פורום יפתי

פורום יפתי

טוב הגיע הזמן שגם לנו יהיה אחד כזה והפורום לא ידרדר לנו מתישהו קראו טוב טוב את ההקדמה ואת התקנון. ברוכים הבאים\השבים לפורום יפתי(יפתח קרוזנר) אני מקווה שאתם נהנים פה,יש פה חברי פורום מדהימים. אתם יכולים לראות שהפורום מציע לכם מגוון של אפשרויות נהדרות בפורום: אלבומים,סקרים,קישורים,טאגליינס,מאמרים,chat tv,וכ'ו...הסברים בהמשך.... לכל בעיה שתהיה,מריבה,או כל דבר אחר,אפשר תמיד לפנות אלי בדרכים הבאות... ניתן לפנות אליי במסרים:פרה של שוקולד,פרה של שוקולד השחר במסנג'ר:[email protected] או באייסיקיו:292555524 למי שאין, תמצאו את כל הפרטים בעולם שלי ע"י לחיצה על הכינוי שלי.
הסבר מגוון האפרויות בפורום: אלבומים-באלבומים תוכלו למצוא המון תמונות של יפתי סקרים-מידי שבוע-חודשיים יעלה סקר חדש בפורום.אם יש לכם רעיון כלשהו תפנו אלי והוסיף את הסקר. קישורים-תוכלו למצוא קישורים לאתרים הקשורים ביפתי. טאגליינס- כל השרשורים המעניינים ביותר,החשובים ביותר נמצאים שם..אתם יכולים לפנות אלי לגבי שרשור מסויים שלכם שתרצו שאשים בטאגליינס. מאמרים- כתבות על יפתי ועוד... chat tv- תוכלו לקבוע עם כמה מחברי הפרום ולדבר איתם.
תקנון הפורום: אני מבקשת מכם גולשים יקרים,להקשיב לכל מילה ומילה המצויינת בתקנון ולכבד את חוקיו בהתאם. אני מקווה שכולכם תקראו פה הכל,מכיוון שאכפת לכם מאיך שהפורום נראה, ואיך שהוא צריך להתנהג. ועם קצת סבלנות כולנו נהיה מומחים בפורום אז בשבילכם ובשבילי תקראו ותיישמו..
בפורום ניתן לפתוח דיונים בכל הקשור ליפתי.אבל אם לא מצא חן בעינייכם דעה של אחד מחברי הפורום לגבי יפתי אין זו סיבה לפתוח במריבה או בקללות. הודעות מסוג אלה ימחקו מיד,והמשתמש יטופל בהתאם(במידת הצורך) !
הודעות המכילות מילות גסות וביטויים לא נעימים ימחקו !
אם הגיבו למישהו בצורה לא יפה,בבקשה השאירו לי את זה..
ויכוחים על יפתי או על משהו שקשור בו והם לא במקום.. יטופלו מיד ואם יש צורך במחיקת הודעה זה יעשה.. אז למי שיש בעיה שיפנה אלי אישי ואני אטפל בזה
כל דבר שמפריע לכם בנוגע לפורום אתם מוזמנים לפנות אליי
פרטיות יפתי זה דבר חשוב שיש לשמור עליו, ואבקש להתחשב בעובדה זו
הודעה חדשה נפתחת רק כאשר יש לנו באמת משהו חשוב להגיד שעוד לא נאמר, לא נפתח הודעה כמו "איזה חתיך יפתי", "משעמם לי" וכ'ו..בשביל זה יש את שרשור,במידה ותרצו לפתוח הודעה חדשה אז כעבור זמן מסויים היא תועבר לשרשור
אפשר לפתוח שרשורים אחרים כמו- משחקים, חידונים, סיכום שבועי וכ'ו....
לא נפתח הודעה חדשה אם אנחנו רוצים להגיב למישהו..בשביל אלו שלא מומחים בלשרשר הכנסתי לטאגליינס את אומנות השרשור...
אין לפתוח הודעה אם אנחנו רוצים להגיב למישהו, משהו אישי, בשביל זה יש לכם את המסרים האישיים שלכם, שבלחיצה על שם המשתמש אליו אתם רוצים להעביר מסר, תוכלו למצוא שם את האפשרות לשלוח מסר אישי. הודעות בסגנון: "עידו אני צריכה את התמונה שלך דחוף".
