודה הרבה שטל צריך להשקיע בפרסומים לכל הפורומים והדפים שקיימים אפשר לעדכן פחות אבל בהחלט שלא לסגור אותו טוטאלית.. זה הבית שלנו .. לא מתפנים.. יהודי לא מגרש יהודי טל אתה לא תעשה לנו פה התנתקות שניההה .. לא בא במחשבון :) מואה אז יאללהלהלהלהלהלהלההההההה להתחיל עם הכן כן, & NEVER EVER לא לא

למעלה