פורום יותר ירוד מיזה לא ראיתי

• פותח הנושא 2006
  • פורסם בתאריך

2006

New member
פורום יותר ירוד מיזה לא ראיתי

לא יכולה שלא להגיב. אני קוראת את ההודעות של הפורום הזה. אז נכון, אולי אני לא שייכת לפורום כי אני כן כמהה לילד (כל אחד ורצונותיו), אבל מפה ועד ליקטול כל אחת שנכנסת לפורום ומעלה הערה לדיון,ולתקוף, פשוט כך, את דעתו של האחר פשוט גועל נפש. אני לא אתפלה עם גם אותי תקטלו, לא ממש איכפת לי. אבל רק הערה אחרונה ברשותכם לפני שלא אמשיך לקרוא את הפורום הזה יותר: חבל שאתם פוגעים בצורת ההתבטאויות הכל כך ירודות שלכן וגורמות לאמהות אחרות להסיק שכך מנהלות שיחות כל מי שמחליט לא ללדת ילדים. אני לא שופטת אף אחד על החלטתו, אך יש צורת דיון מתורבת (ואני לא מדברת על כל ה"טרולים".

2006

New member
הי מלח מים

תודה שהפנית אותי למאמרים. קראתי אותם, לא את כולם, בעיקר קראתי את המאמר של ענבל.(שאלות ותשובות). אני שוב חוזרת על כך, אין לי בעיה, ואני מקבלת דעתו של כל אחד,(כך חונכתי), אך מפריע לי התגובות התוקפניות של אנשי הפורום שהחליטו לא ללדת ילדים (כמו התגובה הנוספת שקיבלתי). את תגובתך קיבלתי ברצון, ואכן קראתי את המאמרים. אני מקווה כי הפורום הזה יפנה לדרך של תרבות דיון אחרת (הרגשתי היא, שלא כל המשתתפות בפורום הן נשים שאכן החליטו כפי שהחליטו, אלא ישנן כאן "ילדות" שמגיבות בצורה שהן מגיבות.

inbal76

New member
2006,

גם להתפרץ בהודעה ראשית שכותרתה "איזה פורום ירוד זה" זו לא בדיוק התנהגות מכובדת או מכבדת, שמעודדת תרבות דיון נעימה. קצת מוזר לי שאת באה להטיף לנו על תרבות דיון, ובאותה נשימה משתמשת בעצמך במילים מעליבות כאלה. זה כמו להכנס לבית של מישהו ולהגיד "איזה בית מכוער יש לך כאן". ואם ראית כאן הרבה תגובות תוקפניות, דעי לך שהן בעיקר תוצאה של הצהרות פורובקטיביות כאלה, בדיוק כמו זו שלך, מצד אמהות. אנו באמת מנסים לנהל כאן דיונים על מי מנוחות, אבל זה קצת קשה כשכל שניה נכנסת הנה אמא חדשה ומודיעה לנו כמה שאנחנו עלובות בעיניה, או כמה שהפורום ירוד, או כמה שהיא מזועזעת. (וכן, כשתוקפים אותך כל הזמן אתה לפעמים גם תוקף בחזרה, אלה החיים, לא לכולם מתחשק כל הזמן להיות נחמדים למי שמעליב אותם. סליחה.) אז אנא, לחשוב קודם כל על מילותייך, לפני שאת שופטת מגבוה את דברי כל האחרים. בברכה

טל קר

New member
ואם כן אז מה?

נניח שכל אלו שמחליטים לא ללדת ילדים מתבטאים בעיניך בצורה "ירודה". זה הופך את החלטתם לפחות לגיטימית? האם יש איזו "מועצת אמהות" שאמורים לשכנע כדי לקבל אישור? אני לא ראיתי שכל אחת שנכנסת לפורום ומעלה הערה לדיון מותקפת, אבל ראיתי שאלו שדעותיהן נקטלות על בסיס יומי אלו הנשים להן מיועד הפורום. אני בפורומים שונים באינטרנט כתשע שנים, ומעולם לא נתקלתי בצורת דיון מתורבתת שכוללת פתיחת הודעה ראשית בנושא שלא קשור לפורום , על ידי מישהי שלא קשורה לפורום ומעולם לא נטלה בו חלק, עם תכנים שיוצאים בהאשמות שווא נגד תושבי הפורום.

2006

New member
כנראה שלא קראת עד הסוף

אני בפרוש הדגשתי שחבל שהפורום הזה מציג את עצמו בצורה לא נעימה. ואם תקראתי טוב את הודעתי אז תראי שאני מדגישה שאין לי שום בעיה עם כל החלטה של מישהו אחר. ואני חונכתי לקבל את דעתו של האחר, כל עוד אין פגיעה בדעה של האחר. דרך אגב, כנראה שלא נכנסת לפורומים יותר מתורבתים, אכן כן ישנם פורומים כל כך מסודרים שבהם פותחים הודעה וכל אחד מביע את דעתו, ואם קורא שלא מתוך כוונה, הפוגע מתנצל בפורום בפני החברים. ובזה אסיים ולא אגיב יותר, כי אני כבר רואה את ההתפתחות של השירשור.

למעלה