פורום יקר ..אני מבקש ממך עזרה !

gtg4ever

New member
פורום יקר ..אני מבקש ממך עזרה !

אני עברתי את השלב ה 1 ו ה 2 של מבחני קבלה ל ויצו !! ו נשאר לי את השלב ה 3 .. ו אני מאוד בלחץ יש צריך להגיש הגשה ...בצילום " מ 5 עד 10 תמונות " צריך לבחור נושא אחד מ 3 ..!! 1. יחסי גומלין בין אדם לרעו .. 2. אישי פרטי 3. איטימי .. אני מאוד מבולבל .. ובלחץ כי ההגשה ב 15 .. יעני שבוע הבא אני מבקש את עזרתכם בלבחור נושא ו רעוין .. מה דעתכם מה מתאים ..! אני בחרתי ב יחסי גומלין .. ו צילמתי כמה תמונות אני מבקש ממך המנהלת לאפשר לי להעלות את התמונות שצילמתי כדי שאני אקבל תגובה מה טוב ו מה רע ... כניסה ל וידאו שלי : אם בא לכם http://www.youtube.com/watch?v=Xjdc6ifl07Q

soso_sami

New member
מצטער

אני לא ממש הבנתי אותו - את הרעיון אני מתכוון. ראיתי בתמונות יותר יחסי גומלין של הנגן עם "הרחוב". עם העוברים והשבים. הילד שנותן לו את המעות בידו, המעות הפזורות על המגש שלצידו, העוברים והשבים ששומעים ולא רואים. מחד הם נוכחים ולא נמצאים בתמונות וזאת בניגוד לנוכחות שלו בתמונות כמי שנמצא ברחוב אבל ההעדרות שלו מחייהם - הם אינם רואים אותו. מציאות אחת, זמן אחד, מקום אחד - זה לצד זה מתקיימים שני עולמות שלמים שאינם מתערבבים ורק נושקים זה לזה ברגע קטנטן של ילד שנהנה מהמנגינה ומניח פרוטה ביד נגן נעלם....

nOway1

New member
אתה יכול לפרט עוד ..!!

כי עדיין לא הבנתי למה התכוונתה ..!! אני רציתי להעביר לכם .. יחסי גומלין בן נגן לאנשים ...שזה אומר.. שמי שעובר הוא נהנה מהמנגינה של הנגן .. והתמורה של זה .. כסף ..... נותנים לו כסף בגלל שהם נהנים מהמוזיקה אני בסך כל העברתי לכם את המציאות שראיתי + את "הרעיון פחות או יותר" האמת אני קצת מבולבל בלתת כותרת יחסי גומלין בין : ... נגן לסקספון או נגן לרחוב שזה בין נגן לאנשים !!!! אני מבולבל ...ו בזה אני רוצה את עזרתכם !

soso_sami

New member
אני אנסה שוב להסביר אותי

רשמת שהתמונות הן על יחסי גומלין בין נגן לסקסופון. אני לא ראיתי יחסי גומלין נגן סקסופון. כן ראיתי את מה שאתה מציין - יחסי גומלין נגן לאנשים. יותר מזה לדעתי רואים יחסי גומלין בין הנגן ל"רחוב" כשהרחוב זה לא הדומם אלא התנהלות הרחוב. בתמונה הראשונה רואים את הנגן והכלי - זה עולם אחד. בתמונה השניה רואים את הנגן וברקע רגליים של איש ברחוב ומגש עליו מונחים מטבעות - זה שני עולמות מתנהלים זה ליד זה והממשק ביניהם הוא מגש המטבעות. זה בא לידי ביטוי באופן מוחלט בתמונה הרביעית כשרואים יד מניחה מטבע על המגש וזה בעצם יחסי הגומלין בין הנגן והעוברים והשבים. כמו שכתבת: הוא מנגן והם עוצרים לרגע ולפעמים משלמים. התמונה השלישית היא התמונה החזקה לדעתי שבה בעצם יש חדירה בין שני העולמות. הילד לא משתמש במגש המטבעות אלא ניגש ישירות לנגן ומניח מטבע בידו המושטת. זה גורם לנגן לעצור מנגינתו. יש פה הפרעה לזרימה השוטפת של מהלך העניינים. יש פה ערבוב של שני העולמות. יתרה מכך עד כה לא נראו עוברי האורח אלא יד או רגליים שלהם ובתמונה הזו יש דמות מלאה של ילד עפ פנים. זה מה שאני ראיתי בתמונות וזו רק הפרשנות שלי וכמוני יש אלף מסתובבים ברחובות וכמוני יש אלף בכל מני צורות....

nOway1

New member
אין לי מילים להדיג לך !!

חוץ מתודה רבה !! אני מאוד מודה לך על ההתעניינות ועל ההסבר המעולה !! לצערי הרב הכל עושים בשביל הכסף ו לא בגלל בגלל החופש הנפשי .. והאמת מהצד השני כל אנחנו הבני אדם צרכים להיות יד אחד .. עוזרים אחד לשני .. אבל גם לצערי אין בימינו דבר שנקרא עזרה הדדית או אהבה בין האנשים !! ואם כן אהבה בשביל כסף .. אהבה=כסף !! למרות שאהבה לא עולה כסף אפילו 10 אג'

nOway1

New member
סאמי ..!

אני אשמח שתעזור לי .. בעבודה !! יש לי מבחן ביום רביעי .. ו אני צריך עזרה .. אתה יכול ! אם כן זה האימייל שלי : [email protected] תודה לך !

nOway1

New member
סאמי ..

הבקשה שלי אליך הייתה ..! שתתן לי כותרת לכל תמונה .. ! אם אין לך בעייה . תודה לך מראש ו שיהיה לך כל טוב !

למעלה