פורום יקר ואוהב...... חחח

פורום יקר ואוהב...... חחח

שנת לימודים מוצלחת לכולכם
תהנו ממנה, תלמדו כמו שצריך (כי אחרת אתם לא תתקבלו לפה חחחח)
אני אישית שנה שעברה הייתי בזמן הזה בהכנות לקראת הניסעה לפולין, אז מי שנסע כבר אז תשתדלו לזכור את הנסיעה ומי שלא נסע עוד אנהי מקווה שיהיה לכם נסיעה טובה ומסע מעניין ומלמד. אוהבת את כולכם
והכי בהצלחה בעולם בכל מה שתרצו השנה ושכל מה שתרצו יתגשם השנה

דמני הייתי בתכנונים למסע../images/Emo77.gif

עכשיו אני מתכננת תשעות שינה הארוכות שלי
רוצה ביצפר

nofar 250

New member
איזה כיף שאני לא הולכת יותר לביצפרר

חחח סתם אני לא אדרוך לכם על הפצעים כי שלי כואבים יותר.. צבא זה יותר גרוע... לפחות יש לי עוד 3 חודשים להתבטל...:) תהנו ובהצלחההההההההה

trigotrigo

New member
וגם לאלה שיוצאים לשנת שירות

אהמ*אני*אהמ בהצלחה בדרככם!

הרב פה אחרי ההכנות אבל אני אך ורק

בתכילתם נכנס לכיתה י' השנה ביצפר חדש התרגשות קלילה פרפרים
בבטן וזהו מעוד חצי שנה מתחילים את ההליך לפולין כמה זמן חיכיתי עוד כמה זמן תיהיו צריכים לעזור לי עם השאלות שלי אז יאללה למי שי"ב לתת את כל הכוח לשנה האחרונה ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולנו!!

mayamoreno2001

New member
זהו ה-1 בספטמבר האחרון שלי

שנה הבאה זה יהיה בצבא אני כל כך מחכה...

Tomak20

New member
אל תחכי יותר מידי

הצבא הרבה יותר קשה ושוחק מהתיכון, את עוד תתגעגעי...

lihi r

New member
ה-1 בספטמבר הראשון בלי לקום מוקדם

זה די מוזר לקום ב-1 לספטמבר ולדעת שלא צריך ללכת לבית ספר אני שנה שעברה בזמן הזה התחלתי להתכונן למסע אני בטוחה שעוד חודש יהיה מאוד מוזר כי זה יהיה שנה למסע

טיפקסית

New member
לכל הפורום המדהים

קודם כל שבת שלום לכולנו :) דבר שני אתם עוד לא מבינים כמה תקופת התיכון היא מדהימה ויהיה לכם קשה להבין את זה עד שלא תגיעו למקום שאני נמצאת בו היום. תקופת התיכון מבגרת אותך,גורמת לך לפתוח את הראש,לחשוב על הדברים לעיתים לעומק,אתה לומד לעשות לעצמך סדר עדיפויות ולהבין את מה שבאמת חשוב לכל אחד ואחת מאיתנו. הצלחה היא מדד אישי וכל אחד יגדיר זאת אחרת,לכל אחד ההצלחה באה במושגים שונים. לכל אלו שעומדים לנסוע אל המסע-תזכרו שזהו מסע של חיים,של הנצחה ובעיקר של בניית עולם טוב יותר מלקחחי העבר. לכל אלו שנסעו-לעיתים נראה לנו שהמסע הזה מיוחד ותמיד תזכרו שהוא יישאר אתכם למהלך החיים,המסע משנה אותך מקצה לקצה לפעמים במסע לומדים להתמודד,לומדים להסתכל על הדברים מזוויות שונות,לראות את שהיה ואת שקורה היום. לומדים לראות את העבר למען עתיד טוב יתר. אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם שיידע למצוא לעצמו את העולם שלו ושביחד נוכל לעצב חברה טובה יותר שנה מוצלחת לכולם אוהבת אתכם המון ותמיד פה עבורכם באהבה בשמת

oferbenda

New member
שיהיה בהצלחה לכולם בלימודים..

שנה אחרונה שלכם, לא לזלזל, אמנם י"ב היא שכונה לא נורמלית אבל תסיימו כמו שצריך..:) בהצלחה!

Juramento

New member
עלו'ש

שתהייה לך (וכמובן לכל התלמידים שלנו) שנת לימודים נהדרת ומוצלחת, לכל הי"בת'ניקים תדעו שזו שנה נ=ה=ד=ר=ת והכי מעניינת(אני גם יצאתי לפולין ביב' אז בכלל השנה זכורה לי לטובה)...ומי שיוצא למסע לפולין שיהיה מסע מוצלח ופורה ותחזרו אלינו עם תובנות חדשות, או סתם עם הבנות חדשות.

למעלה