פורום המעריצים חוגג 1 שנה

TAL BAR ZOHAR

New member
פורום המעריצים חוגג 1 שנה../images/Emo72.gif../images/Emo185.gif../images/Emo152.gif

לכל חברי הפורום המעריצים הרשמי של הרכב הקלאב הישראלי DUDI SHARON & JOUEL חוגגים בגאווה מלאה שנה לקיומו של הפורום הכי תוסס ובין הפורומים הפעילים והמשובחים בפורומים הקיימים ברשת תפוז! כולי מלא בתחושת סיפוק ענקית וזו הדמנות ניפלאה לברך ולהודות לאחד ואחד ממכם ולכל חברי הפורום הרשמי מהוותיקים והחדשים תודה אישית וענקית על שנה פעילה ותוססת ועל כל מידע רלוונטי לגביי ההרכב הכלכך מוכשר !!!
חברים זה הזמן לומר שבמסגרת שנה לקיום הפורום במהלך הימים הקרובים יינתן סט בלעדי ועדכני מבית היוצר של דודי שרון שיכלול כמובן רצועות בונוס נדירות וחדשות של דיוות המועדונים ג'ואל ומקסים דנדשים בבכורה !!
חדש בגיזרה עידכונים.....חם...חם....מה חם.......לוהטטטטט בגיזרה
!!!!!! ***האלבום החדש שעתיד לצאת לקראת סוף מרץ נימצא כרגע בשלבי המיקסינג ובעיצומו של תהליך !! ***בקרוב אתר מעריצים הרשמי (לו"ז הופעות/תמונו וקטעי וידאו בלעדיים/פורומים שונים/TOP 10 והטור האישי ועוד.. ***שימו לב !!! מצעד הגאווה 2009 את הפסטיבל הפעם יארחו למופע המרכזי בחוף הדקל (פרטים בענק בקרוב). ***מצעד הגאווה מקסיקו המופע המרכזי (פרטים מלאים בקרוב)
לו"ז הופעות רישמי !!! 26.2.09-ליין הבורגנים (חיילים+סטודנטים) במועדון הRICH פותח את שעריו לערב בלתי נישכח ויארח למרכז הערב את הרכב הקלאב המוביל בישראל לסיישן מטורף וחדש מתוך האלבום החדש !!! גילאי:20+ 27.2.09-מועדון ה-KOYA ת"א מארח להופעת בכורה עולמית את הרכב הקלאב המוביל בתעשיית הסצינה והקלאב DUDI SHARON FEAT JOUEL LIVE NEW MIX SHOW 09 גילאי:27+ 8.3.09-מסיבת פורים 09 ההפקה המרכזית למסיבת הנוער בישראל חוגג עם מיטב האומנים דודי שרון וג'ואל במופע פריצה בלתי נישכח רווי חומרים חדשים !!! 10.3.09-מועדון ה"מוזיאון" אילת חוגג אפטר פורים ומארח לעיר האדומה את ההרכב שכבש את העיר הכי דרומית בארץ וזכה לרוב מוחץ בסקר שנערך בעיתון העיר "ערב ערב" ! --------------------------------------- סופ"ש נעים לכולם !! אוהב המון טל בר-זוהר !!

DORAMOR10

New member
../images/Emo106.gifמזל טוב לפורום הכי טוב בארץ../images/Emo34.gif

וואוו כבר עברה שנה...איזה מהר הזמן טס!! אז מזל טוב לפורום היקר והטוב..עד 120 שנה חחחח
וטל תודה על העידכונים

ELIRAN ZOAR

New member
000 מזל טוב לנוווווו אנחנו משוגעים אנחנו 000

שיהיה המון בהצלחה.... ומיציייייייייייי לא הייתי פה.. ורק עכשיו אני רואה שאתה בצבאאאאא תעשה חיים משוגעים... ואל תשכח תפינה שך' ערב טוב... מי בא למסגר היום??? חפשו אותי על איזה סוס של מגבניק :)

אור enjoy

New member
מזל טוב לפורום המהממםםםםםםם!!

אני פה עוד מימי הקומונה ולא מפסיקה להתעדכן בכל מה שקורה עם דודי וג'ואל ובאמת אתם מדהימים אחד אחד ואני חולה עלייכםםם !!מואההההה והמון המון תודה לבנאדם מדהים שכל כך רואים כמה שהוא משקיע ומתאמץ בשביל הפורום הזה! תודה על ההתמדה ועל כל הדברים הנפלאים לאחד והיחיד טל בר זוהר!!!!!!!! שבלעדיו הפורום ממש לא היה נראה כמו שהוא עכשיו ולכל האנשים שנכנסים לפה באופן קבוע אני מתה עליכםםם אנחנו אחלה פורוםםםםם:) יאללה דודי שרון וג'ואללללללל!!!!!!!3>

מזל טוווב לפורום המדהיייייים הזה !!!!!!! ../images/Emo23.gif

איןןןן איןןן איןןן עליו אין על ההרכב אין על חברי הפורוםםםם !!!! פשוטטטטטטט גאווה להיות חבר פה :) RICH ---- שמהההההה !!!!! ולכל מקום של דודי הולךךךךךךךךךךךךךך !!!!! מעניין לדעת אם ג'ולה שובב במופע המרכזי שנההההה שלישיתתתתתתת ברציפווווווווווווווווווווות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קולולולולולולולו../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איןןןן ולא יהיההה על הפורוםםם הזה נשבעעתתת !!!!!<<<< באמת שיצא לי להכיר הרבה חברים ואנשים טובים ואני רוצה להגיד המון בהצלחה !!!!! ויאללה האלבום השניייי של דודי וג'ולה ב-ה-צ-ל-ח-ה-!<<<<<<<<<<<<<< קואיה יש מצב :)

גרוזיה

New member
מילה אחת ג-א-ו-ו-ה-! פשוט תותחים!!!

