פורום חדש בשם "יהדות לחילונים" בהייד פארק

natan7

New member
פורום חדש בשם "יהדות לחילונים" בהייד פארק

נפתח פורום חדש בשם "יהדות לחילונים" אשמח להצטרפות :) יש מגוון של נושאים מעיינים: חלומות, קריאת כף היד, הצופן התנכ"י, סיפורים על חיים אחר המוות ועוד.. מנהל יקר,אנא אל מחוק :) תודה http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=19221

היהדות גילתה את המכרה זהב

הקרוי "מיסטיקה" והיא מאמצת אותו לחיקה בשמחה. לא שמעת ברדיו את הפרסומת להילות הצדיק משטעפנשט? (בבית העלמין בגבעתיים) אלפי דולרים מתגלגלים שם ביום אני אומר לך!

יהונתl

New member
זה נקרא קבלה-

תורת הסוד שכתב רבי שמעון בר יוחאי. כמו שציינת חלומות הוזכרו בהקשר של יוסף שידע לפתור חלומות. גם בקריאה בכף היד יש עומק רוחני. צדיקים רבים יודעים עלייך דברים בלי שתטרח לספר עליהם. רק מהסתכלות על המראה החיצוני שלך ואופן הילוכך. גם בשו"ע כתוב שאדם שהולך בקומה זקופה, זה סימן לגאווה. סימן פשוט שכל יהודי יודע ובטח גם אתה. העקרון יכול להגיע גם לרבדים עמוקים יותר, כמו קריאה בכף היד.

הקבלה מתחילה הרבה לפני רבי שמעון בר יוחאי

ונגמרת הרבה אחריו. רבי שמעון בר יוחאי לא כתב את הקבלה (אין כזה חיבור ואין אדם אחד שאחראי לכל הקבלה), הוא כתב את רק ספר הזוהר. לא צריך לשפוך את הבורות, פשוט תגיד שאתה לא יודע.

Shira Esther

New member
השרשור הזה יימחק בכל מקרה

אני לא מנהלת פה, אבל מנהלת במקום אחר, וחוקי תפוז ברורים לי. חבל לך על הזמן, יקירי

למעלה