פורום חדש לשחקנית מדהימה

ELIAN MY STAR

New member
פורום חדש לשחקנית מדהימה

נפתח פורום חדש רשמי ומצוקעי לשחקנית המדהימה אליענה בקייר מהשיר שלנו אליענה בעצמה כנראה ותכנס לכתוב בפורום בימים הקרובים!! הכנסו והרשמו בהמוניכם !!! חן הפורום -WWW.ELIANAFORUM.COO.CO.IL

נצל"ש- לא יודעת אם זה יעניין אותכם

אבל יש באתר הזה http://www.splash-video.com/ סרטון פפרצ'י קטן( של 2 דקות בערך) של מישה ובן על הסט של העונה השלישית (לא מכיל ספוילרים בכלל), כעקרון רואים שם את בן מדבר בטלפון ונכנס לקרוואן שלו, ואחרי זה רואים את מישה מחוץ לקרוואן שלה, ואז רואים את שניהם יוצאים מהמכונית של ההפקה ומתחבקים בערך...(מן חיבוק ידידותי כזה) ואחרי זה רואים את מישה מדברת עם מישהו וחוזרת לקרוואן. על מנת להגיע לסרטון- יש ללחוץ בצד ימין למעלה (איפה שכתוב Log in) על "Video" ואז תגיעו לדף אינטרנט עם כמה קבצי וידאו, תחפשו את זה שיש עליו תמונה של מישה-זה הסירטון.

כן אין אודיו-שכחתי להגיד ../images/Emo3.gif

אבל זה סתם מעניין לראות את השחקנים שהם "אמיתיים" או לפחות אותי זה מעניין... למרות שהיתה לי קצת הרגשה רעה שאני נכנסת לפרטיות שלהם
אבל חפיף...

Angelus

New member
אני בטוח שהם יסלחו לך על זה..

אני לעומת זאת, לא כל כך אסלח לך. מאיפה את מוצאת את האתרים האלה? אתמול שמעתי על איזה מישהו שהשיג את המספר של ג'סיקה סיפמסון או משהו כזה וזה גרם לי לתהות אם אנחנו יכולים להשיג את המספרים של השחקנים.. כמה נחמד זה יהיה, הא?

Aviad1987

New member
אני עדיין מפנטז

שהם יגיעו לארץ במסגרת קידום העונה השלישית ביס וויקאנד. בעצם זה עוד יכול לקרות... אההההההההההההההמ מישהו מיס שומע אותי?! אההההההההההמ

f10

New member
../images/Emo6.gif תמשיך לפנטז

זה לא יקרה בחיים
ביום שזה יקרה אני אוכל פיצה עם פטריות.

please forgive me ../images/Emo122.gif

ולגבי- מאיפה אני מביאה את האתרים האלה-אני לא יודעת אם תאמין לזה או לא, אבל יש אנשים שקצת יותר אובססיבים ממני ל"בן מקנזי"(אבל רק קצת)
. ובקיצור נכנסתי לפורום של בן ב"פאן פורום" (שם יש מכורים סופניים חסרי תקנה כמוני ) ומצאתי שם קישור לאתר

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנ"ש,

אדם ברודי עכשיו בסרט ביס 2

למעלה