פורום חדש

• פותח הנושא Meirh
  • פורסם בתאריך

Meirh

New member
פורום חדש

האם אפשר להציע פורום לפוליאמורי ?

t@gel

New member
יש לי שאלה...

מה זה ``פוליאמורי ``? סליחה על הבורות... :) מלבד זאת, תמיד ניתן להציע פורום חדש t@gel, מנהלת פורום תמיכה-הפרעות אכילה

Meirh

New member
Polyamory

Polyamory זו מלה באנגלית. כרגע אין מלה עבור זה בעברית מדובר על ``הרבה מאהבים``. יש קהילה גדלה שמתעניינת בנושא זה. אני בעצמי מנסה להקים קומונה של מאהבים. תוכל לראות את מאמצי באתר שלי - /http://tol.hothere.com ומשם לגלוש ב- ``Poly ring`` ולראות מאות אתרים אחרים שמדברים בנושא

t@gel

New member
אהממ....אפשר לקבל פטור?

אני עם אחד לא מסתדרת... רוצה לשלוח לי כמה מהנזקים האלו? בכלל, למה זה טוב? טוב, איש איש באמונתו יחיה... בכל מקרה, באתר לא מצאתי דבר מיוחד... בכל מקרה בהצלחה :) t@gel, מנהלת פורום הפרעות אכילה

Meirh

New member
Polyamory

האם פטור הכוונה שאתה לא מסכים שיהיה פורום כזה ?

t@gel

New member
אהממ...כנס רגע להודעה בבקשה :)

משום מה כנראה לא קראת מה כתוב בגוף ההודעה שלי... התכוונתי פטור...כי אני לא רוצה להתוודע אישית לנושא.. כמו שכתבתי, הלינק ששלחת...לא מצאתי שם דבר שייעניין אותי.. ושוב, כמו שכתבתי...איש איש באמונתו יחיה... אין לי בעיה...אדרבא, למה לא? אפילו כתבתי בהצלחה...והכוונה היא שאני מקווה שפנייתך תענה... ומי אני בכלל שאשלול פורומים ? ובכלל מי אני? גם זה רשום לך שם בגוף ההודעה... אני לא ``אתה``, אלא אני בחורה נעים מאוד...שמי תגל...ולפני שתשאל... ``יישמחו השמים ותגל הארץ ויירום הים ומלואו...`` שוב בהצלחה בדרכך... שלך, t@gel, מנהלת פורום הפרעות אכילה

alexsam

New member
בלי קשר לדיון.....

אהבתי את התשובה שלך!!!! :cool: אלכס, פורום ``תוכנות``

למעלה