פורום הסוד
חשבתי אני כבר לא אמצא...

פורום הסוד ../images/Emo24.gif חשבתי אני כבר לא אמצא...

איך זה שלא ראיתי את הפורום הזה קודם לכן... קיצר אני ראיתי את הסרט כמה פעמים ואני קורא את הספר עכשיו... בינתיים הסוד עוד לא התגלה בפניי, אבל אני מאוד מקווה שהוא אמיתי ורוצה להאמין שיש כזה דבר בעולם, ושהמשפט החיים יפים למחייכים הוא לא סתם המצאה :) יש כמה דברים לא ברורים... נגיד והסוד הוא אמיתי... יש ביקום מלא מחשבות שסותרות אחת את השנייה. אם כל הערבים יאמינו שכל היהודים יעיפו מכאן זה מה שיקרה? אבל זה לא מה שאנחנו רוצים..יש כאן קונפליקט בין המחשובת. מי מבין המחשבות ינצח? אגב אני בן 18 ונראה טוב...וסליחה על השחצנות אבל אני גם מגדיר את עצמי נכחמד. ואני מת שתהיה לי חברה...לא הייתה לי כבר כמה שנים טובות...כמעט על סף ייאוש חח אני חושב על מערכות יחסים וכן, גם על מין חלק גדול מהיום... מה לדעתכם אני עושה שסותר את מה שאני רוצה ואת המחשבות שלי, ששום דבר לא מצליח לי? קראתי בספר על האישה שהשאירה מקום במיטה לבעלה ומקום למכונית שלו במוסך... טוב, אז לי אין מוסך, והמיטה שלי היא מיטת נוער, איך אני מזמן מהיקום נערה חמודה שתרצה אותי? למישהו יש הצעות? משהו? תודה מראש לכם ושבוע טוב =) ואני דרך אגב מודיע שאני חבר חדש בפורום (כמו שאני רואה בפורומים אחרים שעושים) אז עוד פעם שבוע טוב לכולם ומקווה שיהיה פה כיף, מעניין אני בטוח שיהיה :)

בכלל...

אני רואה פה מלא סיפורים של אנשים ודיי מתרגש ושמח בשביל כל מי שהסוד עזר לו. אבל הייתי רוצה שתכתבו כאן ממש פרקטי מה עשיתם, על מה חשבתן, מה היו הפעולות שלכם? הדפסתם תמונות של כסף והסתכלתם עליהן כל היום? בתכל'ס לפחות אותי זה הכי מעניין... אני אישית כפי שכתבתי רוצה לזמן מהייקום מערכת יחסים עם מישהי. שמתי תמונת תצוגה במסנג'ר של בחורה יפהפייה בביקיני, וגם בחדר... וכל מי שביקרה בחדר שלי או במסנג'ר הזדעזעה ואמרה לי שאי אפשר לדבר איתי כל עוד התמונה שם חח אז התמונות ירדו מהפרק חח

efratarfe13

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif גם אני חדשה!!!

