פורום זיהוי שירים זה 344.

• פותח הנושא T V P
  • פורסם בתאריך

T V P

New member
../images/Emo41.gif שירי ילדים - להפעלות ../images/Emo41.gif

תמליצו לי על שירי ילדים בעברית ואנגלית - שמתאימים להפעלות, כאלו שהמנחה שר את רוב השיר - והילדים רק מצטרפים אליו לכמה מילים,,, "לדוד משה הייתה פרה" ברווזים ברווזים (בואו הביתה! - לא רוצים!...)

pjsad

New member
מי מזהה את השיר הבא...? ../images/Emo96.gif

I drink my coffee, You drink your tae … ... I wonder if you'll stay now, stay now, stay now, or would you just politely say goodbye…. ככה מתחיל השיר וזהו הפיזמון החוזר והסוחף שלו (ואני לא מתכוון לשיר "stanger in N.Y" של סטינג.. ) תודה על העזרה

pjsad

New member
אשמח אם תוכלו לעזור לי בזיהוי שיר

שיר באנגלית שמבצע אותו זמר שהפתיח שלו נשמע מזרחי והשיר שהיה בפתיח של תוכנית התרבות של השידורים בערבית בטלויזיה הישראלית, הי שם באמצע ה- '80ניראה לי בימי שישי בשעות הערב המוקדמות. תודה

T V P

New member
וגם שירי ילדים בכלל,,, ../images/Emo41.gif

קבלו רשימת שירי ילדים [
ל why the hell ] יש שיר שאתם יכולים להוסיף לרשימה ? עשר אצבעות (לי יש כל דבר...) שניים סינים מאחורי ההר (אחת, שתיים, שלוש) עוגה עוגה היורה (גשם, גשם, משמיים קול המון טיפות המים טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף..) בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד... לכובע שלי 3 פינות.. שיר המסכות (היש צוהלת ושמחה כמוני מסכה חה חה) אני עומדת במעגל ומביטה סביבי.. דו רה מי יש לנו תייש שימי ידך בידי אני שלך ואת שלי...

sacrament

New member
זה לא פורום זיהוי שירים

זה פורום משחקי שירים נא להפנים, ולהבא לשאול שם ולא להציף פה את הפורום. תודה, מאגף הגבייה

pjsad

New member
תודה

תודה על תגובתך, כל הכבוד על הזיהוי הזריז תודה

ואלא אם כן זו חידה

אז לפעם הבאה תשתמש בפורום זיהוי שירים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=344

כמה שירים ../images/Emo79.gif

מי שטוב לו ושמח(כף ימחא...) שני ילדים ומטריה אחת... איך צומח דשא(ככה..) יש לזה תנועות ידיים מסוימות לכל דבר שצומח זהו.... לא מצליחה להזכר בעוד...

למעלה