פורום יקר ומדהים שלי

פורום יקר ומדהים שלי../images/Emo24.gif

אממ איך אני אתחיל בכלל??.. טוב אז לפני הכל אני רוצה להודיע שאני עוזבת את הפורום... ובטח תשאלו למה?!.. אז אני אגיד לכם.. ראשית הפורום הזה מדהים ויש פה אנשים מקסימים אחד אחד ואני אוהבת את כולכםםםםםםם!! באמתתתתתתת.... אבל הסיבה היא לא כי אני מתגייסת או כי אני טסה לחו"ל וכו'... פשוט הגיע הזמן שלי לעזוב את פורום מאיה בוסקילה ,כפי שכבר כולם הספיקו לשמוע אני לא מעריצה את מאיה כבר שנה בערך..אני נשארתי פה בגלל האנשים המקסימים.. אבל הגיע הזמן שאני אעזוב.. אני רוצה לאחל לאחד אחד פה שיהיה לכם בהצלחה בכל תחום אפשרי,שתדעו רק טוב בחיים!! וכל מי שבאמת מעריץ ואוהב פה את מאיה אז שתהנו ממנה לשנים הבאות..!!!! אני בפורום הזה שנתיים הייתי.. ועברתי איתו הרבה והיה לי נורא כיף... אז אני רוצה להודות לכולם על הכל מהכל ת=ו=ד=ה ר=ב=ה.. חופש מקסים לכולם..!!! אוהבת אותכםםםם!!!!! ליאתי

ליאתי,

זו החלטה שלך ומי אני שלא אכבד אותה ואותך
אני יתגעגע
חחחחחחחחחח סתםסתם אני עוד יחפור לך במסן! אל תדאגי. אוהבת אותך מלאןןןןןן

ליאתי .. ../images/Emo13.gif

זו באמת החלטה שלך , ואני אישית מכבדת אותה כמובן :) מי כמוני מבין אותך כי אני עמדתי לעשות את הצעד הזה ובסוף לא .. אני יתגעגע המון , ושתדעי שהיה לי ממש כיף להכיר אותך , ואת בן אדם מאוד מיוחד :) אוהבת אותך , ובהצלחה בכל אשר תפני .. -הודיוש-

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifהציפור עוזבת את

הקן...ממריאה לה כמו ציפור אל הרוח, כדי להיות חופשייה בין כוכבים... חחחחח רותם, סתמי
ליאתיייי זה לא כזה משנה אם תכתבי פה או לא כי יש לי אותך במסן...מועאעאעאעא
ככה שאני לא אאעזוב אותך כל כך מהר

urimz5

New member
איזה עצוב..

ליאת,מעולם לא היכרתי אותך באמת,אבל בקצת שאני הכרתי היה לי כיף איתך ומלא צחוקים.אז שיהיה לך אחלה בכל מה שתעשי בחיים,ותגידי שלום מידי פעם..תהני בהמשך.ביי

ליאת, ../images/Emo13.gif

גם אנחנו אוהבים אותך
חופש נעים לך, ותודה לך שהיית חלק מהפורום במשך שנתיים [איי איזה נאום
] תגידי מדי פעם שלום, ואל תדאגי אני עוד אחפור לך במסן

ליאתושששש

אני לא ירשום שאני יתגעגעעע כי אני לעולםםםםםםם לא יפסיקקק לדברר איתךךך תמידד אני יידבר איתך וישמור קשרר גם אם לא תמשיכי להיות בפורום תדעי שאני מתה עלייךךך יפה שלייי

../images/Emo105.gifליאתווששששש

לא נורא הערצה היא דבר שעובר אני מאמינה שמתישהו אולי מישהו יפסיק להעריץ את מאיה לא שממש נראלי.. אני רק רוצה להגיד לך שלא ממש יצא לי להכיר אותךך אבל ממה שאני יודעת את מקסימה חמודה ומצחיקה אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך החיים ואולי תכנסי לפעמים אוהבת אותךך מאווד מאווד
נתגעגע מלאןן.. ירדן

../images/Emo205.gif ליאתייי שלייי

מזה זההההההההההה רק שמעת שאני מתגייסת החלטת לעזוב את הפורום??? חחחחחח כפרעליייך נשמהה..!!! אחלה צעד עשית... בקרוב אצל כולנו חחחח מתה עלייך נשמהה.. ודברי עימיי... =] =] מוווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאההה (אל תתלהבי)

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif ליאתוש!

כפרה עליך! דתיונת שלי !
... אני שוקל אם לעשות תבחירה הזאת גם אבל אני יודע שהיא תחזור להופיע אני אחזור כמו ילד מסכן אז בנתיים אני פה :) חולה עליך ! ותעשי רק מה שטוב לי!! אמממ לך :) נ.ב - איזה חופרת רותם הא?!....

תודה לכולםםםםםםםםםם

איזה מקסימים אוהבת אותכם!!! היה לי כיף להיות חלק מהפורום הזה באמת זה לא סתם התחנפות חחח... ביי :)

למעלה