פורום הרובוטריקים של היידפארק

xtturbo

New member
פורום הרובוטריקים של היידפארק

למה אתם לא נכנסים לפורום שלנו בהייד פארק? הוא קיים כבר קרוב לשנתיים... אנחנו גם מארגנים מפגש בעוד חודש וחצי למי שמעוניין

DDN

New member
ברוך הבא

אני אוסיף אותו לקישורים. שמעתי גם שהוא גדול ומפותח. אני פשוט לא אוהב את מבנה הפורומים שם. אני לא גולש מחוץ לתפוז, לא אוהב שההודעה היא על הודעה, אני אוהב את המדרגות שיש בתפוז. בכל מקרה, ברוך הבא.

xtturbo

New member
תשובה

זה חבל כי הפורום שם מפותח מאוד ומקצועי ביותר בכל מה שקשור לסדרה.. גם החברה שלנו בפורום בקשרים טובים ואנו עורכים מפגשים אחת לכמה חודשים או נפגשים בסופי שבוע ..ממליץ בחום..

mx47

New member
הפורום בהייד פארק

הפורום בהייד פארק הרבה יותר שווה

mx47

New member
אתה מתכוון ל....

אתה בטח מתכוון ל -שולתתתתת!!!!!!1

DDN

New member
לא הוגן

לפורום בהיידפארק היו כמה שנים לגדול, להתפתח, לגבש קהילה ולהפוך לפורום החזק בנושא כמו שהוא היום. הפורום הקטנטן כאן הוא בן פחות משבוע.

robotrik1

New member
מסכים איתך

אני מאמין שכמה שהרובוטריקים זוכים לחשיפה בארץ , ככה טוב יותר לקהילה הקטנה שיש בארץ , וכמעט כל אמצעי לקידום , גידול וגיבוש הקהילה הוא כשר , וזו הסיבה שאני פעיל בתחום הזה בארץ .(טוב נו , אני גם מושפע מהדברים והקהילות הגדולות בחו"ל
) מצד שני , אני לא יהיה כנה אם אני לא אומר שפיצול בקהילה (בגלל ריבים , אגו , ו... אולי גם שני פורומים
) זה אחד מהסיוטים שלי . זה לא בגלל שאני לא מאמין ששני פורומים לא יכולים להתקיים יחדיו (אני מקווה שהם כן יכולים) , אלה בגלל שראיתי יותר מידי פיצולים כאלה בקהילות בחו"ל , וזה לא משהו שאני חושב שהקהילה הקטנה בארץ יכולה להרשות לעצמה -- כי בחו"ל יש מאות ואלפי מעריצים ובארץ יש עשרות . לכן אני אסכם את בילבול המוח שלי ב-"עלו והצליחו !" , אני אשמח להשתתף גם בפורום הזה וגם אתם מוזמנים לקפוץ אלינו .
-גבי נ.ב. מקווה שלא תכעסו אם אני מידי פעם אתן לינק לפורום שלי -- זה לא יהיה פרסום סמוי אלא פשוט אין לי זמן לכתוב דברים פעמיים גם שם וגם כאן .

DDN

New member
ברוך הבא

תראה, ישנה קהילה שלמה של אנשים בתפוז שאינם גולשים הרבה מחוץ לתפוז, הפורום הזה קם לענות על הצרכים שלהם. הפורום הזה אינו תחרות או החלפה לפורום של היידפארק. שתי קהילות טובות מאחת לדעתי. ולא. אין לי בעיה שתיתן קישור לפורומים שם. אני במחלקת ה"קישורים" של הפורום נתתי קישור לפורום היידפארק, אתה מוזמן לראות שם מה כתבתי עליכם: "הקהילה הגדולה של הרובוטריקים בארץ". לשיתוף פעולה פורה בין הקהילות, הפורומים והאנשים

robotrik1

New member
high five../images/Emo45.gif

ואגב , הפרק האהוב עליי ביותר הוא גם Web World , אבל כמעט באותה מידה אני אוהב גם את The Killing Jar בגלל הפרספקטיבה המעניינת על כל חמשת הגזעים החשובים של העונה השלישית .

DDN

New member
זה אני יודע.

מהמעט שיצא לי להציץ שם, אני ראיתי שהפורום שם מקצועי וטוב ושיש שם חבר'ה טובים. אני אשתדל לקפוץ לראות שם מה קורה (בעבר הייתי, ופשוט הלכתי לאיבוד)

MaleMan

New member
כי מערכת הפורומים שם מאוד לא

User Friendly כמו של החבר'ה כאן בתפוז, שהוא האתר המוביל בארץ כיום ב-User Content. תאמין לי, אני עובד בזה.

למעלה