קודם כל אספר טיפה על עצמי. אפרת, 17, ת"א. אני מכירה את הרעיון -שאם אני חושבת מחשבות חיוביות חיי יהיו חיוביים - כבר כמה שנים, אך אחרי הספר והסרט "הסוד" החלטתי לאמץ! ניסיתי והצליח. כרגע גם אני באיזשהו 'אמצע'... תגובתי להודעה: א) "בינתיים הסוד עוד לא התגלה בפניי" -הוא עוד יתגלה והרבה! ב)"אני מאוד מקווה שהוא אמיתי" - כשמישהו מקווה שמשהו יקרה - זה אומר שהוא חושב שהמשהו יקרה בזכות גורם מסויים חיצוני (לא אתה) ולכן כדאי לשנות ולומר "אני יודע שזה אמיתי!!!" ג) "החיים יפים למחייכים" - נכון כל כך!!!! ד)" אם כל הערבים יאמינו שכל היהודים יעיפו מכאן זה מה שיקרה? " - (לדעתי לפחות,) הסוד לא פועל על אנשים אחרים, הוא פועל רק על עצמך ומה שאתה מקבל/נותן ולכן הערבים לא יוכלו לגרש אותנו אלא אם כן אנחנו נרגיש ונרצה להיות מגורשים. מה שכן זה שאם הם יאמרו ויאמינו שאפשר להסתדר או משהו דומה או יחשבו כולם שיש להם מספיק מקום איפה שהם ולא צריכים עוד, זה כן יעזור. בקיצור הסוד עוזר לנו לקבל את הרצונות שלנו אם הם לא מתנגשים ברצון אחר. ולכן צריך להיות מדויקים במה שמבקשים. ה) אתה רוצה חברה - (אחת הבקשות שלי היא זוגיות עם מישהו נחמד - וזה יקרה עד ה15 לדצמבר - גם אני עשיתי פתק רצונות...חחח). לפי הספר יש דרכים שונות לבקש מהיקום דברים, אחד היה לדמיין כאילו (המיטה, הארון והמוסך), 2- לצייר אותך עם עוד מישהי ביחד נהנים , 3- לגזור תמונות מהעיתון ולהדביק ולהיסתכל על זה מידי יום, ויש עוד אלפי דרכים נוספות- לדעתי תלך על מה שהכי נוח לך. (אני פשוט מדמיינת וזה משמח אותי וככה אני יוצאת למקומות עם חיוך - והעולם מחייך למחייכים!. עוד משהו - אם אתה תמיד בבית ולא יוצא לשומקום ולא נושם את האוויר בחוץ (וזה בטח לא ככה) - ליקום יהיה קשה (לא בלתי אפשרי אבל קשה) למלא את רצונותיך.לכן תעזור ליקום ותיצור לפעמים מקומות חדשים להכיר אנשים (מועדון, מסעדה, סרט, באולינג, צ'אט, פורום, או סופרמרקט) -"מה לדעתכם אני עושה שסותר את מה שאני רוצה ואת המחשבות שלי, ששום דבר לא מצליח לי?" - אני חושבת שמחשבות כאלו כמו 'למה זה לא מצליח לי' ו זה שאתה מציין שאתה נראה טוב אבל עדיין ככה וככה לא קורה... - זה רק מדכא וגורם לחשוב ''מה לא פסדר בי'' וכו' וכו' - לכן כדאי לחשוב או בעצם לדעת שזה יקרה ולהאמין. עוד משהו, תנסה לחשוב ככה גם לפעמים: "עד ש__________ קורה אני אלך לי ואעשה ____________(תשלים עם משהו שכיף לעשות) - (ככה אתה מקבל את זה שהדבר יקרה ואתה מרפה מזה במחשבה שהיקום כבר ידאג לזה - ואני את שלי עשיתי. אז... ברוך הבא, בהצלחה,
אפרת

kikona126

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אתה מוזמן לקרוא פה בהודעות ישנות בפורום (הפורום דיי חדש ואין הרבה) בנוסף, בקשר לקונפליקט, שאלה טובה , אפשר לנסות לפתוח על זה דיון. כי אם נסתכל על זה ככה, אפשר לקחת את מדינת ישראל כדוגמא, בשנים שהוקמה המדינה, גם לנו וגם לערבים היה רצון למדינה, אבל רק אנחנו קיבלנו, והשאלה היא למה... לדעתי בגלל שאנחנו ידענו להסתפק בחצי הכוס ולא בכל מה שביקשנו, ולפעמים צריך לדעת להתפשר בקצת ואז לשאוף ליותר... אבל אכן שאלה מעניינת

אוהה...כבר מתתרשם =)

ואממ... לאן שרציתי לחתור בעניין הסכסוך הערבי-ישראלי זה שהסוד אמנם דבר יפהפה וחשוב וכנראה אמיתי, אבל הוא גם יכול להיות מסוכן. עם כל הכבוד ליקום נאי לא מאמין שהוא מפריד בין מחשבות רעות וטובות. מה שאנחנו חושבים זה מה אנחנו מקבלים אם אינני טועה. ואני חושב שגם אסונות יכולים לקרוא מהעניין הזה שנקרא הסוד. ואם הסוד היה קיים תמיד היא הוא חוק טבע אז הוא יכול להסביר איך זה שרצון של כמה גרמנים הביא שואה שלמה עלינו, ועוד רבים... בכל מקרה... חלאס עם מהחשבות הרעות חח ראיתי עכשיו עוד פעם ת'סרט ואני הולך להכין לי לוח חזון עםפ וטומונטאז' שבו רואים אותי מנשק בחורה יפהפייה ואותי מנגן בבוזוקי. עד ה-4 בפברואר :) בהצלחה לכולנו! וכמו שכתבתי קודם..החיים יפים למחייכים =]

למעלה