פורום וטרינריה על המפה...

פורום וטרינריה על המפה...

ראיתם יש לנו הודעה נבחרת והיא שלי חחח כמה נחמד וטרינריה על המפה... צריך קצת פרסום הפורום הזה... אז יאלה אנשים לכתוב... ולוטרינר נועם פיק ואי מתנצלת... אני כנראה ממש מנסה להפוך את הפורום הזה לחובבי חיות באשר הם ולא רק לתחום רפואת החיות... לא כועס עלי נכון???? לילה טוב. וסיפור כהרגלי: הכלבה האהובה שלי הקוקרית מההודעה הנבחרת... חלתה לפני שנפטרה בסכרת... לפני כן חלתה בסרטן ברחם עברה כריתה והיו לה גם גרורות בחזה.. בקיצור הייתה ממש חולה אבל טיפלנו בה כמה שיכולנו... שנתיים היא חיה עם סכרת הווה אומר שכל יום הזרקנו לה פעמיים ביום אינסולין... זה היה סיוט... הכלבה עברה התניה בשפה פסיכולוגית מצד אחד היא סבלה מהזריקות מצד שני היא למדה שאחרי כל זריקה מגיעה ארוחה טובה לא סתם אוכל כלבים... כבד בשר כאלה דברים טעימים שכלבים מזלים עליהם ריר... הארוחה הייתה חייבת להינתן אחרי האינסולין שלא תיהיה לה צניחת סוכר... בכל מקרה למה התניה כי בשעת הזריקה היא כבר הייתה מתחילה להשתולל בבית, רצה מקשקשת בזנב.. ונובחת מזה נובחת ומייללת, שמחה ועצב הכל ביחד היא רצתה זריקה בגלל האוכל ולא רצתה בגלל הכאב...ולכו תסבירו לכלב שהכל לטובתו... זהו סתם משתפת אתכם המשך יבוא...

@poet

New member
אז מה אני עד היום מפחד מזריקות

ולא משנה כמה ארוחות טובות תביא לי אחרי זה יום קסום

גם אני מפחדת...

היי פואט גם אני פוחדת מזריקות... ואני בעברי הייתי חובשת חחח

אני מזמין את כולם להמשיך

כמובן שאני לא מתנגד להפך אני חושב שזה נהדר הרי כולנו אוהבי חיות ואין יותר כיף מסתם לדבר על חוויות ובמיוחד בשבילי לא רק להתעסק עם בעיות = מחלות ופצעים תודה נעם

למעלה