כל שנה רק מטפס למעלה ותופס תאוצה כלכך מאמינה בדרך שלהם ומאחלת לכם רק טוב !

מזללל טובבבבבבבב....../images/Emo65.gif../images/Emo34.gif../images/Emo65.gif

הייתה שנה בלתי נשכחת היה המון המון המון המון המון... דברים שהזיזו את החושים של כל אחד ואחד מאיתנווווו כאחד המעריצים של ההרכב האפלטוני הזהה אני אומר:- א==============נ===========י א============ו==========ה==========ב א==============ו==========ת============כ===========ם המוןןןןןןןןןןןן תמשיכו את העבודה הטובההההההההה..... ו...שתזכה לשנה הבאה

מ=ז=ל= ט=ו=ב=!../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif../images/Emo57.gif

שנה שעברנו בפורום ימים טובים ,מדהימים ולפעמים מוזרים חח אין על הפורום ועל החברה האלופים שיש פה שנזכה לשנהה הבאהה! שבת שולםםם

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo65.gifהופההה מזל טוב לנו !!../images/Emo24.gif

אני בבית חחח מזל טוב לפורום התותח שלנו !! מאחל לכולם גם סופש מעולה שיהיה ושבת שלום! עייף ואוהב, סהר

jakovstyle120

New member
באמת מספר 1 !-!-!../images/Emo24.gif

עוד מימי הקומונה היייתם תמיד מספר 1 ...בעבור כולם
חברה אין עליכם..פשוט מיוחדים במינכם ומדהימים !! כל השיתוף, ההכרות המדהימה, האווירה ..אין עליכם !! הספקתי להכיר כמעט את רובכם גם באופן אישי ..ושמח על כל רגע של ההכרות.. טל, אתה א-ח-ד ו-י-ח-י-ד, אני בטוח שאתה יודע כמה אני חולה עליך .. אדם מיוחד ..מקסים ומדהים..הלוואי ירבו אנשים כמוך !! אתה עושה את העבודה שלך ..מעל ומעבר לכל יכולת של אדם רגיל.. יאללה יוצאים לעוד שנה מטורפתתתתת בפורום .. אוהב הכי הרבה בעולם!!

עינת TO GO

New member
כמה אהבה סורר בפורום אין שמחת חייםםםםםםםםםםםם

יאללה בדרך לעוד שנה מדהימה קויה יום שישי אני שמה !!!

ELIRAN ZOAR

New member
יאללההההה באמת מתי הסטטטטטטט....????

ומתי הדיסק החדש... ומתי השידור חי של ג'ולה בפורום תפוז עם כל המעריצים ומתי היא מופיעה שוב בתל אביב ומתי יגמרו לי כל השאלות האלו מתיייייייי חחחחחח שבוע טוב לכל חברי הפורום .... הא ואיך השערותת??? יפה יצא לי הבלונד?

חחח ראיתי את זה ב LIVE ביומ'חמישי שעבר וכן...

יצא לך מעלףףף! חחחחחח P: שבועעע הורססס לכולם!

ELIRAN ZOAR

New member
איפה ראית אותי ג'וג'ו.. במסגר?? היית עם בודי?

ואם ראית אותי למה לא אמרת שלוםםםםםםםםםםםםם??

חחחחחחחחחחP: לא יודעע...צרחת את המילה

בודייייייייייייייייייייייייייייי כ"כ חזק שלא יכולתי לבוא חחחחח זאת כבר פעם 2 שאני רואה אותך אם לא ה- 3 חחחח והייתי עם חברים אז בכלל כל אחד מהם התפרק לי למקום אחר ואני רוץץץ אחרי כולםם חחחחח בפעם הבאה אני אבוא! הייתי ממש ליד בודי איך לא ראית אותךP:

עינת TO GO

New member
אבל טל נתן כבר לו"ז והם בת"א

אני בקויה את מי אני רואה שם? וזה הלו"ז למי שלא שם לב :) === לו"ז הופעות רישמי !!! 26.2.09-ליין הבורגנים (חיילים+סטודנטים) במועדון הRICH פותח את שעריו לערב בלתי נישכח ויארח למרכז הערב את הרכב הקלאב המוביל בישראל לסיישן מטורף וחדש מתוך האלבום החדש !!! גילאי:20+ 27.2.09-מועדון ה-KOYA ת"א מארח להופעת בכורה עולמית את הרכב הקלאב המוביל בתעשיית הסצינה והקלאב DUDI SHARON FEAT JOUEL LIVE NEW MIX SHOW 09 גילאי:27+ 8.3.09-מסיבת פורים 09 ההפקה המרכזית למסיבת הנוער בישראל חוגג עם מיטב האומנים דודי שרון וג'ואל במופע פריצה בלתי נישכח רווי חומרים חדשים !!! 10.3.09-מועדון ה"מוזיאון" אילת חוגג אפטר פורים ומארח לעיר האדומה את ההרכב שכבש את העיר הכי דרומית בארץ וזכה לרוב מוחץ בסקר שנערך בעיתון העיר "ערב ערב" !

למעלה