פורום ווסטלייף ( ?! ) חחחחחחחחחחחחח

חולוני

New member
פורום ווסטלייף ( ?! ) חחחחחחחחחחחחח

כל הבנות שפה אתן צריכות להתבגר ומהר. איזה עצוב מצב הנוער היום שבאמת שומע את החרא הזה ומאמין שזאת מוזיקה. 1) פופ ממוסחר, ולא משנה אם זה ווסטלייף, פייב, בקשיט בויס, אנסטינק, או בכל הבריטניות למיניהן, ו90 אחוז ממה שיש ב MTV - זאת לא מוזיקה, זאת תעשייה. תעשייה שנועדה לגזול את כספפן של ילדות בנות 12 שמחפשות ריגושים ו``חתיכים``, ולשם כך בדיוק התעשייה המגעילה הזאת נוצרה. כדי שתתלו את הפוסטרים שלהם על הקירות, תתחילו כל היום לצרוח ``איזה חתיכים ווסטלייף``, ותאמינו שהחרא הזה זאת באמת מוזיקה. בנות לא ממש יקרות, אני מבין שששכל והבנה במוזיקה זה לא הצד החזק שלכן, אבל אתן צריכות להתבגר ודחוף אם אתן שומעות ווסטלייף. בנות בנות 12 ששומעות ווסטלייף זה עוד מובן כי הן לא התבגרו, אבל עצוב שעוד שקיימים אנשים מעל גיל 15 ששומעים ווסטלייף. ממש עצוב. 2. תתחילו לשמוע מוזיקה אמיתית, והיא לא נמצאת ב MTV. בנות שמעתם בכלל פעם על להקות כמו - קווין ? לד זפלין ? גאנז אנ רוזס ? נירוונה ? פינק פלויד ? קייס צ`ויס ? או אפילו גארבאג` ? אני משער שלא. אתן יודעות למה ? כי אתן חיות בבועה של MTV וחושבות שהמוזיקה היחידה נמצאת ב MTV ושזאת באמת מוזיקה, אז``ש, כי המוזיקה האמיתית לא נמצאת בMTV. תרחיבו קצת את עולמכן המוזיקלי ותבינו. בתקווה שתתבגרו ותבינו את החרא שאתן שומעות.

libi k

New member
מסכימה איתך........

הן סתם ילדות קטנות שאין להן תיקווה!!!

חולוני

New member
אין מה לצפות מבנות 12..

שלא מבינות לא מהחיים שלהן ולא במוזיקה.

איך אתה מעז בכלל

.....להשוות בין פינק פלויד לקייס צ`ויס הבורות הזאת קצת מראה על כמה Zיינת תשכל בהודעה הזאת, שאתה בכלל לא מבין במוזיקה והסיבה היחידה שהשארת את ההודעה הזאת זה בשביל הדאווין שלך ובשביל להרגיש גבר

חולוני

New member
מה ? את דפוקה או מה ?

לא השוותי בין פינק פלויד לקייס צ`ויס. שניהם בכלל שני סגנונות שונים. ואני לא מבין במוזיקה ? אני מבין יותר ממך, תאמיני לי. רק ציינתי כמה להקות שהן מוזיקה אמיתית. וציינתי את קייס צ`ויס רק מכיוון שהם קליטים ולמעריצי ווסטלייף צריך קודם כל להציע מוזיקה קליטה אך גם שתהיה מוזיקה אמיתית שנוצרת ע``י אמנים אמיתיים כמו קייס צ`וייס. זה השלב הראשון בהחלמה, קייס צ`וייס. השלב של פינק פלויד זה כבר יותר מתקדם, ואחרי שמעריצי ווסטלייף יעברו לקייס צ`וייס, אז השלב הבא הוא כבר להתקדם יותר, לפינק פלויד. לא השוותי בין שתי הלהקות, ואין לי מושג מאיפה הפלצת את זה. וקודם תבררי מה אני שומע לפני שאת קובעת ש``אני לא מבין במוזיקה``. תאמיני לי אני שומע להקות שבחיים לא שמעת עליהם, וגם לא נראה לי שאי פעם שתשמעי. ככה שאני מציע לך לחזור מדברייך.

vvvvvvv

New member
דעתי בנושא......... ;-)

