פורום טיפול זוגי ומשפחתי ב
|תפוז|

פורום טיפול זוגי ומשפחתי ב
|תפוז|

|לב|
המועקה הזאת שנופלת על כל אחד מאיתנו בשלב זה או אחר של השבוע, החודש או השנה יכולה להשפיע עלינו ולשבש כל אחד מההיבטים בחיינו. הפתרון לא תמיד צריך להיות בפסיכולוג או כדורים, אלא בקיומו של מקום שבו אפשר לפרוק את מה שיושב לנו על הלב, בלי שיצקצקו וישפטו אותנו. מקום כזה שאפשר פשוט להוציא את מה שמציק לנו. בפורום טיפול זוגי ומשפחתי, תוכלו להתייעץ בכל שאלה, בעיה, או התלבטות בנוגע לחייכם הפרטיים. אל תשמרו את הדברים בלב, בואו להתייעץ כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?forumid=1561

justpo

New member
מישהו יודע

איך אפשר לשנות מיקום לבחינת פסיכומטרי באתר של המרכז הארצי?
אני לא בטוח שאני רוצה אבל קיבלתי כיתה ממש גרועה
קומת מרתף, כיסאות סטודנט, בלי שירותים. מה נסגר איתם

כן

אתה נכנס למידע האישי שלך באתר של המרכז הארצי, יש שם אפשרות לבקש להחליף את מיקום הבחינה.
תוך רגעים ספורים אתה רואה מהו המיקום החדש של הבחינה, ויכול (חלילה) שוב לשנות למקום אחר.
במקביל - ממליצה לך להכנס לאתר של יואל גבע, יש שם מערכת שנקראת "איפה אני נבחן" ושם אתה יכול לגלות מה הם התנאים של הכיתה אליה שובצת.

בהצלחה

justpo

New member
אני לא רואה את זה

אני נכנס למידע האישי ורואה את המידע על השיבוץ, אבל אני לא רואה אפשרות לבקש להחליף. יכול להיות שהאפשרות לא זמינה עדיין?

אני יכול להחליף מיקום ואז להחליף שוב לאותו מיקום שהיה לי קודם?
כלומר אין איזו הגבלה על כמות הפעמים אפשר להחליף?
את יודעת אולי עד מתי אפשר להחליף?

אני מכיר את הפרטים מיואל גבע, שם ראיתי את הכיתה שלי ולכן התבאסתי...

תודה רבה!

justpo

New member
מופיע עכשיו

עכשיו אני רואה את האופציה להחליף. אבל אשמח אם תדעי לענות לי על השאלות האחרות

תשובות

אתה יכול להחליף כמה פעמים שאתה רוצה,
רק שברגע שאתה מחליף - לא בהכרח תקבל את מה שהיה קודם.
תאורטית אתה יכול לקבל כל פעם כיתה חדשה, או לחלופין לקבל כל פעם את אותה הכיתה.
זה עובד לדעתי כמו באולמות קולנוע, אם מישהו תופס את המקום שלך בזמן שניסית להחליף אז אתה לא יכול לקבל את הכיסאות חזרה.

אני לא יודעת עד מתי אפשר להחליף, אבל זה לא נמשך הרבה זמן. כדאי להקדים ולהחליף. בשלב מסוים האפשרות נחסמת.

בהצלחה!

למעלה