פורום יקר- הודעה חשובה

פורום יקר- הודעה חשובה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני מבקשת מכל חברי הפורום הזה באשר הם- נא לקרוא הודעה זו
כידוע לכם (או לחלקכם), ב20 באוקטובר יחול יום הולדתו ה46 של ויגו מורטנסן. תקראו לי פסיכית חולה או איך שבא לכם- אבל אני מעוניינת לעשות משהו. מה עושים
אני רוצה שכל חבר פורום שרוצה ומעוניין להשתתף בפרוייקט יכתוב ברכת יומולדת שמחה (בWORD) לויגו (עדיפות באנגלית... אם לא אז בעברית ואני אנסה לתרגם). את הרכות ניתן יהיה לשלוח אלי למייל שיופיע בסוף. את הברכות אני אנסה לשלוח (בתנאי שלירון תעזור לי למצוא כתובת... ובתקווה שהכתובת של הסט של הסרט החדש שלו עדיין פעילה) לויגו מורטנסן עצמו, בתקווה שהוא יקבל אותן. נאסוף אותן ביחד ונביא לו את זה- זה יהיה יותר טוב מלשלוח כל אחד לחוד. אם תהיי השתתפות בפרוייקט המקורי- ננסה לאסוף כסף כדי לקנות לו משהו קטן (מתנה קטנה ודגל ישראלי קטן
). אני ממש רוצה שזה יקרה (ואם רוצים אז צריך לפעול מהר), אז בבקשה- כל מי שמעוניין לעזור- נא לשרשר פה
אני מבקשת- לא לנצל"ש
בתודה מראש- ליאת ויס [email protected] (ניתן לשלוח מייל או להוסיף למסנג'ר)

cutieliji

New member
אני אשמח לעזור.

יש לי חברה (לא מהפורום) שמחבבת את ויגו, אני אבקש ממנה לעזור לי לכתוב ברכה ואז אני אשלח אותה לאימייל.

aniviel

New member
נ"ש... סתם ../images/Emo8.gif

אני מאמינה שהכתובת של הסרט שנתתי לך עוד תהיה פעילה. ואם לא אז זה קצת אבוד כי הסרט הבא שהוא עובד עליו, הוא מתחיל לעבוד עליו רק בינואר

Piece of Wood

New member
יאייי../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif|אליהו|

כמובן שאני אשתף פעולה ואכתוב לו משהו. רק שאלה - לא עדיף לשלוח בדואר רגיל? בדרך כלל הולך יותר טוב מאשר באימייל.....

הודעה חשובה../images/Emo26.gif ../images/Emo141.gif

1. אני רוצה שכל מי שהתנדב ומוכן לכתוב ברכה (התנדבות
... מי שרוצה מוזמן..), אני מבקשת לעשות את זה כמה שיותר מהר, כך שנוכל לשלוח את זה (בתקווה) לאחר סוף החג או מקסימום עד סוף השבוע הבא. 2. כל מי שכותב ברכה מוזמן לשלוח אותה אלי למסנג'ר (או מייל)
[email protected], או מי שרוצה לשלוח את זה אלי במעטפה (הביתה) ישלח לי בקשה במסר פרטי. 3. מי שיכול בנוסף לשלוח גם 5 שקל (מינימום) מוזמן לשלוח אלי (כתובת שלי במסר פרטי), כדי שנוכל לקנות לויגו משו קטן ליומולדת ודגל ישראל. (עדיפות לשליחה בדואר רשום). בתודה לכל חברי הפורום (ובתקווה שעוד ישתתפו במבצע הויגו שלנו) ליאת ויס דוברת האיגואנה

למעלה