פורום חדש בנושא קומיקס וקריקטורות

איש דשא

New member
פורום חדש בנושא קומיקס וקריקטורות

פורום חדש בנושא פורום וקריקטורות בהייד פארק: http://hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2622

Supermans girl

New member
ניצול שירשור ../images/Emo163.gif

חברים! אמנם מזמן לא הייתי פה, כי האינטרנט שלי נדפק, אבל אני ממשיכה להיות מעורה בעינייני הפורום,
שלא תחשבו שנעלמתי.....

*GormE*

New member
..גם אני אנצל את השירשור...

עשיתי היום רישום שאמשיך אותו בעט ובצבעי מים זה אמור לצאת כעבודה רצינית בכל מקרה- אני מעלה פה את השלב הראשון להערות

chatenoire

New member
לנצל שרשור...

זה נשמע סוטה בכל כך הרבה דרכים. ההבעות מגניבות. לבחור יש הבעה כל כך..."הי, ילדה, רוצה סוכריה?" שאני לא מסוגלת להסתכל עליו למשך הרבה זמן; החיוך השובב של הבחורה עם הנונצ´אקס מדליק, ובעוד שהפרצוף של הבחורה השניה פשוט נראה אומלל, אני אוהבת איך שהוא מצויר. הקומפוזיציה קצת מוזרה, ויש תחושה שחסר משהו ברקע או שהם שלושה רישומים בלתי קשורים. ישנן כמה בעיות אנטומיות, כמו הגודל המזערי של הידיים לעומת שאר הגוף, הראש של הבחור, שגדול קצת יותר מדי, והעמידה של הבחורה השובבה, שנראית כאילו היא עומדת ליפול. בגדול זה נראה מעניין...אני יכולה לחשוב על כל מיני פרשנויות אבל אני לא רוצה, כי האיש הזה מפחיד אותי. יהיה מעניין לראות את העבודה הגמורה.

*GormE*

New member
הסיבה שאין רקע

טוב- אז מאוד רציתי לצייר רקע אבל לא הרשיתי לעצמי לפני שאני עוברת עם דיו אבל לא רציתי לעבור עם דיו לפני שאני סורקת וכך זה נגרר ואני שמחה שהוא מפחיד, רציתי שיהיה כזה (אין לי סיבה מיוחדת) וכרגע גם אין לי מטרה מסוימת לציור, אני מנסה להעביר אוירה. היד לא פרופוציונאלית, אני יודעת. אני מתחילה להשלים עם הבעיה הזו שלי.. אעדכן שהציור יהיה בשלבים מתקדמים קצת יותר.

למעלה