פורום יבששש מה אתם עושים בשבועות? ה העיקר להעיר אותוו אז ספרו מה אתם עושים
ק קמילה ו טיטאן New member 22/5/04 #1 פורום יבששש מה אתם עושים בשבועות? ה העיקר להעיר אותוו אז ספרו מה אתם עושים
L L i T a L 1 New member 23/5/04 #2 אחח שבועות...... בשבועות אני בעיקר ישן דבר שבשלושה שבועות שאחרי זה אני לא יעשה (בגלל בגרויות מתכונות וחיות אחרות...) כמו כן (חחח יותר מדי שיעורי לשון בשבועיים האחרונים) אני אלמד (לשון...) לבגרות המזעזעת במתמטיקה.....
אחח שבועות...... בשבועות אני בעיקר ישן דבר שבשלושה שבועות שאחרי זה אני לא יעשה (בגלל בגרויות מתכונות וחיות אחרות...) כמו כן (חחח יותר מדי שיעורי לשון בשבועיים האחרונים) אני אלמד (לשון...) לבגרות המזעזעת במתמטיקה.....
T trange LittIe GirL§ New member 23/5/04 #3 יותר מדיי שיעורי לשון,אך מעט קליטה למדי היטב לשון בחופש, את עדיין כותבת:"יעשה",במקום:"אעשה" וכו'.
L Love benjosh New member 23/5/04 #5 אני זוכת רק שיר אחד../images/Emo26.gif רחבת הריקודים-> יעל שחר שרה אותו אם אני לא טועה..
ק קמילה ו טיטאן New member 23/5/04 #7 אממ לא עשיתי שומדבר מיוחד חוץ מטקס סתום של בצפר...והיום בבצפר היה כיף בשיעור האחרון כל השכבה השפריצה מים חזרתי עם גב רטוב
אממ לא עשיתי שומדבר מיוחד חוץ מטקס סתום של בצפר...והיום בבצפר היה כיף בשיעור האחרון כל השכבה השפריצה מים חזרתי עם גב רטוב
צ צ ל י ל ו ש New member 25/5/04 #8 הלוואי שהיה רק מיים אצלנו רק ביציםםםםםםםם בלעעעעעע.. היום על ביצה על אליאור חעחעחעח איזה כיף !!