פורום טיפקס נפרד מעלי מוהר ז"ל

טיפקסית

New member
פורום טיפקס נפרד מעלי מוהר ז"ל ../images/Emo16.gif

עלי הפזמונים והשירים שלך זו ישראל שלנו,תמונת מציאות ברורה ומלוטשת,ישראל של עצב ושמחה,ישראל שלי,שלך,של כולנו. המדינה שלנו איבדה במותך את אחד ממבריקי הפזמונאים שלה. שני פזמונים שלך ליוו אותי מילדות,ומאתו רגע בו נודע על מותך מתנגנים לי בראש. האחד הוא "יורם",שנכתב על חברך הטוב שנהרג במלחמת ההתשה,הדימוי של אותו עלם שנותר בן 20,כך גם תישאר עבורינו,עלי הצעיר,הנמרץ,השופע במילים ובלחנים. אז עלי,תגיד לי אתה,מה עושים עם חבר שכמותך? מה עושים עם מותך? עם זיכרון היותך איך מעכלים את העובדה כי אתה איננו? יורם היה עבורי תמיד שיר של יום זיכרון,אבל לפני ארבעה חודשים כשניסן בן משפחה שלי נהרג בלבנון,זה הפך להיות שיר עליו. עכשיו עלי השיר הזה יהיה גם הזיכרון שלנו ממך,שיר פרידה כואב של חיים שנקטעו ברגע,הלכת ממש כמו בשיר,פיזית בגיל 56,אבל מנטאלית עם נפש טהורה של נער בן 20 הפזמון השני שליווה אותי בעיקר בשנים האחרונות היה שיר נבואי קוסמי עליז,שמספיק להקשיב למילים שלו כדי לקבל כוח להמשיך הלאה,ואני מקווה שבמותך הלכתך כמו בשיר,הלכת אחד,לא נרתעת או פחדת. אנחנו נצטרך להמשיך הלאה בלעדיך עלי,איך עושים את זה? שיר נוסף שמלווה אותי הוא השיר הכל כך ישראלי שלך שיר השיירה,ומחר תתאסף אותה שיירת ישראל שתיארת בשירך,בבית הקברות כדי ללוות אותך בדרכך האחרונה. עלי,הותרת מאחוריך מורשת מוזיקלית שלמה,ואנחנו נמשיך ונזכור,זה המעט שאנחנו מסוגלים לעשות למענך עכשיו,למען הזיכרון שלך שיחיה בתוכינו. עלי,מותך הוא אבידה לעולם המוזיקה הישראלית,ובצער רב אנחנו נאלצים להיפרד ממך,פיזית,אבל השירים שלך ימשיכו להיות חלק מאיתנו לתמיד. היה שלום עלי יקר.

הוד11

New member
../images/Emo16.gif תנצב"ה

רק היום חרשתי בטירוף על ואלה שמות אבידה גדולה למוסיקה הישראלית

למעלה