לדעתי צריך לכבד ת`דעה של כל אחד! כל אחד אוהב מוזיקה שונה......אוליי זה באמת קצת שיטחי להעריץ את וסטלייף, אבל אם הן מעריצות אותם אז שיעריצו להם! מה איכפת לך בכלל?!?! שלכם, VVVVVVV

חולוני

New member
פופ ממוסחר זה לא מוזיקה

זאת תעשייה. אז כאן זה כבר לא עניין של העדפה מוזיקלית, כאן זה כבר עניין של בורות מוזיקלית. ולא איכפת לי מהמעריצות שמראות כל פעם מחדש כמה שהן שטחיות שלא מבינות מהחיים שלהן, איכפת לי מהמוזיקה. והפופ הממוסחר הורס את המוזיקה, ואנשים באמת מאמינים שהחרא שנקרא פופ ממוסחר זה מוזיקה.

vvvvvvv

New member
שאלה......

איך הגעת למסקנה שפופ זאת מוזיקה חרא וכל שאר הדברים שאמרת..... אני אישית שומעת הרבה מוזיקת פופ וגם סוגיי מוזיקה אחרים!!! ואני תהיתי למה אתה חושב ככה בכלל?! שלך, VVVVVVV

libi k

New member
כל להקות הבנים האלה שווים לתחת

כל המוסיקה שלהם ממוסחרת ומעובדת ,אומרים להפ אך לזוז אך לרקוד ואך לחייך,הם לא כותבים את המוסיקה שלהם וסתם מנצלים אותכן ועושים עליכם כסף, ואתן כל דפוקות שקונות את זה! וכמו שקראתי פה מישהי כתבה שהיא מוכנה למות בשבילם. מתי תבינו מה זאת מוסיקה אמיתית???? תפסיקו להיות כאלה תמימות וטפשות.

חולוני

New member
הנה בבקשה, היא ענתה לך.

תתבגרו קצת ותתחילו לשמוע מוזיקה אמיתית. כל החרא שאתם שומעים ב MTV זאת לא מוזיקה אמיתית. ותרחיבו קצת את עולמכם המוזיקלי מעבר ל MTV, לא יזיק.

תשימי לב

שאת לא עונה להודעות עם תגובות חכמות או הגיוניות, המסקנה שלי שאת פשוט ממש מטומטמת, ואת עונה רק להודעות שיורדים בהם על מעריצות ווסטלייף, כדי להרגיש מתוחכמת וחכמה. אז עוד פעם... אני מזכירה לך... בתור מעריצה של רובי וויליאמס, אני במקומך הייתי פשוט סותמת את הפה

זהו!!!!!!!!!!!

יא טיפשה מהלכת על 2 איך את בכלל משווה את רובי ויליאמס לווסטליף הוא עושה את הפופ הכי טוב בעולם הוא הגיע לאן שהגיע לא בגלל המראה שלו כל השירים שלו מצליחים לא כמו ווסטליף שהצליחו וגם זה לא ממש בגלל המראה שלהם שחצי ממנו זה ניתוחים ועדין הם מכוערים שדומים לבחורות אני לא כמוך ירוץ אחרי רובי ויצעק שיאו איזה חתיך אני אוהבת את המוזיקה שהוא עושה הוא סכ``ה בן אדם ולא יותר מזה אני לא ימות בשבילו! וחוץ מזה מה את פותחת את הפה המתונף שלך עלי יא חתיכת דפוקה בשכל וגם במקומות אחרים ! אל תשגעי אותי עם כל הבולשיט שלך כי זה ממש אבל ממש לא עובד עלי

libi k

New member
אל תוציאי את העצבים שלך על הזבל הזה

החתיכת סמרטוט לא שווה שתינשמי לכיוון שלה

חולוני

New member
חחח.. רובי וויליאמס גם חרא ממוסחר

כל מה שיש ב MTV זה לא מוזיקה, זאת תעשייה ממוסחרת. תתחילו לשמוע מוזיקה שלא נמצאת ב MTV, ותרחיבו קצת את עולמכם המוזיקלי, כי רובי וויליאמס הוא לא ממש איכות.

libi k

New member
נו ממש..........

רק את המילים. האחים שלה כתבו את המוסיקה עצמה.. אבל זה לא משהו ששווה לקנות.....בכלל

למעלה