פורום חדש בתפוז...

מור ד

New member
פורום אוכלי בשר

המקום הזה נורא, בקרתי שם ותנחשו מה- נכנסתי לדיכאון. אנשים כותבים שם- תודה לכם חיות שהסכמתם להיות מתחתי ברוך שלא עשני צמחוני המקום הזה נורא, האנשיים שם נוראיים,סליחה על הדימוי אבל הרגשתי כמו בפורום אנטישמי

adipo

New member
כן..כבר דובר על זה

ויש ממש עכשיו דיון ארוך על כך בפורום צמחונות טבעונות! אבל אין מה להתרגז מכך- זוהי זכותם המלאה לדסקס על נושא משותף בינהם, בדיוק כמו שיש פורום לצמחונים יש גם לקרניבורים- חופש הביטוי... ואם זה לא מוצא חן בעיניך אל תכנס לשם. בכל מקרה-אני מבקשת מכולם לא לעשות שם סצנות מיותרות שרק יכעיסו אותם וינעלו אותם יותר על "אהבתם" לחיות. מה שכן ניתן לעשות, וזה יאמר לזכותו של אמנון (אם אני לא טועה) שהציע את זה בפורום צמחנות- זה לשלוח להם ברכת שבוע טוב יחד עם מתכון צמחוני משובח וברכת אהבה מאיתנו...נחמד לא?! יום טוב וחג שמייח עדי חסה?חסה זהו שמי האמצעי!

dylan

New member
מצד שני

מאוד לא הייתי רוצה לראות פה פעם בשבוע מתכון בשרי בתגובה...
חוץ מזה שיש לפורום בשר שלושה מנהלים, זה לא יכול להגמר טוב.. מוחותיהם המבושרים יגרמו להם לפנות זה נגד זה ונגד זו.. הטירוף ישתלט על הפורום ובמקום הודעות חוויתיות ומתכוניות תבצבצנה יותר ויותר הודעות מאשימות ותככניות.. עד שבסופו של דבר כל מה שישאר מהפורום, אלה שלושה מנהלים לשעבר שיסתובבו מנותקים מהכל וממלמלים תאוריות על קונספירציות ובגידה, וכל חברי הפורום הסבירים ימלטו משם אחוזי אימה.. כאן אנחנו נכנסים - cowlover בתלבושת העצרת (
) תמתין להם בזרועות פתוחות מחוץ לפורום. נארגן תאורה מתאימה שתגרום לה להראות כמו מלאך, והפליטים בתגובה, יפלו על בירכיהם, יפרצו בבכי, יבקשו מחילה ויבטיחו לשנות את דרכיהם הנלוזות.. והעולם ירוויח עוד כמה צימחונים וצעד משמעותי בדרך למהפכה.. כן.. פורום ב** הוא בעצם לטובתינו.. ככה אני רואה את זה. ואגב, אנחנו מאבדים אחד...

S H I L G I

New member
תראו מה כתב מנהל פורום סוסים על זה!

"סטייק, כנפיים, שיפודים, קבבים, שאוורמה, המבורגרים, קציצות, שניצל, נקניקיה וכיוצא בזה. מה משותף לכולם? ניחשתם נכון, כולם פעם השמיעו קולות, חלק מווווו, חלק מההההההה, וחלק אפילו קוקוריקו. זה הפורום שלהם, הפורום של כל החיות האלה, שהקריבו את חייהן על מזבח הגריל למעננו, האנשים הרעבים. אז אנחנו נהלל אותם, נדבר על הרבה דברים ויהיו הרבה שאלות, איך להכין בשר טוב, מתכונים לאנטריקוט ברוטב חובזות (לא מוספים ירקות לבשר שלי), איך לאכול את הסטייק (רייר וצועק "הצילו"), כשאני מזמין סטייק כמה גרם להזמין? (אני לא מדבר בגרמים אני מדבר בקילו) הפורום הזה הוא בשבילכם, אותם אנשים (כמונו) שלא יכולים לעבור שבוע בלי סטייק עסיסי, אותם אנשים שצריכים מולם בצלחת יצור שהיה פעם חי, לעומת איזה משהו שגדל בגינה. אז הצטרפו אל החוויה עכשיו! anashim.tapuz.co.il/meat" שימותו במניאקים הזונות האלה שאוכלים משהו עם רגשות! ותחשבו ש"טאז" מנהל פורום סוסים ובטח הוא גם אוכל סוסים...

גולדי2002

New member
בדרך, בדרך

רק שהם צכים להוציא את היד מהמכנסיים בשביל להקליד את הבקשה לפתיחת הפורום החדש
.

גולדי2002

New member
מצטרף גם לבקשה

לא לעשות בלגאן! אין מה לעשות, הפורום כבר קיים ואנשים כותבים בו וגם אותי הרעיון מבחיל עם כל האמירות המפגרות שלהם אבל מכיוון שאין לנו שום סיכוי להשפיע, חבל על הזמן שלנו וחבל על המאמץ. כשאפשר היה ללכת לעשות דיון בפורום אחר (לדוגמא: דתיים), הלכתי. שם הלך יפה. לכאן אני בכלל לא חושב ללכת. הם עוד עלולים לאכול אותי (לא נראה לי שהם בררנים במיוחד בנושא סוג הבשר שהם אוכלים
). בקיצור, תעזבו את זה. יש לנו דברים יותר חשובים לעשות.

גולדי2002

New member
שימו לב לזה

מתוך האתר בסט שופינג, על ניסויים בבע"ח. הבחור טוען שאי אפשר לעשות ניסויין על סויה או תירס. אשמח אם מישהו מהחבר´ה המלומדים ייכנס ויסביר לבחור קצת על חלופות לניסויים.

האפי לי

New member
לפני שנה בערך

כבר היו כמה התקלויות פורומיות בכמה תחומים איתו. הוא חי בעולם שבו הוא יודע ומבין הכל הכי נכון, לא כל כך אוהב לקבל ביקורת או תיקונים אבל בהצלחה

למעלה