פורום חדש.....

פורום חדש.....

יש סיכוי סביר שכל אחד מאיתנו ייתקל בימים הקרובים בחוסר נוחות עד שנוכל להכיר את מבנה הפורום ותפעולו. אם יש לכם הצעות ייעול, בקשות, שאלות אנא שלחו לי לאימייל. בפגישה שתהיה לי ביום חמישי בתפוז מבטיחה להעלות את השאלות והבעיות בשמכם ומקווה שנוכל לפתור לפחות חלק מהבעיות. דבר נוסף, אם נמצאים ברשותכם קבצים שצורפו בעבר מאי או אל כמו רשימת מקוואות לפי דרגות, רשימת הרבנויות וטלפונים או בכלל כל מידע שצורף לפורום הקודם אשמח אם נוכל להעשיר את דפי הפורום. הפורום הזה אמור לשמש מקור אניפורמציה לזוגות הנישאים וללא המידע הזה אנחנו קצת בבעיה.. נראה לי שבלילות הקרובים אני מתחילה בארגונים של חומר. תודה רבה רבה על האמון שנתתם בי ועל העזרה שאתם מגישים. שלכם, אתי אלבכרי

שרונס

New member
כמה שאלות על הפורום: אתי אלבכרי,

האם את המנהלת של הפורום הזה או שיש הנהלה שאנחנו לא מכירים? האם כשאת כותבת ``תודה על שנתתם בי אמון`` את מתכוונת לזה שאת המנהלת? אני דוקא מאוד אשמח. אני לא מכירה אותך, אך הטיפים והמידע העצום שתרמת בפורום הקודם מאוד עזרו לי בה-מ-ו-ן דברים, אז תודה! חוץ מזה שנראה שאת עושה את זה בכיף ובשמחה. מעבר לכך, הפורום כאן מאוד נוח, לפי דעתי. יש קצת איטיות בכניסה, אך קריאת ההודעות מאוד מהירה ונעימה. מאחר ואני רק מתחילה לברר את כל מה שאני צריכה לחתונה שלי, אין לי עדיין מידע שאוכל לתרום אך ברגע שיהיה לי אשמח לצרף כל מידע רלוונטי. בהצלחה! שרון.

היי שרון

קודם כל ברוכה הבאה. ביום חמישי יסגרו הגדרות ה``תואר``. בינתיים הפורום הזה מנסה לשמור על שלמותו לאור כל הבעיות בתפר שבין אי או אל וואלה. ניסיתי בימים האחרונים לעודד קצת את המיואשים בוואלה, אך גם הממשק הפחות נוח, גם חסרונו של מנוע החיפוש גרמו לאנשים ליאוש טוטאלי ואישית היה לי חבל מאוד. אז ננסה לעבור את הימים הבאים בכיף ואשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה.

Sharon_1

New member
אלבכרי לרשות הפורום.... :) וגם...

שורת הנושא קצרה מדי. ומה עם חיפוש? אולי אפשר להעביר תכנים מ IOL? WALLA? בכל מקרה לפני שנפרדנו מביתנו הישן (IOL) עשיתי קצת חיפושים כי היתה לי הרגשה שיהיו קשיים ועשיתי איזשהו ``פרוייקט`` קטן על כל מיני נותני שירותים, דברים שכדאי להכניס לחוזה וכו`. אני עכשיו קצת מסדרת את זה ומסננת. (טבלאות וכו`). וברגע שהכל יהיה מסודר אני אכניס את זה לכאן. מבטיחה. מקווה שאסיים עוד היום (מחר אצלכם). וגם-קצת איטי פה. למה? וגם-רוצה עוד סמיילים (כמו שהיה ב IOL). יללה, בהצלחה!!

את יכולה לשלוח לי חומר גלם

לאי מייל ללא סינון? מבטיחה לסדר את זה כמו שצריך ואולי אוכל גם קצת לעזור? האיטיות היא כי יש בעיה היום בשרת..... התקשרתי לנטוויזן כי כל חמש דקות משהו אחר התנתק לי כאן.

Sharon_1

New member
כן בטח, רק ש...

איך אני יכולה לראות פה את המייל שלך? ועוד דבר-זה לא כל החומר כי יש לי הרבה חומר כתוב ביד ולא שמור. אז אני אשלח מה שאני יכולה.

תפתחי הודעה שלי אחרי הנקודותיים של

המאת על השם שלי לחיצה תוביל אותך ישירות למייל תודה

Sharon_1

New member
אלבכרי לראשות הפורום וגם...

כמה דברים-הפורום הזה נורא איטי, זו פעם שניה שאני רושמת את ההודעה והיא לא נכנסת. דבר שני-למה אין מבחר יותר גדול של סמיילים כמו ב IOL? האם ניתן להעביר תכנים מ IOL/WALLA? ולמה שורת הנושא קצרה כ``כ? והדבר האחרון-לפני שעזבנו את IOL היתה לי הרגשה שיהיו תקלות אז עשיתי קצת חיפושים ורשמתי כמה דברים כמו נותני שירותים, חוזים וכו`, אני אסדר את זה קצת ואכניס את זה לכאן. כמובן שזה לא ה-כ-ל, אבל מקווה שזה יעזור. בהצלחה!!!

שרונס

New member
תודה! מקוה שתזכי בתואר! אם את

צריכה ``מליצי יושר`` או כל דבר אחר, תודיעי לי. אשמח לתמוך בך. האמת היא, שכשנכנסתי לראשונה לפורום של IOL הייתי בטוחה שאת מנהלת הפורום כי ענית כל-כך יפה וביסודיות לכל השאלות ועזרת לכולם. איריסים היא כנראה מנהלת מהסוג היותר פאסיבי. יישר כוח! שרון.

למעלה