אם יש לכם משהו חשוב להגיד והוא לא מצריך הודעה חדשה, פשוט גשו לשרשור שנראה לכם מיותר, עשו הוספת תגובה, ורשמו בנושא: "ניצול שרשור" או את האייקון
ורשמו בתוכן את מה שיש לכם להגיד.
אם יש לכם משהו להגיד שלא ממש שווה פתיחת שרשור, אפשר גם לשרשר לשרשור
שנמצא בעמוד, אשר בכל יום יפתח שרשור כזה, ליום הזה, שם אפשר לשרשר את כל מה שעולה לכם לראש.
אין לשרשר לשרשור נעוץ.
אם אתם רואים שלא נפתח שרשור ליום מסוים אתם רשאים לפתוח וכולם ישרשרו אליו
בטאגליינס נמצאים כל השרשורים החשובים של הפורום, שם תוכלו למצוא גם את התקנון הזה.
אין לקלל, אין לריב, או לפגוע באדם כלשהו בפורום...
אין להפר זכויות יוצרים ובטח שלא בדף הפורום.
איסור מוחלט לפרסם אתרים אישיים שלכם, או תמונות הפוגעות ולא חוקיות בפורום. פרסום פורומים שלא קשורים לאתר תפוז ימחקו!!!
אין לפתוח שרשורי תמונות של יפתי , בלאבומים תוכלו למצוא את כל החומר הזה או להוסיף...
בפורום תעלה מדי יום-יומיים הודעה אחת שבה ניתן להעלות את כל הנושאים שדווקא לא קשורים ליפתי יש לנצל את השירשורים האלה טוב. שלא יפתחו הודעות חדשות בכל פעם.
הצפות ושירשורים
הצפה זוהי בעצם הודעה שחוזרת על עצמה מספר פעמים. לכן,לפני שאתם פותחים הודעה כלשהי,עשו סריקה בפורום לראות אם כבר פתחו הודעה באותו הנושא שאתם מעוניינים לפתוח וכך נמנע ממחיקות
שירשור
שירשור זה כל התגובות שיש בהודעה.. כשאומרים לנו לשרשר,מתכוונים להוסיף תגובה להודעה.
איך מוסיפים תגובה
בתחתית כל הודעה בפורום(תגובה),רשום "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה"(הסבר בהמשך).לחצו שם ופשוט תגיבו...זה קל ופשוט
הוספת תגובה מהירה
הוספת תגובה מהירה נותנת להם את האפשרות להוסיף תגובה מהר יותר מהוספת תגובה רגילה,כלומר בהוספת תגובה רגילה אתם יכולים להוסיף קבצים,פליקסים,תמונות,ועוד...בניגוד להוספת תגובה מהירה ששם אין את האפשרות הזאת,היא להוספת כתוב בלבד...
אלבומי הפורום
בפורום יש אלבומים המאפשרים לנו להנות מתמונות של הזמר שלנו! באלבומים יש השקעה רבה אני מבקשת מכם לא להוסיף תמונות שכבר נימצאות ושלא תיכתבו שם לא מתאים לתמונות במידה וברצונכם שתיפתח תיקיה נוספת באלבומים בקשו זאת ממני.
אני מקווה שהכל מובן, ואם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים לשאול כאן אז חברים יקרים שלי, שתהיה לכולנו גלישה נעימה בתפוז ובפורום המדהים שלנו !
פרה של שוקולד

שחר....

אמרתי שאת מנהלת טובה...חח למרות שזה קצת ארוך ומייגע קראתי הכל ותודה על זה שאמרת לי מה זה נצלש
וזה טוב..עכשיו כולם יידעו..

נצל"ש חשוב!

בקליפ של "הלילה יעבור" לא הבנתי למה כשהם השלימו , אז הוא בא לנשק אותה והיא הלכה ואז הוא שבר הכל וזה.. אז השאלה היא: למה היא עזבה?!?!?!?

למעלה